Skocz do zawartości

[kupię/sprzedam] ogłoszenia. Cz. 2

Mieciu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Tad3k 20 funa na planet x..

.. plus przesyłka a ja za 140 puszczę więc na to samo wychodzi, kupiłam bo kupowałam parę drobiazgów a > 60£ przesyłka free :)

Napisano

Kupię / przyjmę :) stare rozleciałe buty SPD w rozmiarze 41/42

Korci mnie przeróbka starych trampków i potrzebuję dawców wkładek.

Napisano

Czy Wy czasem nie przesadzacie?

To jest forum ostrokołowe, poco tu wstawiacie takie oferty?

Przecież jest wielkie forum szosowe, gdzie możecie sobie to do woli wypisywać...

Napisano

mnie rozp*****la wszedzie wpisywany tekst "ostre kolo"

Rama- ostre kolo

przednie kolo- ostre kolo

tylne kolo- ostre kolo

manetki xyz- ostre kolo

zebatka 9cio rzedowa- ostre kolo

Napisano

Dobra i tak nie przebije to, aukcji typu, koszulka - ostre koło, śrubokręt - ostre koło, czapka - ostre koło...

Niedługo w Tesco będzie można kupić zestaw narzędzi, zadedykowany do ostrego koła, z wielkim k**** napisem fixed gear na pudełku i każdej pojedynczej części :yucky:

Tak niestety zaczyna wkradać się korporacjonizm, niedługo zaczną nam w dupę wchodzić, byle żeby ściągnąć z tępych ludzi więcej kasy.

Zaraz apple wypuści na rynek specjalny licznik, zadedykowany specjalnie do ostrego koła, który skonfigurowany będzie z innymi isronami i resztą tych badziewi.

Napisano

hedggehogg

Czyli według Ciebie campagnolo ma jedyny i całkowicie odmienny gwint od wszystkich innych marek?

I campę i shimano i inne możesz spotkać z włoskim, angielskim, francuskim gwintem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...