Skocz do zawartości

[Amortyzator] Brak pokretła

Diabaz

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam!

Drodzy koledzy, mam problem. Zakupiłem amortyzator reba sl 2010 na aukcji allegro: http://allegro.pl/rock-shox-reba-sl-dual-air-manetka-poplock-110mm-i2736820299.html .Stan opisany jako idealny jednak w rzeczywistosci nie jest brakuje pokretła regulacji tłumienia (obrazek niżej). Nie widzi mi sie opcja dokupowania tej czesci z racji ceny -96zł z przesyłką, wiec z tym idzie moje pytanie: czy moge jakos regulowac tłumienie bez pokretła czy probowac zwrocic amortyzator sprzedającemu. Prosze o pomoc

post-150753-0-44882500-1352319732_thumb.jpg

Napisano

Kolega z forum ma do odsprzedania to pokretło, napisalem do sprzedawcy maila żeby po prostu sfinansował to co brakuje. W koncu w opisie aukcji nie było zawarte że jej brakuje. Zobaczymy dalszy przebieg wydarzeń :icon_confused:

Napisano

Podepne sie pod temat...

Szukam nakrętki tłumienia powrotu do epicona 2011 bo zgubiłem... Nie wiem ktoś gdzie takową dostane?

Napisano

Suntourowskie widzę że cenowo przystępne. Ceny RS to jakaś porażka, sprzedawca jutro jeszcze ostatecznie będzie szukał u siebie pokrętła. Napisał ze jeśli nie znajdzie to zobowiąże się do pokrycia kosztów pokrętła (od naszego forumowego kolegi;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...