Skocz do zawartości
  • 0

[Ankieta] Jaki posiadasz model roweru

pasqdny

Ankieta  

365 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki model roweru posiadasz?

2. 2. Jaki typ roweru posiadasz?

Pytanie

Napisano

Witam postanowiłem zrobic taka ankiete aby zobrazować czym jeżdzą nasi forumowicze :) mam nadziej ze te dane sie komus do czegos przydadzą

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Bardzo wiele osób utożsamia rower crossowy z rowerem trekingowym, a to dwie różne (może nie drastycznie, ale jednak) geometrie.

Napisano

Tak,ale jeszcze są szosowe i turystyczne.Mam wrażenie że forum staje się tylko i wyłącznie dla posiadaczy górali.Poza tym znowu statystyka,jak mam miejską gazelkę i scotta mtb to jak?po cholerkę takie zestawienia?Do celów marketingowych?może nie ale na pewno ktoś inny to wykorzysta.

Napisano · Ukryte przez safian, 8 Września 2012 - Brak powodu
Ukryte przez safian, 8 Września 2012 - Brak powodu

Mam całkiem lekki i kultowy rower marki, która też została pominęta chodzi o Orbe mam model Alma 2011 nawiasem mówiąc do sprzedania rozmiar 16kg, waga realna z pedałami 9km. Polecam.

Mam całkiem lekki i kultowy rower marki, która też została pominęta chodzi o Orbe mam model Alma 2011 nawiasem mówiąc do sprzedania rozmiar 16", waga realna z pedałami 9kg. Polecam.

Napisano · Ukryte przez safian, 8 Września 2012 - Brak powodu
Ukryte przez safian, 8 Września 2012 - Brak powodu

To nie miejsce na ogłoszenia :)

Ale całkiem nieźle to sobie na początku wymyśliłeś ... Rozmiar 16 kg, waga 9 km :)

hehe

pozdro

• Mod Team
Napisano

dodaj No Saint... Niema całej masy znanych marek, dodaj trochę możliwości, lista będzie długa ale jak dane mają być rzetelne... Niema również rowerów górskich 27,5cala, przełajowych...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...