KUBATRIX Napisano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 A będzie jakieś głosowanie lub konkurs na wzór koszulki ? W jakich barwach był poprzedni komplet ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hassanbey Napisano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 · Ukryte przez Franio, 24 Sierpnia 2012 - Brak powodu Ukryte przez Franio, 24 Sierpnia 2012 - Brak powodu Wzór taki jak ostatnio - opcja szukaj, tam są widoczne projekty. Co do godła na czym stanęła dyskusja ? bo w czym przeszkadza mały orzelek z napisem Polska na ramieniu ? Ciapnięte z Tapatalka Odnośnik do komentarza
KUBATRIX Napisano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 · Ukryte przez Franio, 24 Sierpnia 2012 - Brak powodu Ukryte przez Franio, 24 Sierpnia 2012 - Brak powodu Na co ci godło będziesz reprezentował forumrowerowe.org na maratonach po za Polską/Europą ?? Odnośnik do komentarza
hassanbey Napisano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 · Ukryte przez Franio, 24 Sierpnia 2012 - Brak powodu Ukryte przez Franio, 24 Sierpnia 2012 - Brak powodu Na co ci godło będziesz reprezentował forumrowerowe.org na maratonach po za Polską/Europą ?? Po pierwsze jestem POLAKIEM ....ale to tego trzeba dorosnąć Po drugie jeżdżę dużo po za granicą kraju na rowerze i chciałbym być utożsamiamy z krajem z którego pochodzę OT TYLE Po trzecie co przeszkadza małe godło na rękawku ? Odnośnik do komentarza
rozbujnik Napisano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 · Ukryte przez Franio, 24 Sierpnia 2012 - Brak powodu Ukryte przez Franio, 24 Sierpnia 2012 - Brak powodu Jak ktoś chce godło, to na allegro jest pełno naszywek...co za problem "doszyć" na rękaw? Odnośnik do komentarza
Mod Team safian Napisano 23 Sierpnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 · Ukryte przez Franio, 24 Sierpnia 2012 - Brak powodu Ukryte przez Franio, 24 Sierpnia 2012 - Brak powodu Co do godła na czym stanęła dyskusja ? http://www.forumrowerowe.org/topic/107968-forumowe-ciuchy-ankieta-dot-symboli-narodowych/ Po pierwsze jestem POLAKIEM ....ale to tego trzeba dorosnąć I okazywać to koniecznie przez godło na koszulce, wybacz, ale podejrzewam, że niejeden bez tegoż godła jest lepszym patriotą niż Ty. Przypomina mi się Euro, jak wszyscy jeździli z flagami na samochodach - później te same flagi lądowały na ulicach, w błocie i kałużach :/ Dajcie spokój, nie powracajmy do tego tematu, była ankieta, wygrał brak symboli (chociaż coś ankieta nie wyświetla się prawidłowo), tak jak kolega wyżej pisze, przyszyj sobie, zresztą skoro wszędzie ma być godło to dlaczego (podejrzewam, że) na co dzień nie masz na każdej koszulce godła? Można sobie wytatuować, zawsze będziesz miał przy sobie. Odnośnik do komentarza
rozbujnik Napisano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 · Ukryte przez Franio, 24 Sierpnia 2012 - Brak powodu Ukryte przez Franio, 24 Sierpnia 2012 - Brak powodu Można sobie wytatuować, zawsze będziesz miał przy sobie. Najlepiej w widocznym miejscu, np. na czole, każdy na pewno zobaczy.. A najlepiej to zakończyć tą rozmowę, bo to nie temat o tym... Czekamy na info dotyczące ubrań Odnośnik do komentarza
hassanbey Napisano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 · Ukryte przez Franio, 24 Sierpnia 2012 - Brak powodu Ukryte przez Franio, 24 Sierpnia 2012 - Brak powodu Tak jak napisałem wcześniej....do pewnych spraw trzeba dorosnąć Tak jak sam SAFIAN stwierdziłeś wyniki się nie wyświetlają więc skąd miałbym wiedzieć jak to się skończyło ?! zresztą zamiast dyskutować mógłbyś coś z tym zrobić jako zarządzający tym forum Zapewne obydwoje moglibyście być moimi synami więc z małolatami nie będę dyskutować bo zawsze wszystko wiedzą lepiej a potem ogon pod siebie i głupio im SAFIAN nie mierz wszystkich ludzi tą samą miarką i jako MOD TEAM powinieneś być bardziej powściągliwy od takiej formy wypowiedzi rozbujnik .......mleko pod nosem dopiero chyba co Tobie wyschło..... hmmm? bo z wypowiedzi tak wynika Odnośnik do komentarza
mklos1 Napisano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 · Ukryte przez Franio, 24 Sierpnia 2012 - Brak powodu Ukryte przez Franio, 24 Sierpnia 2012 - Brak powodu Znów wszystko idzie w kierunku wojenki polsko-polskiej. Wnioskuję o posprzątanie tematu. Odnośnik do komentarza
hassanbey Napisano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 · Ukryte przez Franio, 24 Sierpnia 2012 - Brak powodu Ukryte przez Franio, 24 Sierpnia 2012 - Brak powodu Znów wszystko idzie w kierunku wojenki polsko-polskiej. Wnioskuję o posprzątanie tematu. Nie żadna wojna tylko grzecznie zapytałem a zostałem od razu potraktowany jak intruz OT tyle Koniec OT Odnośnik do komentarza
Mod Team Franio Napisano 24 Sierpnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Temat posprzątany. Co do godła - w przeprowadzonej ankiecie większość była na "nie". Koniec OT. Skupmy się na ciuchach. Jesień za pasem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 24 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 A znajdzie się jakiś grafik co ładnie przerobi to na długie ubrania ? i wektory ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Spokojnie Jakub....zaraz wracam i to nieco ogarnę. Najpierw TP musi mi określić co i jak robi, jak są wszywane rękawy etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tuoomek Napisano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 A można zrobić, żeby np. w bluzie/kurtce były odpinane rękawy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 nie sądzę .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mklos1 Napisano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 A można zrobić, żeby np. w bluzie/kurtce były odpinane rękawy? Mało sensowne rozwiązanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PabloSki Napisano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 Miałem taki bajer w kurtce narciarskiej i nie zdało to egzaminu. Zresztą na allegro fajne kamizelki można ustrzelić za 20 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tuoomek Napisano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 Mało sensowne rozwiązanie. Akurat dla mnie by to miało sens. Jeżdżę na wyprawy rowerowe, nie musiałbym wozić z sobą dodatkowej kamizelki, tylko miałbym 2 w 1. Zysk wagowy i gabarytowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUBATRIX Napisano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 Mało sensowne rozwiązanie. Mam taki patent w kurtce zimowej questa. Super sprawa można z kurtki zrobić kamizelkę. Aby się przekonać czy to dobre trzeba by się przejechać. Co wchodziło w ubiegłym roku w skład zestawu odzieżowego ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terefere Napisano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 Póki co to gdybanie. Jak będą ceny i opcje do wyboru to można zrobić wstępną listę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romero Napisano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Lepiej normalna bluzę nie jakieś hybrydy. Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JKX89 Napisano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Również byłbym chętny na spodnie i bluzę/kurtkę. Możeciec podać link jak wyglądają poprzednie/obecne projekty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niszczacyzboze Napisano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 I ja jestem chętny. Nosiłem z zamiarem kupna ciuchów z Lidla, ale w większości rozmiarówki już nie pewnie nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 28 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Widzę że chętnych nie będzie brakować Ciekawe jak będzie z cenami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 28 Sierpnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 No właśnie, kiedy będziecie już coś wiedzieli? Może bym się na coś szarpnął, bo u mnie już zimno jak cholera... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.