bigos97 Napisano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Witam, w temacie z letnimi powstały pomysły dotyczące długich ciuchów na jesień. Ogólną dyskusję prowadźmy tutaj , tu będzie bardziej czytelnie i nie będziemy robić zamętu. Jeśli powstaną długie ciuchy na pewno biorę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juraleona Napisano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Ja także, długie spodnie(szelki)+bluza. Grafika już jest, nie sadzę żeby był problem z dostosowaniem jej do dłuższych ciuchów. Trzeba mówić o rzeczach takich jak silikonowa taśma na bluzie, czy ściągacze na rękawach? : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PabloSki Napisano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Przy letniej edycji a dokładnie po niej przyszedł mi jeszcze taki pomysł do głowy, że można poszukać jakiegoś sponsora, który dołoży tam 5 czy 10 % do całości zamówienia za jego logo na ciuchach. Dużo ludzi zainteresowanych tematem pracuje więc może jest możliwość dogadania się z firmami. Ze swojej strony rozmawiałem z jedną firmą, która teoretycznie jest zainteresowana taką formą reklamy tylko oczekują informacji ile byłoby chętnych na takie ciuchy i jak cenowo wygląda takie zamówienie. Ze dwie trzy takie firmy i całe zamówienie może wyjść około 30% taniej. Może sam top print dałby jakiś rabat za swoje logo na ciuchach. Pozdraiwam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rozbujnik Napisano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Bardzo dobry pomysl. Ja tez pewnie bylbym chetny na komplet, pod warunkiem, ze bedzie mozna kupic spodnie bez szelek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juraleona Napisano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Z Top Printem rzeczywiście można by się dogadać czy nie chcą wrzucić swojego loga na strój Przy okazji trzeba poruszyć kwestię materiałów. Mówimy tutaj o spodniach z takiego samego materiału jak spodenki letnie, tylko większej gramaturze, podwyższonej gramaturze i powłoce w stylu PTFE, czy o zupełnie innym materiale. Mają to być spodnie od +5 do +15*C czy od zera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 22 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Loga sponsorów fajnie wyglądają Choćby na tyle koszulek Dobrych Sklepów Rowerowych Tylko w tych strojach szkoda psuć tej grafiki na plecach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juraleona Napisano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Jestem członkiem DSR fanklubu i powiem że nawet najbardziej przyciągającą uwagę część ciała (Gluteusy maximusy) mam oblepiony logami Zaraz popatrzę na grafiki i wstawię gdzie można by wstawić loga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek516 Napisano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Bardzo dobry pomysł, takie ciuszki by sie przydały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PabloSki Napisano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 No taki dodatek typu logo na pewno psuje całą kompozycję ale coś za coś. Zawsze ze 200 do 300 złotych do przodu to jest coś. Może Bigos zrób temat z listą chętnych. Żeby w ogóle mieć jakiś zarys zainteresowania tematem. Niech tam każdy napisze swój nick i co by chciał kupić (spodnie długie, spodnie 3/4, bluzę, kurtkę). Potem zrobi się to na co jest największe zainteresowanie a i do ewentualnych sponsorów będzie co przekazać. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juraleona Napisano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Dobra, jakby przesunąć główne logo z klatki na serce to mamy miejsca na 4 loga na klatce, z pleców można wywalić czarny "wyglądający jak odwrócone żebra" wzorek i mamy koło 8-10 miejsc na loga Nie mówiąc o przesunięciu loga na spodenkach w dół w stronę kolana, mamy miejsce na 2 kolejne loga. Miejsce jest, znajdźcie tylko sponsorów PS Jak trzeba będzie to mogę wstawić grafikę jakby to miało wyglądać na koszulkach i krótkich spodenkach, ale nie mam całego projektu więc nie mam jak pokazać długie stroje. Do tego piszę z netbooka z gór i nie mam dostępu do obróbki grafiki zbytnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hassanbey Napisano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Lista chętnych powstanie jak ludzie będą "mniej-więcej" wiedzieć jaka cena jest takiego ubioru. Nikt w ciemno się nie zapisze. Ja jestem chętny na długie spodnie na szelkach - bluzy mam dwie Endury aczkolwiek może się skuszę. Moje sugestie: - Co do temp. wolałbym od 0`C - Co do loga sponsorów......moje zdanie - NIE PSUĆ !!! tego projektu żadnymi wstawkami. Ileż oszczędzimy na tym na głowę? po parę złotych a misz-masz gwarantowany na ciuchach Jesteśmy teraz rozpoznawani jako FORUMROWEROWE a zaraz to będzie wyglądać jak tablica ogłoszeń. - na długich spodniach wstawić wzdłuż nogawek cały napis forumrowerower.org a nie skróty FR.ORG bo nie mamy takiej domeny - umieścić godło Polski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 I tu zgodzę się z Hassanbey-em. Po pierwsze rozmowy w takich sprawach to nie 5 minut przez telefon. Po 2 jeżeli już to nie jeden sponsor (groszowe różnice),a 2-3 a to znowu czas. Ponadto jak już sponsor - to bardziej coś markowego, a nie popierdółki.... i znowu czas..... A jesień wielkimi krokami..... Można o tym pomysleć, ale nie na chybcika.... Może w następnej partii ciuchów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlodziutki Napisano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Ten wyżej dobrze gada Polać mu, ja może też byłbym chętny tylko jaka cena Chodziło mi oczywiście o Hassanbey Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 22 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Co do tematu z listą najpierw trzeba się zorientować ile wyniesie nas koszt bluzy i spodni. Potem zrobimy temat tak jak to było w edycji letniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juraleona Napisano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Dobra, wszystko ok... Ale sprawa z godłem była już wałkowana po 100kroć w ciuchach letnich i dalsze domagania godła są po prostu tylko męczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mklos1 Napisano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Szukanie sponsorów nie ma chyba sensu, chyba że ceny byłyby naprawdę wyraźnie niższe... Powiedzmy 50%-60% taniej - a w to wątpię. Oczywiście jestem zainteresowany. - Spodnie na szelkach. - Bluza. - Może kurtka zimowa - pytanie co mają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Powyższe informacje pociągnę z Top Printu w następnym tygodniu. Dam znać od razu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUBATRIX Napisano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 · Ukryte przez mrmorty, 7 Września 2012 - bo już mu się nie przyda Ukryte przez mrmorty, 7 Września 2012 - bo już mu się nie przyda Jak godła nie będzie to chociaż krzyż trzeba umieścić. Co do loga to wątpię aby było coś taniej skoro firma która szyje wstawi swoje logo. Kiedyś się pytałem innych producentów którzy sami szyją że logo jest wstawiane obowiązkowo. Może jak by zamówił z 50 sztuk kompletów rowerowych to mogli by swoje loga nie wstawiać na produkty. Mi tam jedno logo nie przeszkadza. Zawsze koszulka lepiej wygląda niż tylko z jednym napisem forumrowerowe. Odnośnik do komentarza
Jarek516 Napisano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Dobra, wszystko ok... Ale sprawa z godłem była już wałkowana po 100kroć w ciuchach letnich i dalsze domagania godła są po prostu tylko męczeniem. I z tym krzyżem to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUBATRIX Napisano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 · Ukryte przez mrmorty, 7 Września 2012 - bo tak Ukryte przez mrmorty, 7 Września 2012 - bo tak A wstawcie zdjęcie jak wyglądają w realu edycje strojów z poprzednich zamówień. Przenieście ten temat do odzieży rowerowej. Do tego działu nigdy nie zaglądam ;/ Odnośnik do komentarza
mklos1 Napisano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 · Ukryte przez Schwefel, 22 Sierpnia 2012 - Brak powodu Ukryte przez Schwefel, 22 Sierpnia 2012 - Brak powodu Fani "godła i krzyża"... Rozmawiamy tu na poważnie... Darujcie sobie.... Odnośnik do komentarza
rozbujnik Napisano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 · Ukryte przez Schwefel, 22 Sierpnia 2012 - Brak powodu Ukryte przez Schwefel, 22 Sierpnia 2012 - Brak powodu Może jeszcze 10 przykazań na plecach... Odnośnik do komentarza
KUBATRIX Napisano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 · Ukryte przez Fenthin, 22 Sierpnia 2012 - Spam Ukryte przez Fenthin, 22 Sierpnia 2012 - Spam A gdzie się podziała opcja dodawania punktów reputacji ?? Odnośnik do komentarza
Jarek516 Napisano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Może jednak lepiej będzie zacząc rozmowe na poważnie, bo jesień się zbliża Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 22 Sierpnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Sprawa godła była już poruszana, z tego co pamiętam było chyba głosowanie, barw nie było na ostatnich ubraniach, także IMO nie warto zawracać sobie głowy, robić kolejnych głosowań, bo to już było wałkowane. Przenieście ten temat do odzieży rowerowej. Do tego działu nigdy nie zaglądam ;/ Na górze każdego tematu masz opcję śledzenia tematu - wystarczy kliknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.