blackiwan Napisano 20 Sierpnia 2012 Napisano 20 Sierpnia 2012 Zapraszam na mojego bikeloga ,w którym znajdziecie relacje z mojej tegorocznej wyprawy w Alpy. Alpy - sierpień 2012 | blackiwan.bikestats.pl TRASA WYPRAWY Route: Alpy sierpień 2012 | Bikemap.net Wszystkie zdjęcia z wyprawy: Picasa Web Albums - Daniel czorny - Wyprawa rower... Dla zachęty
Bizon Napisano 21 Sierpnia 2012 Napisano 21 Sierpnia 2012 Gratulacje ,za wytrwałość za pomysł za wykonanie Super wyprawa
kubomanik Napisano 21 Sierpnia 2012 Napisano 21 Sierpnia 2012 Naprawdę szacunek Wam się należy. 3majcie tak dalej !
szy Napisano 2 Września 2012 Napisano 2 Września 2012 Super, kawał drogi. I zazdroszczę Stelvio. A dlaczego ominęliście Dolomity? Nawet specjalnie by Wam się kilometraż nie zwiększył. Z naszej sierpniowej wyprawy przez Alpy to właśnie Dolomity były bez wątpienia numerem jeden: Szy.
dovectra Napisano 11 Września 2012 Napisano 11 Września 2012 znajome krajobrazy. super ekstra gratuluję też byłem z kumplem, i jest tam bajkowo i bezpiecznie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.