Skocz do zawartości

[Forumowe ciuchy]Robimy w tym roku?

safian

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja się skuszę na cały komplet, jak ruszy produkcja, bo niestety nie mam ani poprzednich edycji, ani generalnie żadnych takich ciuchów.

Co do wzorów, to mi też się podoba akcent z godłem i flagą.

Napisano

Czytam temat i kopara mi opadla, skad biora sie takie miernoty jak........? ja rozumiem, ze........ zobowiazuje ale zeby mi jakis koles zabranial okazywania tego ze jestem Polakiem to jest skandal. Jezdze od paru lat w bluzach bcm'u w barwach reprezentacji Polski i bede jezdzil oraz kupowal nastepne podkreslajace moje pochodzie.

Tak wiec z checia kupie komplet z wlasnym nickiem oraz w barwach narodowych :)

Napisano

No widzisz... a ja nie mam ochoty mieć na koszulce flagi lub godła - i co teraz ? A w koszulce reprezentacji będę jeździł jak mnie do niej wezmą (czyli nigdy), a Ty przynosisz wstyd polskim reprezentantom :)

• Mod Team
Napisano

Dokładnie. Póki co koszulek nie będzie, więc proszę zakończyć wszelkie spory. Zamiast tego lepiej znajdźcie osobę chętną do zajęcia się zamówieniem :)

• Mod Team
Napisano

RafalB - tak się pienisz o flagę i godło na byle koszulce a czytać ze zrozumieniem to nie idzie co? O poprawnej pisowni w Twoich postach czy tez używaniu polskich znaków diakrytycznych nie wspomnę. Takie obelgi na PW jak jesteś taki kozak.

Trochę przerwy na ochłodę dobrze Ci zrobi bo przeglądając logi ostrzeżeń na Twoim koncie, wniosek jest jeden - z kulturą u Ciebie krucho...

• Mod Team
Napisano

Nie brakuje nam wykonawcy ubioru, tylko osoby, która zajęłaby się ogarniecięm wszystkiego, czyli zebraniem kasem, zamówieniem ciuchów, itd.

Napisano

Ogarnie też zamówienie strojów w firmie szyjącej odzież?

Trzeba stworzyć listę z zamówieniami, zamówić projekt stroju i określić, co ma zawierać. Potem zbieranie kasy, odebranie strojów i rozesłanie do ludzi :). Trochę zabawy z tym jest... Aaa, i trzeba mieć anielską cierpliwość w kontaktach z Top Printem - fajni ludzie, ale pracują wg systemu hiszpańskiego - mañana :)

Napisano

Gadałem z mamą, zajęła by się zbieraniem pieniędzy, listę mogę zrobić, jak wybierzemy projekt na strój to mógłbym zacząć działać z mamą. premier2- co rozumiesz przez słowa " określić co ma zawierać " czy jak wyślę projekt to nie wystarczy ?. Jeśli ktoś mógłby pomóc co do Firmy Top Print to resztą zajmę się sam.

Napisano

Bigos97 Pozdrów mame ode mnie :). Natomiast co do koszulek to konkurs juz chyba był ale wyników nie ma ;/

Oczywiście piszę się na koszulke i spodenki ;d

Napisano

Spoko, muszę napisać do jakiegoś moda o wyniki konkursu na stroje, potem lista na stroje i zaczynamy działać z Top Printem.

Napisano
premier2- co rozumiesz przez słowa " określić co ma zawierać "

rodzaj materiału, długość zamka, czy i jakie wykończenia ściągaczy na koszulkach i spodenkach, rodzaj wkładki w spodenkach, kolor szelek w spodenkach :)

Napisano

rodzaj materiału, długość zamka, czy i jakie wykończenia ściągaczy na koszulkach i spodenkach, rodzaj wkładki w spodenkach, kolor szelek w spodenkach :)

Pomożecie mi w tym ? :P

Zamek myślę że przez całą długość

szelki pod kolor bluzki

wykończenie - tak jak w większości tą 'opaską silikonową' co do ciała tak przylega

wkładka - miękka ( ale czy są do tego jakieś określenia ? )

Napisano

Zamek myślę że przez całą długość - sugerowałbym 1/3 dł koszulki(wygodniej się jeździ, koszulka ładnie układa się na ciele, zwłaszcza na brzuchu)

szelki pod kolor bluzki - do wyboru czarne lub białe :)

wykończenie - tak jak w większości tą 'opaską silikonową' co do ciała tak przylega - tak, ale nie rękawki, bo po jeździe ciężko się ściąga i w czasie jazdy koszulka czasem może "ciągnąć"

wkładka - miękka ( ale czy są do tego jakieś określenia ?) - jest kilka do wyboru, od najzwyklejszej, takiej pieluchy, po wkładki profilowane, z segmentami, dodatkowo są też wkładki damskie (lepsze wkładki podnoszą cenę spodenek o ok 10zł, ale wg mnie warto)

Napisano

To może wy ustalcie to a ja się dostosuję do tych szczegółów i to wyślę razem z projektem. Co robimy z projektami ciuchów ? Ankieta ?

Ja tam śmigam w spodenkach Accenta - author team, w tych spodenkach wkładka mi bardzo odpowiada :)

Napisano

Właśnie dostałem maila z cenami, nie jest źle :)

koszulka z krótkim 60 zł |

spodenki na szelkach 70 zł z wkładem Gopresia 80 zł

• Mod Team
Napisano

A co to za wkładka, czym to się różni?

Jak z zamkiem, krótki?

Będą silikonowe paski na dole koszulki, rękawkach, nogawkach?

Koszulka ma fakture łezki, tak? - Taką chyba ostatnio mieliśmy?

140 zł to dobra cena, ciekawi mnie głównie ta wkładka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...