Zakupowicz Napisano 18 Lipca 2012 Napisano 18 Lipca 2012 Sklep sportowo rowerowy z Podkarpacia, co sądzicie o tym sklepie, czy warto robić w nim zakupy? Ja miałem z nimi styczność 1 raz i nie narzekam, lecz może ktoś ma inne doswiadczenie w kontaktach z nimi?
MikeSkywalker Napisano 29 Lipca 2012 Napisano 29 Lipca 2012 Kupowałem w nim już kilka razy. Wybór mają dość specyficzny, w niektórych kategoriach większy w niektórych mniejszy, ceny mają świetne i głównie to przeważało na korzyść zakupu. Obsługa miła. Za każdym razem nie miałem powodów do narzekań.
mario1979 Napisano 15 Grudnia 2012 Napisano 15 Grudnia 2012 Trochę odgrzewam kotleta. Dokonywałem już w tym roku 3 razy zakupy w ######.pl, akcesoria. Za pierwszym razem czegoś nie dosłali w paczce, po reklamacji + mailu - dosłali. Kolejne dwa zamówienia - już bez zastrzeżeń. Szybko i na czas, Na plus dla mnie jest wysyłka paczkomatami - w miarę szybko i odebrać mogę też w środku nocy.
Ekhart Napisano 16 Grudnia 2012 Napisano 16 Grudnia 2012 W tym roku dwa razy robiłem w tym sklepie zakupy. Zero problemów, dobre ceny, szybka dostawa. Przy zamawianiu towarów "wysyłka w ciągu 4 dni" zawsze paczka przychodziła już po 2 dniach od zamówienia. Polecam.
Maciek226 Napisano 5 Stycznia 2013 Napisano 5 Stycznia 2013 W tym roku dwa razy robiłem w tym sklepie zakupy. Zero problemów, dobre ceny, szybka dostawa. Przy zamawianiu towarów "wysyłka w ciągu 4 dni" zawsze paczka przychodziła już po 2 dniach od zamówienia. Polecam. sam często korzystam z tego sklepu wszystko odbieram osobiście nie ma z tym problemu nawet jak przyjade po towar w ciągu 30 min od złożenia zamówienia
adriansocho Napisano 5 Stycznia 2013 Napisano 5 Stycznia 2013 Ja też polecam, zamawiałem drobiazgi za kilkadziesiąt złotych, wszystko bez problemu. Świetny kontakt mailowy.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.