Skocz do zawartości

[sklep] Sporti.pl

Zakupowicz

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Sklep sportowo rowerowy z Podkarpacia, co sądzicie o tym sklepie, czy warto robić w nim zakupy?

Ja miałem z nimi styczność 1 raz i nie narzekam, lecz może ktoś ma inne doswiadczenie w kontaktach z nimi?

• 2 tygodnie później...
Napisano

Kupowałem w nim już kilka razy. Wybór mają dość specyficzny, w niektórych kategoriach większy w niektórych mniejszy, ceny mają świetne i głównie to przeważało na korzyść zakupu. Obsługa miła. Za każdym razem nie miałem powodów do narzekań.

• 4 miesiące temu...
Napisano

Trochę odgrzewam kotleta.

Dokonywałem już w tym roku 3 razy zakupy w ######.pl, akcesoria.

Za pierwszym razem czegoś nie dosłali w paczce, po reklamacji + mailu - dosłali. Kolejne dwa zamówienia - już bez zastrzeżeń. Szybko i na czas,

Na plus dla mnie jest wysyłka paczkomatami - w miarę szybko i odebrać mogę też w środku nocy.

Napisano

W tym roku dwa razy robiłem w tym sklepie zakupy. Zero problemów, dobre ceny, szybka dostawa.

Przy zamawianiu towarów "wysyłka w ciągu 4 dni" zawsze paczka przychodziła już po 2 dniach od zamówienia. Polecam.

• 3 tygodnie później...
Napisano

W tym roku dwa razy robiłem w tym sklepie zakupy. Zero problemów, dobre ceny, szybka dostawa.

Przy zamawianiu towarów "wysyłka w ciągu 4 dni" zawsze paczka przychodziła już po 2 dniach od zamówienia. Polecam.

sam często korzystam z tego sklepu

wszystko odbieram osobiście nie ma z tym problemu nawet jak przyjade po towar w ciągu 30 min od złożenia zamówienia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...