Skocz do zawartości

[spinka]Spinka sram do łańcucha 7rz.

JakubWelnowski

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja niedawno kupiłem w karbonowy.pl spinki Connexa do 3 rowerów u mnie w domu na 7rz, 8rz i 9rz. Puki co mam w 9rz zamontowaną i jak na razie jest dobrze i łatwo się rozpina/zapina :) dziś do 8rz zakładam :)

Wysłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk

Napisano

Spinka srama ma grubsze blaszki od accenta czy KMC, i jest o niebo wytrzymalsza :P

ale nie wiem jak by musiał jeździć @JakubWelnowski aby ta spina KMC pękła :P mój brat ma taką i jest w porządku

Napisano

Mam teraz pytanie dotyczące spinki 9 rzędowej sram tej złotej czy bez problemu będzie pasować do łańcucha HG-53. ? Bo czytałem u nas na forum że są jakieś problemy, różnica milimetrów. Nie mogę znaleźć tego wątku.

Napisano

Jakaś paranoja !! Po co kupować fant za 5 pln z przesyłką 6 pln ?? W większości sklepów spinki są w cenie około 5 pln, więc można mieć dwie w tej kwocie

• Mod Team
Napisano

Weź pod uwage ze np ja mieszkam w takiej dziuze ze zeby kupić spinkę muszę ruszyć swoje 4 litery do najbliższego miasta i wydac te 5zł na bilet lub na paliwo do auta :P

Napisano

Mam teraz pytanie dotyczące spinki 9 rzędowej sram tej złotej czy bez problemu będzie pasować do łańcucha HG-53. ? Bo czytałem u nas na forum że są jakieś problemy, różnica milimetrów. Nie mogę znaleźć tego wątku.

Ja zakładałem niedawno taki wątek, bo wydawało mi się że spinka za luźno 'siedzi'. Ale wszystko ok, przez ok. 250km nic się z nią nie działo, także zakładaj śmiało.

Napisano

Weź pod uwage ze np ja mieszkam w takiej dziuze ze zeby kupić spinkę muszę ruszyć swoje 4 litery do najbliższego miasta i wydac te 5zł na bilet lub na paliwo do auta :P

ale autor wątku mieszka w około 300 tysięcznym mieście, a skoro tobie starczy paliwo za 5 pln, tzn że nie masz daleko i możesz podjechać na rowerze

• Mod Team
Napisano

No tak ale piszemy na forum, pomagamy autorom ale tez i wszystkim którzy to czytają. Podajemy link a czy on zamówi czy pojdzie kupić to samo w sklepie to już jego decyzja.

Wracając do mojej wypowiedzi chodziło mi o 5zł na bilet lub adekwatną kwode na paliwo wy przejechać w najlepszym przypadku 30km albo 50. No 5zł t to niestety nie jest :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...