Faaabooo Napisano 23 Sierpnia 2013 Napisano 23 Sierpnia 2013 Ja kocham grać w stare RPG książkowe i LARPY. Jest to dużo ciekawsze niż siedzenie przed kompem na forumrowerowym
rejpsnake68 Napisano 23 Sierpnia 2013 Napisano 23 Sierpnia 2013 z ekipą w BF3 i The Last of Us samotnie latam sobie w War Thunder i Warld of Warplanes no i nowy Splinter Cell czekam na BF4, MGS5 i Division
segate Napisano 25 Sierpnia 2013 Napisano 25 Sierpnia 2013 Splinter Cell Blacklist pogrywam i stwierdzam że dla każdego coś się tu znajdzie.
adhed Napisano 25 Sierpnia 2013 Napisano 25 Sierpnia 2013 oj dawno w nic nie grałem, jakieś pół roku, kiedyś pykałem troche w FIFE, za małolata coś tam w CS'a, no i na Playstation były też fajne gierki
adamadam01 Napisano 31 Sierpnia 2013 Napisano 31 Sierpnia 2013 Ostatnio same batmany na X'a 360- Arkham Assylum i Lego batman
siemalysy Napisano 3 Września 2013 Napisano 3 Września 2013 Jutro przyjdzie Gran Turismo 5. Będzie w co wieczorami popykać :-) No, a po za tym czekam na premierę Fify 14 :-P Wysłane z mojej Xperii Arc S za pomocą Tapatalk 2
JasiekKaczyski Napisano 4 Września 2013 Napisano 4 Września 2013 Raczej na BF4 Wysyłane z mojego Xperia Live with Walkman za pomocą Tapatalk 2
Daroufo Napisano 4 Września 2013 Napisano 4 Września 2013 Obecnie męcze Fallouta New Vegas. A jak skończę to zacznę Wieśka 1. Tapnięte z HTC Desire S
Blakeburn Napisano 4 Września 2013 Napisano 4 Września 2013 Trafiłem na taniości na Steamie więc katuje Aliens: Colonial Marines (jestem silnie uzależniony od produktów z "Obcym"), Hotline Miami (polecam dla fanów retro killerów) oraz Inquisitor (single playerowe rpg).
Daroufo Napisano 5 Września 2013 Napisano 5 Września 2013 Hotline Miami również gorąco polecam, ta gra ma to coś co wciąga na długi czas. Tapnięte z HTC Desire S
MikeSkywalker Napisano 5 Września 2013 Napisano 5 Września 2013 Jak ktoś też się wciągnął w Neverwintera to możemy coś razem poklikać, a jak szuka jakiegoś RPG to może się skusi na to MMO
Slawomir90 Napisano 5 Września 2013 Napisano 5 Września 2013 Raczej na BF4 Wysyłane z mojego Xperia Live with Walkman za pomocą Tapatalk 2 Przecież to BF3, tylko z podrasowanym silnikiem graficznym, nowymi mapami, pewnymi rzeczami pozmienianymi i dodanymi no i przede wszystkim z nową wbijającą w fotel ceną Ja zostanę przy BF3, nie po to płaciłem tyle kasy za wszystkie dodatki. Szkoda tylko że przez jakiś czas mniej ludzi na serwerach będzie po wydaniu BF4, i może nie być z kim grac ;/ Widać sępi na kasę, skoro nie tak dawno wydali ostatni dodatek do BF3, a tu już następna gre dają.
MikeSkywalker Napisano 6 Września 2013 Napisano 6 Września 2013 Przecież to BF3, tylko z podrasowanym silnikiem graficznym, nowymi mapami, pewnymi rzeczami pozmienianymi i dodanymi no i przede wszystkim z nową wbijającą w fotel ceną Ja zostanę przy BF3, nie po to płaciłem tyle kasy za wszystkie dodatki. Szkoda tylko że przez jakiś czas mniej ludzi na serwerach będzie po wydaniu BF4, i może nie być z kim grac ;/ Widać sępi na kasę, skoro nie tak dawno wydali ostatni dodatek do BF3, a tu już następna gre dają. Żałuję że wydałem wszystko z konta na butlę Rohloffa bo BF3 był za pół ceny do niedawna. Ale mam nadzieję że jeszcze wyskoczą z taką promocją wyciągnięcia jeszcze kasy na starocia kiedy ludzie jak mówisz polecą na nowość. Też nie widzę potrzeby pchania się w czwórkę.
martar30 Napisano 6 Września 2013 Napisano 6 Września 2013 Ja gram w League of Legends, Assasina i Call of Duty.
spring Napisano 11 Września 2013 Napisano 11 Września 2013 Ja w wolnej chwili gram w LOLa albo nową Tomb Rider.
Mod Team safian Napisano 12 Września 2013 Mod Team Napisano 12 Września 2013 Gra ktoś w nowe Americas Army? W sumie jeszcze Beta, ale gra się całkiem przyjemnie, nie jest to stare AA, ale nie jest też taka arcadówka jak AA3, jest nawet Bridge i Hospital Jakby ktoś chciał pograć to ja chętnie, proszę tlyko info na priv
walus24 Napisano 14 Września 2013 Napisano 14 Września 2013 Euro truck Simulator 2, Colin McRae 4 (stara, ale jara ).
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.