Skocz do zawartości

[Ślęża] wjazd rowerem, czy legalny?

Kiciok

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
Napisano

Temat umarł, czy nikt nie jeździ? :) 

Ja z zapytaniem, mam w planach wybrać się pieszo na Ślężę, tylko zastanawiam się, czy ta wieża na samym szczycie jest otwarta? 

Napisano

Temat umarł, czy nikt nie jeździ?

Temat umarł , nikt tutaj nie odpowiada. Myślę czy po niedzieli nie wpadnę w tygodniu na ślężę ... byłby ktoś chętny ? Mam miejsce na rower i osobę w aucie , jade przez Twardogórę , Oleśnicę i ew mogę zachaczyć o Wrocław.

Napisano

Jak jutro nie będzie padać to wybieram się z ziomkiem na zjazdówkach. W planie czerwony na Sulistrowiczki i może coś jeszcze. 

Wieża jest otwarta, ale tylko ta na kościele (wstęp płatny), remont triangulacyjnej trwa bardzo powoli i chyba nic tam nie robili przez zimę. 

Nie wie  jak dobrze znasz Ślężę, ale jak chcesz to mogę zaproponować jakieś ciekawe miejsca do pozwiedzania na pieszo. 

• 3 tygodnie później...
Napisano

2 maja wstępnie planuję wjechać na Ślężę (pierwszy raz) od strony przełęczy Tąpadła rekreacyjnie, ale też wramach rozjeżdżenia przed bike maraton w Polanicy. Jak jest ktoś chętny to zapraszam.

Napisano

Byłem w ostatni czwartek i warunki były świetne, ale też nie zapuszczałem się w trudniejsze szlaki, bo nie działał mi hamulec (tylko czarny dookoła i zółty z Tąpadeł na Ślężę).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...