Skocz do zawartości

[Forumowe naklejki] Lista chętnych

Gość saymon81

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

ile można mieć urlop??!!....ma cierpliwośc sie kończy,a chciałem mieć naklejki na 25 na masę a tu nic nie wyszło ,to już jakoś miesiąc nie długo będzie ;/

chyba się nic koledze naszemu nie stało co?...(odpukać...) ;)

Napisano

Mógłby mi ktoś pokazać jak te naklejeczki wyglądają ? I czy może się jeszcze zapisać do zamówienia tych naklejek ;)?

Napisano

Słuchajcie, dostał ktoś przesyłkę z naklejkami, czy może cała wysyłka nie ruszyła? Nie wiem czy kolega nie jest czasem studentem bo może przedłuży sobie urlop do października :)

Napisano

z tego co mi wiadomo to nie dostal nikt z partii ktora miala isc prawie równy miesiac temu,kolega pisal ze do 25.07 wysle bo idzie na urlop,no i jak jest to sam juz widzisz po postach...najgorszy jest brak informacji ;/

Napisano

Dobra nie będę dłużej czekać. Proszę mnie wypisać z listy.

Napisano

Również byłbym zainteresowany tymi naklejkami, mógłby ktoś wrzucić foto jak one wyglądają, choćby na rowerze. I czy jest możliwość dalej je nabyć ?

• 2 tygodnie później...
Napisano

Też zrobiłem przelew na naklejki, ale raczej za te 7 PLN ode mnie to raczej się aż nadto nie wzbogaci. Nawet jeśli nie dostane tych naklejek to aż tak płakać nie będę, co nie znaczy że gość trochę poleciał z Nami w kulki...

Napisano

Nie ma kogoś na forum kto by był wstanie zrobić takie naklejki, ewentualnie na allegro poszukać i zrobić konkretne zamówienie dla tych którzy zdeklarowali by się kupić ? Co to tym sądzicie?

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Witam po bardzo długiej przerwie.

Naklejki wyjdą jutro, perturbacje zdrowotne.

Nie nie biuro podróży.

Napisano

drogi Saymonie81,czy mógłbyś podać listę osób do których wysłałeś naklejki w poniedziałek?z góry serdecznie pozdrawiam ;)

albo chociaż aby zaoszczędzić Ci pracy czy poszły do mnie? ;)

• 3 tygodnie później...
Napisano

Dostal naklejki ktokolwiek z tej pazdziernikowej wysylki? Dopiero dzisiaj zauwazylem, ze cos sie ruszylo w temacie. Poddalem sie i nie zagladalem tutaj ze 2 miesiace

Wysyłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk 2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...