Skocz do zawartości

[Wspólne Wypady]

TomekW

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Szalejecie chłopaki :D Ja dzis wyjezdzalem autkiem z garazu i zobaczylem moj rower to smutno mi bylo :D Caly oblocony bidak stoi i nie jezdzi ... Dzis nie mialem jak przyjechac . Bylem umowiony i nie moglem ( nie chciałem ! ) sie spoznic :D :D

Napisano

Powiedzcie mi jak to jest z tym Decathlonem? Jest on w końcu u nas w mieście, będzie, nie będzie? Chmielik mówił, że nie widział w Auchan nic... oprócz rowerów z Auchan :/

Za chwilkę wyruszam na samotną wycieczkę B)

Napisano

Powiedzcie mi jak to jest z tym Decathlonem? Jest on w końcu u nas w mieście, będzie, nie będzie? Chmielik mówił, że nie widział w Auchan nic... oprócz rowerów z Auchan :/

Za chwilkę wyruszam na samotną wycieczkę ;)

Też byłem juz w auchanie w Rzeszowie i nie widzałem... no ale może zle patrzyłem :P

A ja własnie wróciłem ze samotnej wycieczki :] 20 km więcej jakoś mi sie nie chciało dzis robić :)

Napisano

Z Decathlonem jest dosc dziwna sytuacja . Nie dalej jak 2 miesiace przed otwarciem Oszołoma czytalem w SE , ze pojawi sie tam ów sklep . Wszystko pieknie , ładnie ale jak narazzie cos go tam nie widac. Niedawno obiło mi sie o uczy , ze Decathlon bedzie dopiero w Millenium Hall czyli za jakis rok pewnie .

Napisze chyba do przedstawicielstwa tej firmy i sie zapytam co i jak ...

Napisano

Kurde... Szkoda :P - to jest super sklep ;)

A z dzisiaj:

Pogoda rowerowo pozytywna więc wyruszyłem na mały, samotny sprincik :) Na Matysówkę od strony Słociny za hacjendą nawrót i w dół zjazdem, który pokazał mi (nam) Jacek. Później przez Zalesie i bulwary do domu. Dane wycieczki: 18.05 km (6 km teren) czas: 00:49 h avg: 22.10 km/h

Napisano

Fajna ta traska koło hacjendy , ja sobie podjade od drugiej strony , chociaz zjazd tez niezly .

Mnie juz nie bedzie . Sprzedałem przerzutke , byc moze amora i jestem bez bika . Do zobaczenia na wiosne hehe :033:

Napisano

Forma jest ta sama (w końcu cały sezon razem jeździmy) tylko on ma więcej siły tymczasowej :033: i jest bardziej przystosowany do 'F**k the system' :P Tak też było na tym podjeździe w niedzielę :D On mnie i konę wyprzedził pod sam koniec a jak go dogoniłem to sapał jak...[tu sobie sam coś dopisz bo nie mam weny] :P

Napisano

Musicie troche popracowac , bo 2 tygodnie temu na ostatniej górce Was nie bylo widac :D heheh

W tym roku powinno byc lepiej . Z przodu ubędzie mi z pól kilo i mam zamiar wiecej jezdzic . Niby 4500 km jest ale bez satysfakcji jakos . Za duzo kłopotów w tym roku było .

Napisano

Zartuje :P No ale cos w tym jest co napisałes :D Ja sie czasem lubie poscigac , szczególnie pod góre . Jednak tylko jak jestem w miare optymalnej formie . OStatnio było mi bardzo ciezko cokolwiek powalczyc

Napisano

Musicie troche popracowac , bo 2 tygodnie temu na ostatniej górce Was nie bylo widac :P heheh

Czasami warto przyjąć porażkę z honorem :D Przyznaję - tak było :)

Jednak wtedy na pierwszej górce kto był pierwszy, no kto :P I ile na resztę z Koną czekał, no ile :P ?

Podjazdy - uwielbiam ;) Pościgamy się w przyszłym sezonie na zawodach :P

Napisano

Przyznam sie bez bicia , ze początek w moim wykonaniu był fatalny . W pewnym momencie w lesie chcialem do domu wracac , zostałem daleeeeeko .

Na zawody nie wiem czy bede jezdzil , zobacze jak z czasem . Ale na wyjazdach na pewno bedzie jakas mała rywalizacja hehe

Kurcze bomber jest coraz bardziej realny na przyszły rok . W tym momencie mogłbym brac Tore ale nie chce OEM-a z allegro . A MX Comp Air 85 juz 639 zł , moze jeszcze potanieje . I Xt z normalna spręzyną tez mozna dostac w normalnej cenie .

Napisano

Jedyne co mi nie pasuje to brak gwarancji . Wolalbym chyba miec troche gorszy ale duzo pewniejszy sprzęt . W sumie sprzętu na allegro nie brakuje , a mi sie nie spieszy . Naraazie monitoruje rynek hehe a zakupy kolo stycznia - lutego .

W sklepach to maja ceny masakryczne . W G&G Tore gosc mi zaproponował za 899 zł ... niby serwis na miejscu ale to troche przesada .

na razie w gre wchodzą dwa : Tora i MX comp . Tak jak mowisz Tora troche bardziej "wypasiona" - pytanie czy lepsza :D

Misiek jakbys troche pozniej sprzedawał swoją Ete to bym po nia przybiegl chyba :P

Tak btw. widzialem w niedziele Twojego Kinetica . Jakis chłopak jechal Warszawską , przed 10 . Pewnie na wyjazd ;)

Napisano

Mysle , ze w nastepnym sezonie bedzie wiecej ludzi . Trzeba troche rozreklamowac te wyjazdy , namawiac znajomych . Moze wiecej kobiet sie zjawi hehe Diana czasem jezdziła ale ona w Krakowie jest a tak to tylko Magda . Moje kolezanki to chyba niebardzo na rower heheh

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...