TomekW Napisano 26 Listopada 2006 Autor Napisano 26 Listopada 2006 Szalejecie chłopaki Ja dzis wyjezdzalem autkiem z garazu i zobaczylem moj rower to smutno mi bylo Caly oblocony bidak stoi i nie jezdzi ... Dzis nie mialem jak przyjechac . Bylem umowiony i nie moglem ( nie chciałem ! ) sie spoznic :D
piotrkv Napisano 26 Listopada 2006 Napisano 26 Listopada 2006 Szkoda bo było bardzo fajnie, traska super po prostu Ale na następny się zjaw
TomekW Napisano 26 Listopada 2006 Autor Napisano 26 Listopada 2006 Ciezko moze byc , bo mozliwe , ze sprzedam troche częsci i nie bedzie juz jazdy ...
Misiek^^ Napisano 27 Listopada 2006 Napisano 27 Listopada 2006 Powiedzcie mi jak to jest z tym Decathlonem? Jest on w końcu u nas w mieście, będzie, nie będzie? Chmielik mówił, że nie widział w Auchan nic... oprócz rowerów z Auchan :/ Za chwilkę wyruszam na samotną wycieczkę
ROBJUNIOR Napisano 27 Listopada 2006 Napisano 27 Listopada 2006 Powiedzcie mi jak to jest z tym Decathlonem? Jest on w końcu u nas w mieście, będzie, nie będzie? Chmielik mówił, że nie widział w Auchan nic... oprócz rowerów z Auchan :/ Za chwilkę wyruszam na samotną wycieczkę Też byłem juz w auchanie w Rzeszowie i nie widzałem... no ale może zle patrzyłem A ja własnie wróciłem ze samotnej wycieczki :] 20 km więcej jakoś mi sie nie chciało dzis robić
TomekW Napisano 27 Listopada 2006 Autor Napisano 27 Listopada 2006 Z Decathlonem jest dosc dziwna sytuacja . Nie dalej jak 2 miesiace przed otwarciem Oszołoma czytalem w SE , ze pojawi sie tam ów sklep . Wszystko pieknie , ładnie ale jak narazzie cos go tam nie widac. Niedawno obiło mi sie o uczy , ze Decathlon bedzie dopiero w Millenium Hall czyli za jakis rok pewnie . Napisze chyba do przedstawicielstwa tej firmy i sie zapytam co i jak ...
Misiek^^ Napisano 27 Listopada 2006 Napisano 27 Listopada 2006 Kurde... Szkoda - to jest super sklep A z dzisiaj: Pogoda rowerowo pozytywna więc wyruszyłem na mały, samotny sprincik Na Matysówkę od strony Słociny za hacjendą nawrót i w dół zjazdem, który pokazał mi (nam) Jacek. Później przez Zalesie i bulwary do domu. Dane wycieczki: 18.05 km (6 km teren) czas: 00:49 h avg: 22.10 km/h
piotrkv Napisano 27 Listopada 2006 Napisano 27 Listopada 2006 Kurcze widze ze wziąłeś się ostro za trenowanie.
TomekW Napisano 27 Listopada 2006 Autor Napisano 27 Listopada 2006 Fajna ta traska koło hacjendy , ja sobie podjade od drugiej strony , chociaz zjazd tez niezly . Mnie juz nie bedzie . Sprzedałem przerzutke , byc moze amora i jestem bez bika . Do zobaczenia na wiosne hehe
rozrywkowy Napisano 27 Listopada 2006 Napisano 27 Listopada 2006 musi w końcu z formą do Ciebie nadrobić
Misiek^^ Napisano 27 Listopada 2006 Napisano 27 Listopada 2006 Forma jest ta sama (w końcu cały sezon razem jeździmy) tylko on ma więcej siły tymczasowej i jest bardziej przystosowany do 'F**k the system' Tak też było na tym podjeździe w niedzielę On mnie i konę wyprzedził pod sam koniec a jak go dogoniłem to sapał jak...[tu sobie sam coś dopisz bo nie mam weny]
piotrkv Napisano 27 Listopada 2006 Napisano 27 Listopada 2006 Będzie nowy rower pewnie z 5 kilo lżej, to sie wtedy pościągamy z górek i pod
TomekW Napisano 27 Listopada 2006 Autor Napisano 27 Listopada 2006 Musicie troche popracowac , bo 2 tygodnie temu na ostatniej górce Was nie bylo widac heheh W tym roku powinno byc lepiej . Z przodu ubędzie mi z pól kilo i mam zamiar wiecej jezdzic . Niby 4500 km jest ale bez satysfakcji jakos . Za duzo kłopotów w tym roku było .
piotrkv Napisano 27 Listopada 2006 Napisano 27 Listopada 2006 Wiesz jak byś sie zamienił rowerem, to też było by Ci cięszko. No ale po co sie spieszyć . http://video.google.pl/videoplay?docid=1344521434317884398 zeby nie było to wygrałem z tym czymś szydera
TomekW Napisano 27 Listopada 2006 Autor Napisano 27 Listopada 2006 Zartuje No ale cos w tym jest co napisałes Ja sie czasem lubie poscigac , szczególnie pod góre . Jednak tylko jak jestem w miare optymalnej formie . OStatnio było mi bardzo ciezko cokolwiek powalczyc
Misiek^^ Napisano 27 Listopada 2006 Napisano 27 Listopada 2006 Musicie troche popracowac , bo 2 tygodnie temu na ostatniej górce Was nie bylo widac heheh Czasami warto przyjąć porażkę z honorem Przyznaję - tak było Jednak wtedy na pierwszej górce kto był pierwszy, no kto I ile na resztę z Koną czekał, no ile ? Podjazdy - uwielbiam Pościgamy się w przyszłym sezonie na zawodach
piotrkv Napisano 27 Listopada 2006 Napisano 27 Listopada 2006 A ja sie lubię ścigać na płaskim A w szczególności z motorkami
TomekW Napisano 27 Listopada 2006 Autor Napisano 27 Listopada 2006 Przyznam sie bez bicia , ze początek w moim wykonaniu był fatalny . W pewnym momencie w lesie chcialem do domu wracac , zostałem daleeeeeko . Na zawody nie wiem czy bede jezdzil , zobacze jak z czasem . Ale na wyjazdach na pewno bedzie jakas mała rywalizacja hehe Kurcze bomber jest coraz bardziej realny na przyszły rok . W tym momencie mogłbym brac Tore ale nie chce OEM-a z allegro . A MX Comp Air 85 juz 639 zł , moze jeszcze potanieje . I Xt z normalna spręzyną tez mozna dostac w normalnej cenie .
piotrkv Napisano 27 Listopada 2006 Napisano 27 Listopada 2006 Ja na 100% będę jeździł trzeba coś wygrać co nie No to zbieraj i będziesz miał.
Misiek^^ Napisano 27 Listopada 2006 Napisano 27 Listopada 2006 Tomku, może 318? http://allegro.pl/item145178999_rock_shox_...8_solo_air.html Zagadaj do gościa bo wydaje mi się, że zwykły MX nie zejdzie poniżej 599zł A w 318 masz kompresje i blokadę. No i Motion Control jak w Rebie No i golenie 32
TomekW Napisano 27 Listopada 2006 Autor Napisano 27 Listopada 2006 Jedyne co mi nie pasuje to brak gwarancji . Wolalbym chyba miec troche gorszy ale duzo pewniejszy sprzęt . W sumie sprzętu na allegro nie brakuje , a mi sie nie spieszy . Naraazie monitoruje rynek hehe a zakupy kolo stycznia - lutego . W sklepach to maja ceny masakryczne . W G&G Tore gosc mi zaproponował za 899 zł ... niby serwis na miejscu ale to troche przesada . na razie w gre wchodzą dwa : Tora i MX comp . Tak jak mowisz Tora troche bardziej "wypasiona" - pytanie czy lepsza Misiek jakbys troche pozniej sprzedawał swoją Ete to bym po nia przybiegl chyba Tak btw. widzialem w niedziele Twojego Kinetica . Jakis chłopak jechal Warszawską , przed 10 . Pewnie na wyjazd
Misiek^^ Napisano 27 Listopada 2006 Napisano 27 Listopada 2006 Hehe dokładnie Tu na forum jest jako 'rozrywkowy' Był z nami na wypadzie
piotrkv Napisano 27 Listopada 2006 Napisano 27 Listopada 2006 I się nawet trzymał w stawce dobrze ze sie pojawiają nowe twarze, im więcej tym lepiej i raźniej
TomekW Napisano 27 Listopada 2006 Autor Napisano 27 Listopada 2006 Mysle , ze w nastepnym sezonie bedzie wiecej ludzi . Trzeba troche rozreklamowac te wyjazdy , namawiac znajomych . Moze wiecej kobiet sie zjawi hehe Diana czasem jezdziła ale ona w Krakowie jest a tak to tylko Magda . Moje kolezanki to chyba niebardzo na rower heheh
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.