Skocz do zawartości

[Gliwice] - weekendowe wypady

rabiron

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

odpowiedź do bartxt-jestem chętny,to sobota 9-10 z  rynku czy placu piastów,ja jestem z Pyskowic więc i tak muszę dojechać,może być też z innego miejsca,podaj mi numer  telefonu na priv bo zdarza mi się spóźnić w umówione miejsce ze względu na słabą znajomość ulic-miejsc w Gliwicach i korzystam z nawigacji,a ta wiadomo niekoniecznie pokazuje najkrótszą drogę,więc do ciebie oddzwonie żebyś te 5-15 minut ewentualnie poczekał,a tak poza tym jeszcze jacyś chętni???

Napisano

Ktoś chętny w sobotę z rana na górę św Anny? MTB, tempo bardzoo spokojne.

skąd startujesz i o której godzinie,jaki kolor roweru-ubioru żebym rozpoznał cie...

Napisano

jakiego samolotu?podaj mi numer tel w wiadomosci prywatnej bo moge was nie znalesc bo ja nie znam tamtejszych rejonów,a może byście na rynek podjechali?

Na lotnisku w Gliwicach jest taki odrzutowiec postawionych

Lotnisko spokokjie znajdziesz w mapach google.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Napisano

Może ktoś byłby chętny ze mną jechać do Wałbrzycha ? Jadę w sobotę na maraton i mam w aucie 2 wolne miejsca na rower i 3 osoby. 

Pogoda ma być zdecydowanie lepsza niż u nas. Już od jutra nie ma tam padać i temp. w okolicach 18 stopni.

Można jechać trasą maratonu,albo  pojeździć po okolicach :thumbsup:  Wyjazd w sobotę o 6:30 z Pławniowic zjazd/wjazd na A4. Powrót planuje na 19:00- 20:00.

Auto można zostawić na drodze między jeziorem,a autostradą(są tam miejsca postojowe). Jak ktoś mieszka blisko A4 i jest mi po drodze  to też go chętnie zabiorę. Idzie jeszcze dojechać pociągiem z Katowic, Gliwic do Toszka i tam mogę również kogoś zabrać. Ostatecznie mogę pojechać do Gliwic,ale pod warunkiem,że znajdą się 2 osoby.

Ściepa na paliwo i haracz za A4 w dwie strony przy 2os.- 65zł

Daniel

tel. 531178161

• 1 miesiąc temu...
Napisano

macie jakieś propozycje na trasę 130 max 150km ? Jak najwięcej drogami leśnymi lub asfaltem gdzie mało aut jeździ.

Może być to trasa z A do B jeżeli pociąg w miarę kursuje bez 5 przesiadek.

Był ktoś Ostravie rowerem ?

Napisano

Polecam wybrać się w stronę Tarnowskich Gór, Repty i dalej, Miasteczko Śląskie, Kalety - las, las i jeszcze raz las, a nawet parę górek się znajdzie :)

• 1 miesiąc temu...
Napisano

W dniach 5-12.09 jedziemy ze znajomymi do Austrii do Saalbach Hinterglemm . Mamy jeszcze 2 wolne miejsca w busie i apartamencie.
Głównie będziemy jeździć na rowerach MTB, ale każdy może robić co chce. Można zabrać swój rower. Reszta info na naszej stronie na fb.
https://www.facebook.com/events/1740807332813400/

12.09(sobota) można wziąć udział  w lokalnym maratonie  :woot:

11705384_1103683586311774_31593080907912

• 3 miesiące temu...
Napisano

Witam wszystkich. Jestem tu nowy i chciałem zapytać czy wciąż, mimo odrobinkę mniej korzystnej pogody wybieracie się na przejażdżki rowerowe, czy to popołudniowo-wieczorne w tygodniu, czy też weekendowe?

Pozdrawiam

Andrzej

• 4 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...