sexiflexi Napisano 28 Marca 2013 Napisano 28 Marca 2013 ostatnio byłam na filmie "Życie PI" - jest świetny polecam, a także na filmie "Mama" niby horror, ale tylko w teorii, szkoda kasy na bilet
monikazima123 Napisano 6 Kwietnia 2013 Napisano 6 Kwietnia 2013 Też oglądałam niedawno Życie Pi. Film przyjemny, świetne zdjęcia i genialna muzyka, jednak całość jakaś taka.. nijaka? Bardzo dziwna historia, ten film to byłaby dobra bajka dla dzieci - ale może taki jest właśne target:) Poza tym ostatnio oglądałam też Hobbita. Zdaniem wielu jest przesadnie wydłużony, ale mi się podobał. Czytałam kiedyś książkę i może jedynie wątek krasnoludów zbyt rozbudowany. Tylko nie rozumiem jednego - czemu te orły nie mogły całej drużyny przetransportować do samotnego szczytu:P?
lukaszs Napisano 12 Kwietnia 2013 Napisano 12 Kwietnia 2013 "martwe zło" - zdecydowanie NIE gniot pod każdym względem.
shortee Napisano 12 Kwietnia 2013 Napisano 12 Kwietnia 2013 Ostatni Egzorcyzm 2 - tragedii aż takiej nie było, ale mogłem iść na Drogówkę Edyta: "Tylko nie rozumiem jednego - czemu te orły nie mogły całej drużyny przetransportować do samotnego szczytu:P" Otóż w Tolkienowskim świecie, Orły są wolną jakby nacją, mogą pomóc, jednak same decydują na czym ich pomoc się kończy. Podobnie masz np. we Władcy Pierścieni, jak ratują Gandalfa z Isengardu czy Froda z Mordoru. Ale pytanie dobre
shortee Napisano 15 Kwietnia 2013 Napisano 15 Kwietnia 2013 Imagine* - moim zdaniem bardzo fajny i ciekawy film. Świetnie przedstawiony problem osób niewidomych. Efekty dźwiękowe wspaniałe, myślę że warto zobaczyć (czyt.posłuchać) ten film raz jeszcze ale już z zasłoniętymi oczami. *Nie jest to film dla osób lubiących dynamiczną akcję, mordobicie i wylewającą się hektolitrami krew.
siimon Napisano 15 Kwietnia 2013 Napisano 15 Kwietnia 2013 Sugar Man - polecam bardzo! najlepszy film jaki widziałem przynajmniej od roku. Oraz chyba najlepszy dokument ever. Historia jest naprawdę nieprawdopodobna.
nopel Napisano 15 Kwietnia 2013 Napisano 15 Kwietnia 2013 Ja byłem na Układ Zamknięty - Polecam, film bez problemu może konkurować z produkcjami zagranicznymi o większym budżecie.Film typowo logiczny że tak to ujmę. Nie żałuję ani złotówki z wydanych 19 na bilet, naprawdę, dawno tak dobrego filmu nie widziałme.
Smyq90 Napisano 7 Maja 2013 Napisano 7 Maja 2013 Oj dawno nie byłem w kinie, ostatnio to na filmie o zboczonym misiu czyli "Ted"
ukaniex Napisano 7 Maja 2013 Napisano 7 Maja 2013 Wczoraj bylem na "Stoker". Hmm. Mrs Kidman ostatnimi czasy lubuje sie w rolach niezrownowazonej neurotyczki. Co do samego filmu, ciezko ocenic ten psychodeliczny klimat. Sent from my using
shortee Napisano 10 Maja 2013 Napisano 10 Maja 2013 Układ Zamknięty - Polecam, film bez problemu może konkurować z produkcjami zagranicznymi o większym budżecie. Byłem i moim zdaniem warto.
brodziatko Napisano 16 Maja 2013 Napisano 16 Maja 2013 Byłem i moim zdaniem warto. Ja tez polecam, choc moze nie na randke, jak to zrobil moj wspanialy kolega. ))
shortee Napisano 16 Maja 2013 Napisano 16 Maja 2013 Może nie kino, bo teatr ale dziś zobaczyłem oblatany już chyba musical Jesus Christ Superstar i zmiotło mnie na kolana. Znam Dżem i Balcara, zresztą moim zdaniem to najlepszy wokalista tej kapeli. W zeszłym roku trafiłem pierwszy raz w życiu na koncert Janusza Radka i też padłem z wrażenia. Całość spektaklu zapiera dech w piersiach. Wspaniała sprawa. Zdecydowanie polecam A wszystko to dzięki jednej osobie....
ukaniex Napisano 17 Maja 2013 Napisano 17 Maja 2013 Przedwczoraj "Iron Man 3"... audycja zawierała lokowanie produktu, tyle z filmu zapamiętałem. W mojej opinii najslabsza z trylogii. Wysłane z mojego za pomocą
Grzesiekk Napisano 17 Maja 2013 Napisano 17 Maja 2013 Tydzień temu byłem na nocy Iron Mana w Multikinie, czyli zaczyna się o 22 i kończy o .. 8 rano Filmy: Iron Man 1 - chyba najciekawszy Iron Man 2 - średni, takie wrażenie przedłużenia części pierwszej, mało nowego Avengers w 3D- Nie znałem praktycznie żadnych bohaterów poza Iron Manem - końcówka fajna Iron Man 3 w 3D - fajny, 3D praktycznie niewykorzystane - podobnie jak w Avengers - bez 3D by się podobnie oglądało - trochę drzemałem
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.