TOTOMASZ Napisano 25 Kwietnia 2012 Napisano 25 Kwietnia 2012 Witam Przez dłuższy okres staram się wybrać jakiś rower na swoją kieszeń. Tak jak w temacie, kieszeń nie za duża widząc zakres cenowy w jakim inni poszukują. Jestem w stanie przeznaczyć do 800zł. Rower będzie mi służył głównie jako środek transportu do pracy, na miasto i spokojne wycieczki. Oczekiwałbym w miare małej awaryjności aby któryś z tych wypadów nie okazał się "one way ticket". Wiem że jest to wąski zakres poszukiwań i mały wybór ale jednak jakiś jest. I tu kieruję swoją prośbę do Was jako osób które mają większe doświadczenie i więdze w tym zakresie. Znalazłem kilka modeli które wzbódziły moje zainteresowanie cena i specyfikacja roweru ( na które się za wiele nie znam). Jaka jest Wasza opinia na ten temat warto nie warto a może sami macie jakieś propozycje? HIT ! WSPANIAŁY ROWER W NISKIEJ CENIE! PROMOCJA! (2273743718) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ten model znalazłem na forum i jeden komentarz który go dotyczył był pozytywny. I stąd moje zainteresowanie a to kolejne wyłapane ROWER ENDURO TRIAL 21 cali KROSS jak Hexagon V2 (2300529278) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ROWER BEST WALKER 23'' osprzet Shimano gwar. KROSS (2293220789) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ROWER INmotion BLACKMOVER 21'' Shimano gwar. KROSS (2283360739) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Czekam na informacje, opinie i komentarze. Dzięki Pozdrawiam Tomasz
Gruby120 Napisano 25 Kwietnia 2012 Napisano 25 Kwietnia 2012 Skoro rozglądasz się za Krossem - wskakuj tutaj.
krism4a1 Napisano 26 Kwietnia 2012 Napisano 26 Kwietnia 2012 Ten pierwszy wygląda oki, tylko dla twoich potrzeb raczej jakiś rower typu cross na 28" oponach szosowych. Ostatni to jakieś poplątanie z pomieszaniem. Moja żona jeździ takim: http://allegro.pl/lekki-solidny-szybki-cross-integral-v1-blotniki-d-i2296788590.html poczekaj jak wstawią wersję męską. Jęśli będziesz jeździć do pracy codziennie także w deszczu kup błotniki "pełne" nie te co dołączają.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.