Skocz do zawartości

[800 zł]Rower do jazdy do pracy i na spokojne wypady typu las

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Przez dłuższy okres staram się wybrać jakiś rower na swoją kieszeń. Tak jak w temacie, kieszeń nie za duża widząc zakres cenowy w jakim inni poszukują. Jestem w stanie przeznaczyć do 800zł. Rower będzie mi służył głównie jako środek transportu do pracy, na miasto i spokojne wycieczki. Oczekiwałbym w miare małej awaryjności aby któryś z tych wypadów nie okazał się "one way ticket". Wiem że jest to wąski zakres poszukiwań i mały wybór ale jednak jakiś jest. I tu kieruję swoją prośbę do Was jako osób które mają większe doświadczenie i więdze w tym zakresie. Znalazłem kilka modeli które wzbódziły moje zainteresowanie cena i specyfikacja roweru ( na które się za wiele nie znam). Jaka jest Wasza opinia na ten temat warto nie warto a może sami macie jakieś propozycje?

HIT ! WSPANIAŁY ROWER W NISKIEJ CENIE! PROMOCJA! (2273743718) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

ten model znalazłem na forum i jeden komentarz który go dotyczył był pozytywny. I stąd moje zainteresowanie

a to kolejne wyłapane

ROWER ENDURO TRIAL 21 cali KROSS jak Hexagon V2 (2300529278) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

ROWER BEST WALKER 23'' osprzet Shimano gwar. KROSS (2293220789) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

ROWER INmotion BLACKMOVER 21'' Shimano gwar. KROSS (2283360739) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Czekam na informacje, opinie i komentarze.

Dzięki

Pozdrawiam

Tomasz

Napisano

Ten pierwszy wygląda oki, tylko dla twoich potrzeb raczej jakiś rower typu cross na 28" oponach szosowych.

Ostatni to jakieś poplątanie z pomieszaniem.

Moja żona jeździ takim: http://allegro.pl/lekki-solidny-szybki-cross-integral-v1-blotniki-d-i2296788590.html poczekaj jak wstawią wersję męską. Jęśli będziesz jeździć do pracy codziennie także w deszczu kup błotniki "pełne" nie te co dołączają.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...