komtur88 Napisano 24 Kwietnia 2012 Napisano 24 Kwietnia 2012 Witam, Dzisiaj odebrałem rower z serwisu i nie zauważyłem że "telewizorek" nie wskazuje aktualnych przełożeń( serwisowana była właśnie manetka). Manetka to SLX SL-M660 lewa. Czy podłączenie jest skomplikowane? Mogę sam to zrobić bez ryzyka rozregulowania przerzutki? Szczerze to mi się nie chce tam wracać bo nie mam czasu. Może ktoś podpowiedzieć jak to wykonać? Z góry dziękuję.
Koen Napisano 24 Kwietnia 2012 Napisano 24 Kwietnia 2012 W telewizorku jest cienki bolec, w manetce jest oczko. Wciskając telewizorek w manetkę musisz trafić bolcem w oczko Nic skomplikowanego.
mekp Napisano 24 Kwietnia 2012 Napisano 24 Kwietnia 2012 Musisz mieć tylko cienki śrubokręt żeby obudowy nie haratać. Nic trudnego poradzisz sobie. pozdrawiam xMekpx
tiomek Napisano 24 Kwietnia 2012 Napisano 24 Kwietnia 2012 może się też okazać, że wyżej wspomniany bolec masz złamany i nie będzie to działać
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.