jahoo84 Napisano 17 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 Banshee rządzi!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
perfectflow Napisano 18 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2015 Moje wozidełko 29" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rithien Napisano 21 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Witam Pogoda paskudna ale się jeździ. Świeżo złożony. Opaska od przedniej przerzutki wypadała idealnie na zgrubieniu od śruby bidonu. Nie mogłem założyć to zostało 1x10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 21 Listopada 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 No proszę, Van Nicholasik Odrobina luksusu w skromnej szacie - pogratulował sprzętu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rithien Napisano 21 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 (edytowane) No proszę, Van Nicholasik Odrobina luksusu w skromnej szacie - pogratulował sprzętu. Dziękuję A ja gratuluje dobrego oka Wczoraj pościerałem napisy z ramy. Takiej ilości napisów co było to ja jeszcze w życiu nie widzialem Edytowane 21 Listopada 2015 przez rithien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 21 Listopada 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Opaska od przedniej przerzutki wypadała idealnie na zgrubieniu od śruby bidonu. Biorąc pod uwagę jaka to marka, oczekiwałbym braku takich baboli, ale całość ogólnie niebrzydka i szlachetna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rithien Napisano 21 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Biorąc pod uwagę jaka to marka, oczekiwałbym braku takich baboli, ale całość ogólnie niebrzydka i szlachetna. To był mój babol, a raczej sklepu który mi zapakował nie ten typ co mocowania co zamówiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 21 Listopada 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 (edytowane) Co nie zmienia faktu, że ten otwór montażowy faktycznie wydaje się być umiejscowiony dosyć nisko. Edytowane 21 Listopada 2015 przez adamos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
axis Napisano 21 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Po dzisiejszych chrzcinach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pegasus Napisano 21 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Kashimaaaaaaaaaa świetny sprzęt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 21 Listopada 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 wow... i oponę się udało założyć nową!....czy może byliście z tym u wulkanizatora? W końcu właściwy rozmiar pod właściwym wzrostem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 21 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Biorąc pod uwagę jaka to marka, oczekiwałbym braku takich baboli, ale całość ogólnie niebrzydka i szlachetna. Myślę, że po prostu producent nie przewidział, że ktoś będzie chciał tam zamontować 3 rzędową korbę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rithien Napisano 21 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Myślę, że po prostu producent nie przewidział, że ktoś będzie chciał tam zamontować 3 rzędową korbę Skoro na stronie sprzedają z kompletna grupa srama 3x10 to chyba przewidział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 21 Listopada 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 (edytowane) Skoro na stronie sprzedają z kompletna grupa srama 3x10 to chyba przewidział Spokojnie, kolega tylko sobie żartuje. Ale nikomu by chyba nie zaszkodziło, gdyby zrobili te otwory nieco wyżej. Na tym zdjęciu wygląda to tak, jakby zmieniarka nie miała obejmy (model z 2008 roku). Edytowane 21 Listopada 2015 przez adamos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 21 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 @adamos, ja nie żartuję, odkąd jeżdżę na dwurzędowej korbie nie widzę sensu pchania tam takiej kobyły, a tym bardziej w 29'erze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 21 Listopada 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 OK, rozumiem. Ale Ty, to nie wszyscy. I jak ktoś zechciałby sobie włożyć trzyblatową korbę, to powinien mieć taką możliwość. Tym bardziej, że wykartkował na ramę wcale niemały pieniądz, a sam producent sprzedaje te rowery w takiej konfiguracji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 21 Listopada 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Chłopcy, chłopcy... Kolega pokazał piękny kawałek tytanu w Ty o trybikach i zębatkach. Może to babol, może przeoczenie ale na szczęście typów przerzutek jest tyle na rynku, że zawsze jakaś się podpasuje.I może na tym poprzestańmy?@rithien - ile byś nie usuwał naklejek.. blacha zawsze Cię zdradzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rithien Napisano 21 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 @adamos, ja nie żartuję, odkąd jeżdżę na dwurzędowej korbie nie widzę sensu pchania tam takiej kobyły, a tym bardziej w 29'erze Takie miałem manetki to już poszedłem za ciosem. A tak szczerze to przyznaje Tobie racje ze dwurzędowa by wystarczyła @rithien - ile byś nie usuwał naklejek.. blacha zawsze Cię zdradzi Nie chodziło mi o nierozpoznawalność produktu ale ilość napisów które to producent umieścił na ramie. Hydroformed titanium, original dutch masterpiece, 3d sculpted drop-outs i kuuupa innych. Były na każdej rurce,nawet na wewnętrznej stronie tylnego trójkąta. Kolor czystego tytanu cholernie mi się podoba i nie żałuje ze zeskrobałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomalczak Napisano 22 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 Spokojnie, kolega tylko sobie żartuje. Ale nikomu by chyba nie zaszkodziło, gdyby zrobili te otwory nieco wyżej. Na tym zdjęciu wygląda to tak, jakby zmieniarka nie miała obejmy (model z 2008 roku). Podejrzewam, że siedzi tam E-type. W tym wypadku bardzo sensowne rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 23 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 z wczoraj ... dawno nie wklejałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpiusz93 Napisano 24 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 Z dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas01 Napisano 25 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2015 (edytowane) Jeszcze z ciepłych dni Edytowane 25 Listopada 2015 przez Blondas01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 25 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2015 (edytowane) Cannondale flash alloy 1 29" Lefty pbr Opi stem Kierownica Kcnc darkside 710mm Gripy Esi chunky Heble elixir 7 Rd x9 Shifter x9 1x10 Blat BANLESS 34 korba sram Kola stockowe jeszcze Inferno 25 x9 / lefty Sztyca boplight pro (kcnc ti pro) Siodlo tune speedneedle Opony P; captain control T: ground control control Zakladam p: sworks fast track 22 t: renegade. Dętki conti light Waga 10,300. Jak bozia pozwoli wleca nowe koła na ztr arch albo crest i mleczko.-> celuje w 9,8kg Edytowane 25 Listopada 2015 przez Varg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panSocjolog Napisano 25 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2015 @@Varg,Sztos absolutny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 25 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2015 Szybka przesiadka z ostrego koła po zgubieniu kolana. Jak na 4msc po operacji daje rade ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi