skwarek2 Napisano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 Ale to nie rama do xc i golinóg wyznajacych Wagomira Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
listopadiusz Napisano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 Jak to jeździ ? Przesiadłem się z 26 które miało kąty 71/74 i C/S 420mm, pierwsze wrażenie - rower jest pozytywnie narwany. Kąt główki przy 120mm widelca wychodzi gdzieś 69 stopni, mimo to skręca bez chwili zawahania - banan jest też łyżka dziegciu, w sumie dwie: mogli dać więcej miejsca na oponę (race king 2.2) i nie bardzo wiem co z przednią przerzutką down swing odpada bo jest przelotka... top swing na blat 36-38 chyba tak nisko nie zejdzie, zostaje e-type... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 @up Kolego, opłacało ci się przeplatać koła Zircon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 mogli dać więcej miejsca na oponę (race king 2.2) Pełnotłuste 650B na tył i nie bardzo wiem co z przednią przerzutką 1x10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
am400d Napisano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 Przecież to 29 rama, to czemu projektowali pod pełnotłuste 650? i po co przelotka na ramie, skoro nie można przerzutki zamontować pod nią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
listopadiusz Napisano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2014 (edytowane) Kolego, opłacało ci się przeplatać koła Zircon? koła kupiłem dla piast z myślą o przesiadce na 29, pośmigałem rok i git, ale trzeba przyznać, że zaplecione były pancernie, @am400d ta przelotka na zdjęciu jest na 99% pod sztycę regulowaną, z wewnętrznym prowadzeniem linki, trochę to dziwne bo nie ma ich dużo na rynku, poza tym na rurze podsiodłowej (wyżej od strony koła) jest normalna przelotka pod linkę pod przednią przerzutkę, więc teoretycznie można ją zamontować Edytowane 9 Sierpnia 2014 przez listopadiusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piterd3 Napisano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2014 Mój nowy nabytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
am400d Napisano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2014 poza tym na rurze podsiodłowej (wyżej od strony koła) jest normalna przelotka pod linkę pod przednią przerzutkę, więc teoretycznie można ją zamontować właśnie o tej myślałem głównie, dlatego nie kumam ideii do czego ona tam, skoro nie ma jak zamontować zmieniarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seczuan Napisano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lederfox34 Napisano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2014 Łoo, ale szeroko:) ile tej szerokości kierownicy masz zapytam z ciekawości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianPGN Napisano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 Mój Scott, który już się tu kiedyś pojawił, mała aktualizacja i nowe fotki. Więcej w moim garażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madhammmster Napisano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 Bardzo ładne nasycenie zdjęcia, rozumiem, że telefonem raczej nie było wykonywane ? No i pora dnia na 100% też przyłożyła się do pozytywnego odbioru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianPGN Napisano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 Bardzo ładne nasycenie zdjęcia, rozumiem, że telefonem raczej nie było wykonywane ? Zdjęcie robione o wschodzie słońca, lekko pogłębione, robione lustrzanką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nash13 Napisano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianPGN Napisano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 widze dla odmiany troche ubloconego sprzeta ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 10 Sierpnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek21001 Napisano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 O ile nie przemawia do mnie "terenowy" singiel (z oczywistych powodów i troski o kolana),to dbałość o szczegóły w tym projekcie powala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nash13 Napisano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 widze dla odmiany troche ubloconego sprzeta )A bo wszystkie takie czyste...:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fester1506 Napisano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 (edytowane) Też zastanawiałem sie nad Dartmoor Primal, ale zkupiłem peaka 2014 jednak stwierdzam że primal wygląda dużo lepiej. Edytowane 12 Sierpnia 2014 przez Fester1506 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrlukz Napisano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 Ale to są ramy do czego innego, więc przy wyborze sugerowanie się tylko wyglądem to raczej słaba opcja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fester1506 Napisano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 (edytowane) Wiem o tym. Edytowane 12 Sierpnia 2014 przez Fester1506 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ugupu Napisano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 (edytowane) To i ja się pochwalę. Panie i Panowie, oto Krowa. Edytowane 12 Sierpnia 2014 przez ugupu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarek2 Napisano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 To i ja się pochwalę. Panie i Panowie, oto Krowa. Pikny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas1 Napisano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 (edytowane) Witam ze slaba fotka ale czasu brak :-) Carve Pro 2013 Edytowane 12 Sierpnia 2014 przez lukas1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 tego jeszcze nie było:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi