mikiprezes Napisano 1 Marca 2014 Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Anarchio ach anarchio.... jesteś głupszy jak ci sie wydaje chyba.... Nie ma to jak robić problem o to że rower fotografowany w domu To już podchodzi pod przesadny hejt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 1 Marca 2014 Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 A ja przyznaje rację koledze @anarchy i w pełni zgadzam się z poniższym twierdzeniem jeżeli ktoś tego nie rozumie - takimi zdjęciami nie tylko pokazujecie "tygrysa w klatce" zamiast w terenie naturalnym ale też obrażacie innych forumowiczów obniżając poziom całości (bo co niektórym zależy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinusz Napisano 1 Marca 2014 Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 (edytowane) Darek14, a jak spojrzysz na fotę Garego Fishera w plenerze - autorstwa rmn1 i potem Peaka strzelonego na szybko kalkulatorem na tle meblościanki, to nie doznajesz dysonansu poznawczego? Ja doznaję. IMHO będzie nam wszystkim przyjemniej, jeśli jakiś poziom zdjęć w wątku będzie utrzymany. W końcu żeby pokazać swojego 29era trzeba zrobić zdjęcie, na którym widać coś więcej niż tylko fakt, że rower jest. Moim zdaniem zdjęcie powinno być przynajmniej albo w plenerze albo dobrej jakości. Najgorzej jak ktoś przesadnie pali się, aby się pochwalić i zdjęcie jest zrobione byle gdzie i byle jak. Dla mnie złamanie obu zasad to już za dużo. YOGI, od pewnego czasu nie gustuję w czarnych rowerach, ale trzeba przyznać, że Twój Radon ma w sobie dużo elegancji. Edytowane 1 Marca 2014 przez marcinusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 1 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 A po domu też na rowerach jeździcie? Chodzi o wyeksponowanie roweru w jego "środowisku naturalnym", miejscach w których lub do których jeździcie, lubicie szczególnie jakiś zjazd/podjazd/hopkę, pochwalenie się fajnym ulubionym widoczkiem, a nie pokazanie 10-ciu tomów encyklopedii PWN, rodzinnych kryształów odziedziczonych po babci, reklamówek z Tesco albo suszących się w tle gaci (takie fotki też się zdarzały). A porządne zdjęcie można teraz zrobić ze zwykłego/średniozaawansowego telefonu/smartfona - taki chyba macie i przeważnie ze sobą zabieracie. Wcale nie trzeba zabierać lustrzanki...Tyle w temacie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikiprezes Napisano 1 Marca 2014 Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 (edytowane) Nauczcie się czytać i troche rozumu nabierzcie Pisałem że jak go ukończę to będzie zdjecie w plenerze ? Pisałem. I nadal nie rozumiem jaki trzeba reprezentować poziom, żeby czepiać sie o miejsce robienia zdjęcia. To jest temat poświęcony rowerom. To rowerami się tu chwalimy i je pokazujemy. To nie jest zdjęcie godne nagrody prezydenta i obrabiane w photoshopie przez godziny. Nie ma w nim żadnych "smaczków" i pięknych krajobrazów, bo nie musi.... [Galeria] Pokaż Twojego 29era- więc pokazujmy rowery i to je komentujmy Edytowane 1 Marca 2014 przez mikiprezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkolo Napisano 1 Marca 2014 Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Czasami jest tak, że lepszy jest ten kanarek w klatce niż wróbel na dachu:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 1 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 (edytowane) "...a na co dzień wpieprzam chińską zupę z worka w koszulce na szelkach.... no bo to nie restauracja i żadni goście, zwykła żona i dzieci...." czytać umiemy, za to Ty chyba nie bardzorowerów niedokończonych nikt komentował nie będzie, to nie jest [foto burdel] pokaż zdjęcia z budowy rowerups: a z tą "głupotą" i "nabieraniem rozumu" ostrożniej Panie Noblistaps2: proponuję koniec OT, kto jest "za' Edytowane 1 Marca 2014 przez anarchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinusz Napisano 1 Marca 2014 Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Adamos, plusik za zobrazowanie moich słów, że telefonem też się da zrobić dobre zdjęcie. Ja to taki nieśmiały i jeszcze żadnego bicykla nie wrzuciłem. Tyle że ja miałbym do galerii szosowej i 650B. Może jutro zrobię jakieś godne foto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkolo Napisano 1 Marca 2014 Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 co niektórzy powinni wsiąść na rower i popedałować bo zaczynają strasznie gwiazdorzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikiprezes Napisano 1 Marca 2014 Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 ehhh... myslałem że tu przyjemniejsza atmosfera a okazuje sie że za wstawienie zdjęcia robionego w domu powoduje wojne stulecia...PS. Skończ po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 1 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 anarchy, ale po kiego grzyba Ty w ogóle dyskutujesz z hamerykanckim chomikiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 1 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 (edytowane) elkolo - bo jak ktoś coś napisze za dużo, jak się skrzywi to znaczy, że tylko na klawce siedzi i parówy wrzuca na ruszt? aaa no i studiuje jeszcze katalogi w wucecie Jak ja Was wszystkich kocham Kolegi :* :* :* Edytowane 1 Marca 2014 przez anarchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seb2k6 Napisano 1 Marca 2014 Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 (edytowane) Ja też nie przepadam za zdjęciami meblościanek i walających się gaci szczególnie gdy rower nawet nie jest skończony ale właściciel już trzęsącymi się z podniety rękami robi fotę i szybko wrzuca na forum jakby nie mógł wytrzymać jeszcze paru dni. Jednak mimo wszystko wolę w temacie [Galeria] oglądać lepsze lub gorsze zdjęcia rowerów na dowolnym tle niż przebijać się przez całe strony bezsensownych dyskusji Pozdrawiam Edytowane 1 Marca 2014 przez seb2k6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 1 Marca 2014 Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 z estetyką w Polsce jest olbrzymi problem (reklamy, brak planów miejscowych, urbanistyczny chaos), widać to w tym wątku też i niestety tym offtopem nie załatwimy tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikiprezes Napisano 1 Marca 2014 Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Ja skończyłem tą bezsensowną rozmowę i życzę miłego zrzędzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 1 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 seb2k6 - piasta trzyma się nadal dobrze? Żadnych problemów? I czy katujesz ją ostro czy raczej lekki teren i bez zarzynania?(że rower w dechę to wiesz od dawna ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkolo Napisano 1 Marca 2014 Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Może umówimy się wszyscy na jednej miejscówce i strzelimy wspólną fotę w plenerze, zakopiemy topory i wszyscy będę usatysfakcjonowani??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seb2k6 Napisano 1 Marca 2014 Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 (edytowane) seb2k6 - piasta trzyma się nadal dobrze? Żadnych problemów? I czy katujesz ją ostro czy raczej lekki teren i bez zarzynania? (że rower w dechę to wiesz od dawna ) Żadnych problemów z piastą ale rower ma niecałe 1000km przebiegu więc nie mogę za dużo powiedzieć o wytrzymałości. Teren był różny od lekkiego bo bardziej wymagające i jak na razie zniosła wszystko. Ostatnio jednak skupiłem się prawie wyłącznie na szosie. Może jak śniegi stopnieją... Edytowane 1 Marca 2014 przez seb2k6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 1 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 (edytowane) ( @elkolo - myślisz, że zapomnimy "sprawę DT kółek" - tak lekko nie ma Mój Drogi )seb2k6 - no tak, u nas takie śniegi na Pomorzu, że ledwo maile dochodzą a to foto to gdzie? bo to prawie jak jakaś zatocza norweska wygląda a nie Stolica Edytowane 1 Marca 2014 przez anarchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seb2k6 Napisano 1 Marca 2014 Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Z miejscówką trafiłeś w dziesiątkę a fota z grudnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drezyna Napisano 1 Marca 2014 Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 http://www.forumrowerowe.org/gallery/image/15947-k-u/ z pokoju dzieciaków, w salonie letki bałagan po wczorajszych gościach a nie chciałem nikogo estetycznie skrzywdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 1 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 hahahaato się nazywa prowokacja jak się "paczy"! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 1 Marca 2014 Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 świetne, szkoda, że nie wklejone w wątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikiprezes Napisano 1 Marca 2014 Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 (edytowane) Rowerek fajny. Nawet prawie kupiłem tą ramę Ale plany o singlu odeszły w nieznane póki co... Jak się jeździ ? Edytowane 1 Marca 2014 przez mikiprezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rmn1 Napisano 1 Marca 2014 Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Hehe Pytanie do wszystkich lubiących meblościanki. Które zdjęcie wybieracie i dlaczego. Oczywiście odpowiedzcie sobie w duchu by nie robić oftopa. https://4x4jrw.dm1.livefilestore.com/y2p1bAIv0OcR1G3b8GW53ghN7wzcJkbVEk4HTt9MgFqbjEF48Nu6txzWc3UdVsMBmzzlsvGoMV4n74DwhABen8zI03ZKJo3jx-l6m_mavCZXco/angelina.jpg?psid=1 Choć jeden argument przeciwko wzięciu aparatu i roweru na dwór w dzień i pstryknięciu paru zdjęć? Nową dziewczynę też pokazywaliście mamie skacowaną, z do połowy zmazanym przez imprezę makijażem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi