Skocz do zawartości

[sklep] Gdzie dostanę DT Swiss 36 step ratchet upgrade.

13kisiel13

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

J/w, chłopaki posiadają ten zestaw i są godni polecenia. Osobiście mam jednak obawy co do trwałości tego rozwiązania wzgl. starszego; zazębiającego się 18x (ważę 65 kg). Na razie test trwa ;-)

• 2 tygodnie później...
Napisano

Witam,

Sam do niedawna mialem problem z czesciami DT, ale pojawil sie sklep gdzie mozna dostac chyba kazda z mozliwych czesci. A do tego mozna wyrwac naprawde dobry sprzet na wyprzedazy :thumbsup:http://www.dt4you.com/

Napisano

Witam,

Sam do niedawna mialem problem z czesciami DT, ale pojawil sie sklep gdzie mozna dostac chyba kazda z mozliwych czesci. A do tego mozna wyrwac naprawde dobry sprzet na wyprzedazy :thumbsup:http://www.dt4you.com/

Wiem o tym sklepie aczkolwiek twoja wypowiedź zalatuje trochę reklamą :)

Napisano

Szczególnie patrząc na podane informacje: " Skąd:Oborniki" i pierwszy post do tego na forum ;)

Napisano

Bardzo nie lubię takiego zachowania sklepów lub sprzedawców: zakładania fałszywego konta na forum i pisania postów reklamowych bądź w swojej obronie podajac się jako zadowolony klient.

Taka postawa dt4u w moim przypadku zaowocowała dokładnie odwrotnym efektem niż zamierzany: byłem niemal w 100% zdecydowany na zakup tych ratchetów właśnie tam przez allegro, a teraz mam spore wątpliwości czy nie skorzystam z ebay ponieważ nawet z przesyłką ceny są bardziej konkurencyjne.

Drodzy sprzedający oraz sklepy: jeśli chcecie się tu wypowiadać w imieniu swoich przedsiębiorstw to proszę was, poinformujcie najpierw forumowiczów z kim mają do czynienia.

• 2 miesiące temu...
Napisano

Dziś otrzymałem paczkę z DT4YOU.

Pierwszy rzut na wagę, 36T 14,6 gramów, 18T 14,2 gramów.

Efekty?

W terenie da się najbardziej odczuć zmiany.

Napisano

Na Allegro sa dwie ostatnie sztuki po 60 zl kazda co daje najlepsza cene w sieci. Jesli dzis kupisz to mozliwe ze Ci wysla od razu bo pozniej do 7 lub 8 maja sa out of reach.

Rower teraz brzeczy jak wsciekla osa. ;-)

Sent from my 20hpuo3.jpg using wrxb2d.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...