Skocz do zawartości

[Wałbrzych i okolice]

Cox

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

W ostatniej chwili narodził się plan - jutro jedziemy na Kolorowe Jeziorka.

Jak na razie w 2 osoby.

Start ze Szczawna o 10 - Dworzysko, potem Trójgarb i zielony szlak przez Gostków do Jeziorek, powrót żółto-czerwono-niebiesko.

Zumimapka gdzie wszystko widać.

Napisano

podbuzowany finałem LM zgłaszam sie na jutro, bede czekal kołó kosciola w lubominie o 10:25

sms jeszcze napisze

• 3 tygodnie później...
Napisano

jedzie ktoś jutro po południu w górki? Trójgarb lub chełmiec (lub co komu pasuje, dostosuje się) jest fajne błocko, można się troche potaplać, zawsze większa frajda, ja bedę dostępny po godzinie 15.00 pisac tutaj lub na nr tel 66 pięć pięć 35199, tylko sms

• 5 tygodni później...
Napisano

z chełmca to najlepiej niebieskim , w strone Wałbrzycha bardziej hardcore, lub na Gorce, lżej, albo żoltym , to już czysta przyjemność , można szybko.

Napisano

mokro było na pierwszym odcinku niebieskiego? chyba dzisiaj bym się nie odważył na moim rowerze

Napisano

Kurczę, ja też mam tam dość blisko i mam kilka planów, ale pogoda nie pozwala zrealizować :/ Chełmiec, Wielka Sowa, Zagórze... Wszędzie mam ok. 40km w jedną stronę. Zawsze mogę podjechać kawałek mpk i zostanie z 30km :P

Napisano

mokro było na pierwszym odcinku niebieskiego? chyba dzisiaj bym się nie odważył na moim rowerze

Niebieskim prawie sucho , żółty po delikatnych opadach :)

Napisano

Kiciok a może ślęża w tygodniu? ja mam wakacje

Jak będzie pogoda, to czemu nie. Jak będzie fajna pogoda, to dam znać i można lecieć. Ale mówię od razu, że u mnie niezbyt z kondycją i mogę nie podjechać na górę :D

Z resztą też tak jeżdżę, ale boje się o tylną obręcz która jest dość zużyta. Jak mi kiedyś strzeli... :P

Napisano

Witam serdecznie grono. Jako, że wyprowadziłem się w okolice Wałbrzycha, Kamiennej Góry chciałbym przyłączyć się do jakiś małych sesji rowerkowania :)

Napisano

Witam serdecznie grono. Jako, że wyprowadziłem się w okolice Wałbrzycha, Kamiennej Góry chciałbym przyłączyć się do jakiś małych sesji rowerkowania :)

Witam witam :) Dziś jest ustawka w Mieroszowie ( zawody EMTB Enduro ) start o 10 tej , wpadaj będzie grubo ;)

Napisano

jedzie ktoś na okraj jutro? szosą

Ja chętnie lecz taka trasa to tylko w wekend mogę. Napisz jak będziesz w wekend gdzieś jechał w tygodniu dopiero po 15stej.

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Napisano

do studentów i nic nie robiących

jutro zbiórka koło palmiarni koło Książa o 11.00

jedziemy na trase xc koło zamku

Napisano

a może ktoś byłby chętny jutro lub ewentualnie w środę na wyjazd pociągowy do szklarskiej i zrobienia paru km po izerach, albo do janowic wielkich i pobujaniu się po Rudawach?

Napisano

Ja jutro jade do Zieleńca, później na dniach do Karpacza i Okraj na szosach, rzecz jasna :) jakby ktoś chciał to zapraszam.

Bartek, znasz może trase MP, jaka bedzie w Wałbrzychu w sobote? Wpadłbym na objazd moze w środe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...