Skocz do zawartości

[pedały] Egg Beater C, a nakładki CB Contact Sleeves

bigstuff

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Jestem posiadaczem pedałów CB Egg Beater C. Z powodu niewielkiej powierzchni podparcia (dość zmęczona podeszwa) but "buja się" na boki opierając się wyłącznie na zatrzasku. Zastanawiam się, czy nakładki CB Contact Sleeves będą kompatybilne z moim modelem (wiem, że producent deklaruje ich kompatybilność jedynie z EB 2,3,11, ale nóż istnieje jakaś chałupnicza metoda ich zamontowania). Może jakaś alternatywa?

Pozdrawiam

• Mod Team
Napisano

Hmm, moje CB E C mają 17 mm zewnętrznej średnicy na korpusie, ktoś kto ma 2/3/11 niech zmierzy i będziesz wiedział :)

Ew. napisz do gościa co to sprzedaje: Crank Brothers nakładki Contact Sleeves Cyklomania (2113267661) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. może wie, czy pasują a jak nie, to niech zmierzy ;)

Tak dla pewności: nie masz wsadzonej czarnej, plastikowej podkładki pod blok?

Napisano
ktoś kto ma 2/3/11 niech zmierzy i będziesz wiedział :)

Będę wdzięczny :), przyda się jeszcze średnica elementu przed początkiem gwintu.

Tak dla pewności: nie masz wsadzonej czarnej, plastikowej podkładki pod blok?

Nie, mam znacznie cieńsze wieczko od słoika :).

Napisano

Ponawiam, proszę uprzejmie użytkowników pedałów CB Egg Beater 2/3/11 o pomiar średnicy korpusu, będę bardzo wdzięczny.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...