bigstuff Napisano 10 Lutego 2012 Napisano 10 Lutego 2012 Witam, Jestem posiadaczem pedałów CB Egg Beater C. Z powodu niewielkiej powierzchni podparcia (dość zmęczona podeszwa) but "buja się" na boki opierając się wyłącznie na zatrzasku. Zastanawiam się, czy nakładki CB Contact Sleeves będą kompatybilne z moim modelem (wiem, że producent deklaruje ich kompatybilność jedynie z EB 2,3,11, ale nóż istnieje jakaś chałupnicza metoda ich zamontowania). Może jakaś alternatywa? Pozdrawiam
Mod Team safian Napisano 10 Lutego 2012 Mod Team Napisano 10 Lutego 2012 Hmm, moje CB E C mają 17 mm zewnętrznej średnicy na korpusie, ktoś kto ma 2/3/11 niech zmierzy i będziesz wiedział Ew. napisz do gościa co to sprzedaje: Crank Brothers nakładki Contact Sleeves Cyklomania (2113267661) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. może wie, czy pasują a jak nie, to niech zmierzy Tak dla pewności: nie masz wsadzonej czarnej, plastikowej podkładki pod blok?
bigstuff Napisano 10 Lutego 2012 Autor Napisano 10 Lutego 2012 ktoś kto ma 2/3/11 niech zmierzy i będziesz wiedział Będę wdzięczny , przyda się jeszcze średnica elementu przed początkiem gwintu. Tak dla pewności: nie masz wsadzonej czarnej, plastikowej podkładki pod blok? Nie, mam znacznie cieńsze wieczko od słoika .
bigstuff Napisano 13 Lutego 2012 Autor Napisano 13 Lutego 2012 Ponawiam, proszę uprzejmie użytkowników pedałów CB Egg Beater 2/3/11 o pomiar średnicy korpusu, będę bardzo wdzięczny. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.