Skocz do zawartości

[Lidl] oferta rowerowa cz.2

mrmorty

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

U mnie były dwa modele akurat i XL to ani jednej nie było, no nic trzeba przeboleć będzie, czarne z niebiesko żółtymi akcentami miały długie tylko chyba najwidoczniej.

Hehe, na opakowaniach :D? te koszulki były tak poprzebierane już że hej... ! ciężko było się połapać.

Tak w ogóle byłem koło 14, no i... ku mojemu zdziwieniu kaski chyba nawet nie ruszane :D kilkanaście sokojnie było, wszystkiego jeszcze spoooro.

Napisano

U mnie w miejscowym Lidlu zostało pełno koszulek, spodenek, wieszaków na rower,pompek, torb podsiodłowych, liczników itd.

Ja kupiłem sobie torbe podsidłową z narzędziami i jestem zadowolony.

Torba z narzędziami, łatkami, łyżkami do opon, szmatką z irchy, i dwoma żarówkami za 25zł

W porównaniu do małej torby Krossa jest o niebo lepsza, a za tą samą cenę.

Kolega kupił licznik za 25 zł i też jest zadowolony.

Dzisiaj mu go założyłem i jest okej :)

Napisano

wizyta nr 4 wymiana, odbylo sie bezproblemowo. L ciasna w brzuchu wiec bedzie wyznacznik do chudniecia :)

u mnie za to odwrotnie i niby wszędzie pasuje tylko luzy na brzuchu. Trzeba jakieś kebaby chyba uskuteczniać i polubić się z czipsami ;)

Napisano

Dzisiaj byłem zakupy udane:

Kask+koszulka.

Kask bardzo estetyczny, solidnie wykonany.

Koszulka- kwestia gustu- kupiłem, żeby sprawdzić, co jest warta, zamek raczej słabo wykonany, ale na sezon starczy.

Napisano

Ja tez zakupiłem dzisiaj kask , koszulke z rękawkami (chociaż w środku dwa różne rękawki mi się trafiły, nie podejrzewam , żebym jedną rękę miał grubszą). Kask jak dla mnie super za tą cenę.

Napisano

mógłby ktoś zamieścić zdjęcie jak zamontować kieszonke pod siodło? Bo akurat zostawiłem ją w mieście studenckim, a co montuje to albo nie pasuje, albo nakrętka nie z tej storny jest co powinna być ;/

Napisano

Ja wczoraj wpadłem po obejrzec okularki bo w pt połamałem stare i przy okazji kupilismy z dziewczyna sobie te spodenki za 35zł i przejechałem w nich wczoraj 45km i na razie jestem pozytywnie zaskoczony:) Szkoda, ze okulary są tak zapakowanie,ze nie mozna mierzyc ale kupilem w ciemno i sa ok. wyglądają tak sobie ale sa lekkie i wygodne

Napisano

Moja pompka stacjonarna już się rozpadła.

Gumeczka pękła :) na tłoku - teraz już wiem dlaczego ta pompka taka licha.

Zastanawiam się, czy iść do lidla wymieniać na nowa (bo pewnie jeszcze mają na stanie), czy poczekać jak już nie będzie i kasa do ręki - jeśli w ogóle uwzględnią gwarancję.

Ewentualnie myślę nad przerobieniem tłoczka na skórzany, wtedy powinna pompować do 10 bar bez zająknięcia.

Napisano

dlugie spodenki sa beznadziejne, wkladka zsuwa sie z tylka, nastepnego razu na nich nie bedzie

A kupiłes aby na pewno dobry rozmiar? Prawidłowo dobrane (obcisłe, wkładka z tyłu nie odstaje od pośladów) nie mają prawa się zsuwać.

Moja pompka stacjonarna już się rozpadła.

Gumeczka pękła :) na tłoku - teraz już wiem dlaczego ta pompka taka licha.

Zastanawiam się, czy iść do lidla wymieniać na nowa (bo pewnie jeszcze mają na stanie), czy poczekać jak już nie będzie i kasa do ręki - jeśli w ogóle uwzględnią gwarancję.

Ewentualnie myślę nad przerobieniem tłoczka na skórzany, wtedy powinna pompować do 10 bar bez zająknięcia.

Ja poczekałem, aż im zejdą. Pani najpierw chciał przyjąc gwarancję i dosłać nową z magazynu, ale po minucie wróciła z informacją, że na magazynie już nie mają (co mnie wielce ucieszyło). Kasa do ręki, podpis na papierze i do domu. Akurat ten element w Lidlu jest pewny, wiec można czasem brać badziew na przetrwanie, jak się rozpadnie to już powinniśmy mieć dozbierane na coś lepszego. U mnie tak poszło z SPDami, pompką stacjonarną i szortami z wkładką (aczkolwiek fajne były i ich jednych żałuję).

Napisano

Miałem też brać tę pompkę stacjonarną, ale na nie(szczęście) dla mnie nie wystarczyło. Nawet nie miałem okazji dokładnie zobaczyć jakie to "cudo" z tej pompki było.

Napisano

Ja potwierdzam że spodenki są do d. Skusiłem się na napis coolmax. Rozmiar dobry, bo w mnieszy bym się nie wcisnął (a szczupły jestem).

Wkładka lata w każdą stronę. Zrobiłem w nich trasę 190km i lepiej chyba lepiej żebym więcej nie komentował...

Napisano

Jeśli chodzi o koszulkę to trzeba pomacać w sklepie, jeżeli jest grubsza-coś jak Brubeck Thermo to warto bo za tyle Brubecka z długim rękawem tej linii nie dostaniesz. Więc może się przydać na zimę. Ale Brubeck Dynamic jest mniej więcej za tyle samo.

• Mod Team
Napisano

Słuchajcie, powiem szczerze że w tym przypadku niezbyt warto oszczędzać. Ja też wolę kupić taniej, ale czasem tanio kupić = dwa razy kupić.

Nie mam jakoś zaufania do ciuchów ze sklepów dyskontowych. Mam koszulkę kolarską z długim rękawem, mam rękawiczki bez palców i długie z jakimś windblockiem. Po roku wszystko wygląda jak zużyta szmata. Trzymają się jedynie spodenki kolarskie w wersji 3/4 ale i to pewnie z tego powodu, że są niezbyt wygodne i używam ich tylko pod spód szerszych spodni gdy jadę się wyżyć na trasach DH.

Napisano

Tez jestem zwolennikiem kupowania raz a pozadnie. Raz kupilem juz spodenki rowerowe w Lidlu i raczej nie bylem zachwycony, leza teraz w szafie i sie kurza. Natomiast w przypadku bielizny termo postanowilem skorzystac dzis z okazji i polecialem z rana po komplet i musze powiedziec ze wyglada to calkiem obiecujaco. Jak sie szybko zeszmaci to trudno, akurat jest to n-ty komplet bielizny termo wiec nie bedzie mi szkoda. Ale jakosc niczego sobie, trzeba jeszcze sprawdzic jak dziala.

Jesli ktos sie waha czy jechac to jak najbardziej polecam.

Napisano

U mnie w Lidlu jeszcze jest dużo ciuchów rowerowych :P dzisiaj byłam i kupiłam sobie kask biały :) Spoko jak na tą cenę uważam :) I te gacie termo z wkładką:) też wydają się być solidne jednakże to się okazę w trasie i po kilku praniach :)

Napisano

Orięntujecie się czy w czasie reklamacji pompki potrzebne jest opakowanie? Ten worek z kawałkiem kartony wyrzuciłem zaraz po zakupie i nie wiem czy bez niego w racie czego przyjmą zwrot.

Napisano

Kurczę a orientujecie się może, czy są u Was jeszcze spodenki damskie z wkładką w rozmiarze XS? Sprawdzałem nawet w kilku miastach i nigdzie nie mają już takiego rozmiaru.. Kobieta w potrzebie :)

Napisano

Ja sobie kupiłem rękawiczki bez palców, komplet narzędzi i koszulkę z z zamkiem za 29,99. Rękawiczki wyglądają na wybitnie jednorazowe - ale dotychczas jeździłem cały czas w pełnych, więc na wiosnę zmiana się przyda. Narzędzia może i ciężkie - ale ja w mieszkaniu studenckim nie mam absolutnie żądnych narzędzi, warto mieć więc cokolwiek. Dziś np. używałem płaskich kluczy z zestawu w roli łyżki do opon:) Z kolei największy imbus przydał się do przykręcenia kierownicy w makrokeszu współlokatorki

Koszulka - jak za tę cenę to bardzo udany zakup.Tak więc pierwsze zakupy rowerowe w Lidlu uznaję za udane:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...