Skocz do zawartości

[Wycieczki] Wrocław zgłoś sie

piotrekpasti

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

nie czuję się żadnym orgiem, jeśli już to takim do dupy (jak czopek icon_mrgreen.gif ) tempo miejscami szaleńcze przejazd i ze 4ry foty a średnia poniżej 10km/h więc jak widać w wyjazdach spiąco-turystycznych też biorę udział;)- jedyny plus że na legalu, na czerwonym świetle przez skrzyżowania, znaczy jakby to komuś robiło różnicę whistling.gif ja zamiast Jokera wybrałbym Panią co sobie z roweru osiołka zrobiła icon_wink.gif

nie czuję się żadnym orgiem, jeśli już to takim do dupy (jak czopek icon_mrgreen.gif ) tempo miejscami szaleńcze przejazd i ze 4ry foty a średnia poniżej 10km/h więc jak widać w wyjazdach spiąco-turystycznych też biorę udział:)- jedyny plus że na legalu, na czerwonym świetle przez skrzyżowania, znaczy jakby to komuś robiło różnicę whistling.gif ja zamiast Jokera wybrałbym Panią co sobie z roweru osiołka zrobiła icon_wink.gif

btw foty już jakieś są http://www.gazetawroclawska.pl/stronaglowna/268218,przejazd-wroclawskiej-inicjatywy-rowerowej-zdjecia,id,t.html

Napisano

ja zamiast Jokera wybrałbym Panią co sobie z roweru osiołka

Azalisz popieram :D

Baaaa evo07 widzę, że mnie uchwyciłeś na fotce ze wspomnianą osobą gdzie robię za tło ;)(niebieski plecak)

http://sportstracker.nokia.com/nts/workoutdetail/image.do;jsessionid=8D84315C96209FBE92901A02A0329E73?ph=n&u=392023&w=2638776&i=1165367&mediatype=0

Fajnie, że wróciłeś...

Chodzi o Jokera, który za kompana miał dzielnego amerykańskiego Marines?

Dokładnie o tego :D Fajny pomysł chłopaki mieli :)

Napisano

Koniec maskarady panowie... Smarujcie bloki, wracam!!! Więcej detali niebawem...

no w końcu:D ile można wypoczywać ;P

Napisano

Oho, to bede miec pozamiatane (powrot mordercy). Nawet nie mam czego posmarowac :D Moze twarz kremem do opalania.

Dzis wyszlo mi lajtowo 30km wiec weekend zamknal sie 100.

chaozz - na reymonta (tak to sie chyba zwie, w kazdym razie kolo wiezienia na kleczkowskiej) widzialem Chiby. Jutro tam sie wybieram i moge spytac o jakis konkretny model. Daj znac jak pamietasz co to mialo byc bo ja zapomnialem :)

Napisano

Oho, to bede miec pozamiatane (powrot mordercy). Nawet nie mam czego posmarowac :icon_lol: Moze twarz kremem do opalania.

Dzis wyszlo mi lajtowo 30km wiec weekend zamknal sie 100.

chaozz - na reymonta (tak to sie chyba zwie, w kazdym razie kolo wiezienia na kleczkowskiej) widzialem Chiby. Jutro tam sie wybieram i moge spytac o jakis konkretny model. Daj znac jak pamietasz co to mialo byc bo ja zapomnialem :icon_wink:

Maxim chiba kevlar chyba... :icon_wink:

Napisano

Tak sobie szukam tych ''spotykaczy'' i ''samotnosci'' i znalezc nie moge.

To jakies tajne fora/strony ? :D

No ja wiem, że jest coś takiego jak

http://reakcja.org/ aka http://akcjaspontan.pl/

i zdaje mi się że kogos z flagą widziałem, ale głowy za to nie dam bo się skupiałem żeby na innych nie wpaść :(

Napisano

Co na weekend panowie ?

Ja sie pisze na ognisko jakby co. Mozna liczyc jedna osobe.

Bedzie juz nowy sprzet wiec trzeba potestowac :icon_wink:

Ooo! Co zakupiłeś kolego?

Niestety i w ten weekend jednak mnie jeszcze nie będzie...

Narobiło mi się kilka spraw tak zwanej "wyższej wagi" i niestety hobby poszło na dalszy plan...

Ale byłem dzisiaj na rowerku, ja na tą trasę mówię "wałuwa" czyli od Kromera do zoo i z powrotem wałami.

:D

Pozdro!

Napisano

Warto, niewarto ? Ktos cos slyszal o wczesniejszych wyjazdach ?

Było o tym na naszym forum parę? lat temu.

A nie lepiej samemu coś zorganizować. Nikt Cię nie ogranicza, jedziesz gdzie chcesz, robisz co chcesz. Koszty pewnie mniejsze, a i zadowolenie o wiele większe.

Jedyny problem, że samemu się nie chce.

Napisano

Zapraszam tu do wipsywania sie wszytkich wrocławskich bikreów, a na pewno w wiosne albo lecie pośmigamy większą ekipą :) :) B)

odświeżając pierwsze strony wątku - witam szanowne wrocławskie towarzystwo!! :)

Napisano

Poszukam, skoro bylo.

Moje zdolosci poszukiwawcze szlag trafil.

Jutro juz mam rower, moze by gdzies smignac po poludniu ?

EDIT:

Nowy uzyszkodnik, moze w koncu sie ktos trafi slabszy odemnie :D

Napisano

Moje zdolosci poszukiwawcze szlag trafil.

Jutro juz mam rower, moze by gdzies smignac po poludniu ?

EDIT:

Nowy uzyszkodnik, moze w koncu sie ktos trafi slabszy odemnie :D

teraz to ja będę najsłabszy :D mam coś ze stawem biodrowym i coś z kolanem:confused: więc spx Mixin'

Napisano

teraz to ja będę najsłabszy :D mam coś ze stawem biodrowym i coś z kolanem:confused: więc spx Mixin'

okład z młodej piersi i do weekendu jesteś ready!! :D

Napisano

okład z młodej piersi i do weekendu jesteś ready!! :D

piersi które bym chciał są niestety daleko - w mieście Kraka;/

i może podczas okładu bym tylko zapomniał o bólu ale jeździć mogę zn wlec się :D

Napisano

piersi które bym chciał są niestety daleko - w mieście Kraka;/

i może podczas okładu bym tylko zapomniał o bólu ale jeździć mogę zn wlec się :D

zawsze powlec można się razem z ekipką turystycznie, a psiak od biskupina nie daleko heheheheh...! :D

Napisano

Ja dzis chetnie sie robie. Sesje mam, ale je...walic to :thumbsup:. Mam na razie straszny niedosyt jazdy.

O ktorej dzis ktos jedzie ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...