Skocz do zawartości

[Wycieczki] Wrocław zgłoś sie

piotrekpasti

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Napisalem gdzies, ze nie mieliscie prawa do tripa czy nie mogliscie sie spotkac razem ?

Ludzie robia to co chca, ja zadnego wplywu na nikogo nie zamierzam wywierac. Napisalem jak pozyteczniej mozna bylo spedzic te kilka godzinek. Rozumiem tez, iz niektorzy potrzebuja chwili wytchnienia...

Fakt faktem troche "mnie bolal" widok ludzi robiacych sobie z powodzi atrakcje jedynie do ogladania. Zmeczony bylem, rzeczywiscie nie musialem tego pisac. Jesli ktos sie poczul urazony, przepraszam.

Sry rowniez za offtop ;P

Napisano

Fakt faktem troche "mnie bolal" widok ludzi robiacych sobie z powodzi atrakcje jedynie do ogladania.

Mnie też bolał widok rodzinnych wycieczek z lodami po wałach... Mało przyjemny był tez widok kilku wyrostków pijących piwo i szukających zaczepki... Dodam, że oni byli w grupie ludzi sypiącej worki...

Jesli ktos sie poczul urazony, przepraszam.

Ja sie nie poczułem, więc mnie nie musisz przepraszać...

Zamiast jałowej dyskusji lepiej będzie spotkać się kiedyś na rowerze... W spokojniejszym okresie...

Napisano

Ja dzisiaj 3,5 h zasuwałem z workami na kozanowie, bo wał przepuszczał. Ale sytuacja opanowana :wallbash:

Jakieś plany na ten weekend ?? Ktoś wie gdzie można teraz pojeździć w terenie ?? Może zaatakujemy Ślężę ??

Napisano

Jak by co to się przypominam :)

II Puchar Artemisu 29.05.2010 – Lasowice k/ Milicza

Co planujemy :

Nocne BNO

Nocne MTBO

Czas zabawy : aby wszyscy wrócili w ciągu 2-3 godzin . Zawody mają być nocne, więc start w nocy czyli około 22:00 a nie "o szarości".

Rodzaj zabawy : punkty dla rowerów na drogach, punkty dla biegaczy i piechurów w lesie ;). O biegaczy zadbają specjaliści od biegania, o rowerzystów mam zadbać ja, więc ewentualne życzenia dotyczące urozmaicenia trasy nie stanowią problemu… smil48ecaab93ac6f.gif

Indywidualny pomiar czasu i międzyczasów na systemie ######dent - od jakiegoś czasu mamy tą możliwość więc chcemy z niej skorzystać.

Mapa : nowa mapa aktualna "na teraz" - nasz zespół cały czas buszuje po krzakach szukając dziur i pniaków aby ukryć punkty dla biegaczy smil48ecab9619f09.gif.

Dodatkowe atrakcje : Ognisko, kiełbaski, napoje cheers.gif

Informacje i zgłoszenia :

http://puchar.artemis.wroclaw.pl

Galeria z zeszłego roku na zachętę :

http://picasaweb.google.pl/Dominik.WRO/PucharArtemisu1314062009#

Napisano

a może tu ;)103km w jedną stronę, mi zeszły łikend plany się pokżyrzowały i jakiś taki nieswój do dziś ;) widzę że jak się nic nie zaproponuje to nie ma żadnej ustawki

Napisano

a może tu ;)103km w jedną stronę, mi zeszły łikend plany się pokżyrzowały i jakiś taki nieswój do dziś :icon_wink: widzę że jak się nic nie zaproponuje to nie ma żadnej ustawki

Evo pomysł super :P Nie chce się jeszcze deklarować, bo za wcześnie na to. Jak nic nie wypadnie, to chętnie bym się wybrał :)

Niestety pozostają nam południowe okolice Wrocławia do jazdy. Może kiedyś wyskoczymy pośmigać po Wzgórzach Strzelińskich.

Napisano

To może na Cervenohorske sedlo, 150 km w jedną i powrót do nysy na pociąg.

nie pociąg tylko by bike:) po za tym Tobie pewnie znów coś wypadnie :icon_wink:

Napisano

a może tu ;)103km w jedną stronę, mi zeszły łikend plany się pokżyrzowały i jakiś taki nieswój do dziś :icon_wink: widzę że jak się nic nie zaproponuje to nie ma żadnej ustawki

Pomysł super. A co do ustawek to ja póki co dochodze do siebie po sobocie, w stresie żyję i nie mam jak śmigać. Ale może do soboty się uspokoi i wreszcie coś polatam. Wcześniej się nie zanosi niestety. Jak coś będę pisał.

Napisano

Ja bym się wybrał, ale samemu nie bardzo się chce :P

I. Ktos jeszcze jest, powiedzmy wstepnie, zainteresowany ?

II. A amatorzy niehardkorowych wycieczek zagladaja tu jeszcze ? Bo wyglada jakbym zostal sam :icon_wink:

Napisano

II. A amatorzy niehardkorowych wycieczek zagladaja tu jeszcze ? Bo wyglada jakbym zostal sam :)

ja zaglądam:) nie tylko sprinty mi w głowie a jak ktoś chce się ze mną ścigać to cóż... samo się napędza :icon_wink: ale niechartkor też mile widziany z mojej strony, każdy od czegoś zaczynał, też miałem kiedyś dość po 20km tempem 15km/h wsio z czasem:)z resztą jak na kogoś kto nie ma amora na przodzie to i tak ładnie Wymiatasz po dziurach :P

Napisano

Ja bardzo chętnie wybiorę się na niehardkorową wyprawę w okolicach weekendu. Teraz musze troche podleczyć kręgosłup bo troche za ostro się zabrałem w zeszłym tygodniu jak na zasiedzianego emeryta. Pozdr

Napisano

a może tu ;)103km w jedną stronę, mi zeszły łikend plany się pokżyrzowały i jakiś taki nieswój do dziś :P widzę że jak się nic nie zaproponuje to nie ma żadnej ustawki

Ja bym się pisał jeśli nie będzie padać. Jazda nastawiona głównie na teren czy szosę ??

Napisano

Ja bym się pisał jeśli nie będzie padać. Jazda nastawiona głównie na teren czy szosę ??

raczej szosa:) trza będzie siodło podnieść i w oponki pierdnąć:P no i panowie zmiany na trasie bo ja się wykończę liderując cały czas, po drugie mój licznik przekłamuje o 2km/h w dół tak że moje 25km/h u innych jest 27 - potwierdzone na jednej ustawce przez 2 osoby!!

Napisano

Zwiedzal ktos rowerowo bialy kosciol, henrykow i okolice ?

evo07 - najlepiej to chyba z GPS'em sprawdzic. Byc moze inni maja zle liczniki ustawione.

Napisano

evo07 - najlepiej to chyba z GPS'em sprawdzic. Byc moze inni maja zle liczniki ustawione.

dziś sprawdzone z kolejnym licznikiem - kolegi Jarka więc to nie przypadek

btw Jaro thx za tripa po parczkach

gallery_110838_578_2274670.jpg[/media]

Napisano

Dzięki Robson za spontaniczny wypadzik :rolleyes: Colorado o tej porze roku pięknie wygląda. Przepędziliśmy bydło, ustrzeliliśmy kilka bizonów i zapolowaliśmy na indian... ehhhh... fajnie było :)

A! I fajna fucha mi się trafiła :)

gallery_126736_692_61236.jpg

Napisano

i zapolowaliśmy na indian... ehhhh... fajnie było :)

a ja wbiłem im na chatę :rolleyes:

gallery_110838_578_1009073.jpg

jutro ponoć pada ale co z tego? będzie ktoś pod wieżą??

Napisano

Pora ta co zwykle ?

EDIT:

Ja chyba juz nie powinienem jezdzic tylko do serwisu sie udac :icon_mrgreen:

Ciekawe ile mozna los kusic ;)

pora jak zwykle i po co do serwisu??

Napisano

Jak nie będzie padać to będę.

Po co do serwisu, samemu trzeba robić. (po za nabiciem sterów, zaplotem/centowaniem koła itp)

Napisano

A wycieczka w sobotę ?? Planowany dystans >200km i głównie szosa ??

Ma ktoś może klucz do suportu Hollowtech II/GXP oraz porządne imbusy 8 i 10 ?? Coś mi trzeszczy w lewym ramieniu korby i chcę wszystko wyczyścić, lecz nie mam potrzebnych mi narzędzi...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...