Melias Napisano 23 Maja 2010 Napisano 23 Maja 2010 Napisalem gdzies, ze nie mieliscie prawa do tripa czy nie mogliscie sie spotkac razem ? Ludzie robia to co chca, ja zadnego wplywu na nikogo nie zamierzam wywierac. Napisalem jak pozyteczniej mozna bylo spedzic te kilka godzinek. Rozumiem tez, iz niektorzy potrzebuja chwili wytchnienia... Fakt faktem troche "mnie bolal" widok ludzi robiacych sobie z powodzi atrakcje jedynie do ogladania. Zmeczony bylem, rzeczywiscie nie musialem tego pisac. Jesli ktos sie poczul urazony, przepraszam. Sry rowniez za offtop ;P
inhibitor Napisano 23 Maja 2010 Napisano 23 Maja 2010 Fakt faktem troche "mnie bolal" widok ludzi robiacych sobie z powodzi atrakcje jedynie do ogladania. Mnie też bolał widok rodzinnych wycieczek z lodami po wałach... Mało przyjemny był tez widok kilku wyrostków pijących piwo i szukających zaczepki... Dodam, że oni byli w grupie ludzi sypiącej worki... Jesli ktos sie poczul urazony, przepraszam. Ja sie nie poczułem, więc mnie nie musisz przepraszać... Zamiast jałowej dyskusji lepiej będzie spotkać się kiedyś na rowerze... W spokojniejszym okresie...
pawel1315 Napisano 23 Maja 2010 Napisano 23 Maja 2010 Ja dzisiaj 3,5 h zasuwałem z workami na kozanowie, bo wał przepuszczał. Ale sytuacja opanowana Jakieś plany na ten weekend ?? Ktoś wie gdzie można teraz pojeździć w terenie ?? Może zaatakujemy Ślężę ??
DominikM Napisano 23 Maja 2010 Napisano 23 Maja 2010 Jak by co to się przypominam II Puchar Artemisu 29.05.2010 – Lasowice k/ Milicza Co planujemy : Nocne BNO Nocne MTBO Czas zabawy : aby wszyscy wrócili w ciągu 2-3 godzin . Zawody mają być nocne, więc start w nocy czyli około 22:00 a nie "o szarości". Rodzaj zabawy : punkty dla rowerów na drogach, punkty dla biegaczy i piechurów w lesie . O biegaczy zadbają specjaliści od biegania, o rowerzystów mam zadbać ja, więc ewentualne życzenia dotyczące urozmaicenia trasy nie stanowią problemu… Indywidualny pomiar czasu i międzyczasów na systemie ######dent - od jakiegoś czasu mamy tą możliwość więc chcemy z niej skorzystać. Mapa : nowa mapa aktualna "na teraz" - nasz zespół cały czas buszuje po krzakach szukając dziur i pniaków aby ukryć punkty dla biegaczy . Dodatkowe atrakcje : Ognisko, kiełbaski, napoje Informacje i zgłoszenia : http://puchar.artemis.wroclaw.pl Galeria z zeszłego roku na zachętę : http://picasaweb.google.pl/Dominik.WRO/PucharArtemisu1314062009#
argusiol Napisano 25 Maja 2010 Napisano 25 Maja 2010 ktos sie wybiera ? Ja bym się wybrał, ale samemu nie bardzo się chce
evo07 Napisano 25 Maja 2010 Napisano 25 Maja 2010 a może tu ;)103km w jedną stronę, mi zeszły łikend plany się pokżyrzowały i jakiś taki nieswój do dziś widzę że jak się nic nie zaproponuje to nie ma żadnej ustawki
argusiol Napisano 25 Maja 2010 Napisano 25 Maja 2010 To może na Cervenohorske sedlo, 150 km w jedną i powrót do nysy na pociąg.
Szparek82 Napisano 25 Maja 2010 Napisano 25 Maja 2010 a może tu ;)103km w jedną stronę, mi zeszły łikend plany się pokżyrzowały i jakiś taki nieswój do dziś widzę że jak się nic nie zaproponuje to nie ma żadnej ustawki Evo pomysł super Nie chce się jeszcze deklarować, bo za wcześnie na to. Jak nic nie wypadnie, to chętnie bym się wybrał Niestety pozostają nam południowe okolice Wrocławia do jazdy. Może kiedyś wyskoczymy pośmigać po Wzgórzach Strzelińskich.
evo07 Napisano 25 Maja 2010 Napisano 25 Maja 2010 To może na Cervenohorske sedlo, 150 km w jedną i powrót do nysy na pociąg. nie pociąg tylko by bike:) po za tym Tobie pewnie znów coś wypadnie
thrawn Napisano 25 Maja 2010 Napisano 25 Maja 2010 a może tu ;)103km w jedną stronę, mi zeszły łikend plany się pokżyrzowały i jakiś taki nieswój do dziś widzę że jak się nic nie zaproponuje to nie ma żadnej ustawki Pomysł super. A co do ustawek to ja póki co dochodze do siebie po sobocie, w stresie żyję i nie mam jak śmigać. Ale może do soboty się uspokoi i wreszcie coś polatam. Wcześniej się nie zanosi niestety. Jak coś będę pisał.
MixingHead Napisano 25 Maja 2010 Napisano 25 Maja 2010 Ja bym się wybrał, ale samemu nie bardzo się chce I. Ktos jeszcze jest, powiedzmy wstepnie, zainteresowany ? II. A amatorzy niehardkorowych wycieczek zagladaja tu jeszcze ? Bo wyglada jakbym zostal sam
evo07 Napisano 25 Maja 2010 Napisano 25 Maja 2010 II. A amatorzy niehardkorowych wycieczek zagladaja tu jeszcze ? Bo wyglada jakbym zostal sam ja zaglądam:) nie tylko sprinty mi w głowie a jak ktoś chce się ze mną ścigać to cóż... samo się napędza ale niechartkor też mile widziany z mojej strony, każdy od czegoś zaczynał, też miałem kiedyś dość po 20km tempem 15km/h wsio z czasem:)z resztą jak na kogoś kto nie ma amora na przodzie to i tak ładnie Wymiatasz po dziurach
argusiol Napisano 25 Maja 2010 Napisano 25 Maja 2010 nie pociąg tylko by bike:) po za tym Tobie pewnie znów coś wypadnie Tym razem nie, od czwartku do wtorku mam wolne
under26 Napisano 25 Maja 2010 Napisano 25 Maja 2010 Ja bardzo chętnie wybiorę się na niehardkorową wyprawę w okolicach weekendu. Teraz musze troche podleczyć kręgosłup bo troche za ostro się zabrałem w zeszłym tygodniu jak na zasiedzianego emeryta. Pozdr
pawel1315 Napisano 25 Maja 2010 Napisano 25 Maja 2010 a może tu ;)103km w jedną stronę, mi zeszły łikend plany się pokżyrzowały i jakiś taki nieswój do dziś widzę że jak się nic nie zaproponuje to nie ma żadnej ustawki Ja bym się pisał jeśli nie będzie padać. Jazda nastawiona głównie na teren czy szosę ??
evo07 Napisano 25 Maja 2010 Napisano 25 Maja 2010 Ja bym się pisał jeśli nie będzie padać. Jazda nastawiona głównie na teren czy szosę ?? raczej szosa:) trza będzie siodło podnieść i w oponki pierdnąć no i panowie zmiany na trasie bo ja się wykończę liderując cały czas, po drugie mój licznik przekłamuje o 2km/h w dół tak że moje 25km/h u innych jest 27 - potwierdzone na jednej ustawce przez 2 osoby!!
MixingHead Napisano 26 Maja 2010 Napisano 26 Maja 2010 Zwiedzal ktos rowerowo bialy kosciol, henrykow i okolice ? evo07 - najlepiej to chyba z GPS'em sprawdzic. Byc moze inni maja zle liczniki ustawione.
evo07 Napisano 26 Maja 2010 Napisano 26 Maja 2010 evo07 - najlepiej to chyba z GPS'em sprawdzic. Byc moze inni maja zle liczniki ustawione. dziś sprawdzone z kolejnym licznikiem - kolegi Jarka więc to nie przypadek btw Jaro thx za tripa po parczkach [/media]
Szparek82 Napisano 26 Maja 2010 Napisano 26 Maja 2010 Dzięki Robson za spontaniczny wypadzik Colorado o tej porze roku pięknie wygląda. Przepędziliśmy bydło, ustrzeliliśmy kilka bizonów i zapolowaliśmy na indian... ehhhh... fajnie było A! I fajna fucha mi się trafiła
evo07 Napisano 26 Maja 2010 Napisano 26 Maja 2010 i zapolowaliśmy na indian... ehhhh... fajnie było a ja wbiłem im na chatę jutro ponoć pada ale co z tego? będzie ktoś pod wieżą??
MixingHead Napisano 26 Maja 2010 Napisano 26 Maja 2010 Pora ta co zwykle ? EDIT: Ja chyba juz nie powinienem jezdzic tylko do serwisu sie udac Ciekawe ile mozna los kusic
evo07 Napisano 26 Maja 2010 Napisano 26 Maja 2010 Pora ta co zwykle ? EDIT: Ja chyba juz nie powinienem jezdzic tylko do serwisu sie udac Ciekawe ile mozna los kusic pora jak zwykle i po co do serwisu??
argusiol Napisano 26 Maja 2010 Napisano 26 Maja 2010 Jak nie będzie padać to będę. Po co do serwisu, samemu trzeba robić. (po za nabiciem sterów, zaplotem/centowaniem koła itp)
pawel1315 Napisano 26 Maja 2010 Napisano 26 Maja 2010 A wycieczka w sobotę ?? Planowany dystans >200km i głównie szosa ?? Ma ktoś może klucz do suportu Hollowtech II/GXP oraz porządne imbusy 8 i 10 ?? Coś mi trzeszczy w lewym ramieniu korby i chcę wszystko wyczyścić, lecz nie mam potrzebnych mi narzędzi...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.