Skocz do zawartości

[Wycieczki] Wrocław zgłoś sie

piotrekpasti

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czekam kiedy zaleje polder Kozanów, wszak do tego jest przeznaczony :)

Ja nie czekam, bo mieszkam na kozanowie :P Niestety sytuacja nie wygląda na dobrą. Byłem w lesie, to rzeka wylała na 15 m ... Na osiedlu jeszcze gorzej. Woda jest już blisko wałów. Coś czuję, że jutro już nie będę mógł wyjechać z domu.

Napisano

...ap jutrzejszego tripu, odpadł argusiol i nie wiem co z Jarkiem...

Ja jutro również odpadam. Skończyłem się grzebać z serwisem roweru, wiec jutro krótkie przejażdżki i ewentualne regulacje. Sorka ale nie zaryzykuje wypadu po tym co zastałem m.in. w piastach :) Nie chciałbym opóźniać ewentualną naprawą na trasie.

Jutro może pokręce po mieście i trochę pofoce.

Napisano

ja ze swojego tipa się wycofuję :P powłóczę się po wro może po za chyba za słaby jestem jeszcze:D nie wyspałem się mówcie mi pussy:D to do niedzieli może

Napisano

Skoro prawie kazdy chce pokrecic sie po Wroclawiu i fotki z mostow porobic to moze gdzies sie ugadamy? Mi tez nie pasuje jakis dluzszy trip z nieczynna prawa noga, ale po miescie z przystankami pojezdzic moge... Sa chetni?

Napisano

inhibitor wiesz ja z pasiaka lecę docelowo na nd (tylko)wiec mogę Cie gdzieś po drodze zgarnąć:icon_mrgreen: myślę że ok 12 byłbym w Twojej okolicy a Mix'em gdzieś trza się będzie ustawić

Napisano

To dobrze... Proponuje spotkanie o 14:00 na Bulwarze Włostowica (to tu)...

Stamtąd śmigniemy na Most Pokoju, później na Most Grunwaldzki... Następnie Wybrzeżem Wyspiańskiego na Most Zwierzyniecki... Później na Kładkę Zwierzyniecka... Jak się uda to dotrzemy do jazów Opatowickiego i Bartoszowickiego - nie znam tamtejszej sytuacji i nie wiem, czy służby wpuszczają tam gapiów... Następnie na Most Swojszycki... Następnie w kolejności Mosty jagiellońskie, Warszawski, Trzebnickie, Osobowicki, Milenijny... Później można wrócic do centrum na Mosty Mieszczańskie, Pomorski i Uniwersytecki...

Są chętni?

EDIT:

Jako, że czasu mało pozostało podaję namiary na siebie - GG: 1777858...

Napisano

Proponuje spotkanie o 14:00 na Bulwarze Włostowica (to tu)...

EDIT:

Jako, że czasu mało pozostało podaję namiary na siebie - GG: 1777858...

dla mnie za późno więc odpadam

Napisano

Troche pozno ale niech bedzie.

EDIT:

Z tego co sie orientuje to przy bartoszowicach nie wpuszczaja na waly, ale z mostu chrobrego bodajze mozna od drugiej strony sprobowac dojechac.

Napisano

Wejście na bulwar od 2 dni jest zamkinięte.

Jeśli to prawda to spotkamy sie przy moście od strony Hali Targowej...

Argusiol, jedziesz z nami?

Napisano

To jeszcze tylko kobiet brakuje.

Jak zwykle :/

Trzeba zrobic eksperyment. Pare razy pojedziecie bezemnie i zobaczymy czy to przypadkiem nie ja je odpycham :)

Napisano

Widzę, że jeża spotkałeś w drodze powrotnej :)

Ja wróciłem na kozanów, a tu woda już pół osiedla zalała... Do mnie jeszcze z 40 m zostało, więc nie wiem czy jutro będę mógł wyjść poza dom.

Napisano

Nie lubie moralizowac... Z calym szacunkiem jednak, zamiast robic wycieczke po Wrocku z aparatem pozyteczniej by bylo z Waszej strony pojechac np. na Lany i tam pomoc w zapobieganiu powodzi chociaz przez ta godzinke w miare intensywnie.

W kazdym badz razie pozdrawiam, moze sie spotkamy na roweruch :)

Napisano

Nie lubie moralizowac... Z calym szacunkiem jednak, zamiast robic wycieczke po Wrocku z aparatem pozyteczniej by bylo z Waszej strony pojechac np. na Lany i tam pomoc w zapobieganiu powodzi chociaz przez ta godzinke w miare intensywnie.

Nie lubie, gdy się mnie ocenia na podstawie powierzchownych faktów... Skąd wiesz ile worków z piaskiem usypałem z okazji tej i zeszłej powodzi? Skąd wiesz w ilu miejscowościach "walczyłem" z wysoką wodą teraz i w '97?

Ale to zupełny off-topic...

Tu umawiamy się na wycieczki rowerowe niezależnie od panującej sytuacji...

W każdym bądź razie pozdrawiam, może się spotkamy na roweruch... ;)

Napisano

W kazdym badz razie pozdrawiam, moze sie spotkamy na roweruch :icon_wink:

Więc nie moralizuj...

Czy zrobiliśmy coś nieodpowiedniego wybierając się na wycieczkę? Nie mieliśmy do tego prawa? Jaka jest sytuacja każdy wie, co wcale nie oznacza, że nie mogliśmy się spotkać

i wspólnie pojeździć. Więc daruj sobie tego typu posty. Co Cię boli?

Również chylę czoła i pozdrawiam Strażnika Moralności - ostatniego ze Sprawiedliwych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...