Skocz do zawartości

[Wycieczki] Wrocław zgłoś sie

piotrekpasti

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dzis to juz raczej nikt sie nie zglosi (a moze ?).

Piszcie kto jutro o ktorej ma czas. Wieczorem lub wczesnym ranem najpozniej dogadamy szczegoly.

GG mam w profilu, mozna pisac, jestem zabunkrowany.

Napisano

Siema! Jacyś chętni na weekend??? Mam awarię w obu bikach ale myślę że chociaż jeden uda mi się naprawić do soboty! To jak, ktokolwiek? Planuję albo parę moich pętelek po Wilczynie albo Las Bukowy w Trzebnicy!!! Jak zwykle zapraszam a w ofercie mała namiastka kolarstwa górskiego :D Jeszcze się odezwę z dokładniejszymi informacjami dla ewentualnych chętnych (nie wiem co z tymi awariami :( ) Pozdro!

Napisano

Siema! Jacyś chętni na weekend??? Mam awarię w obu bikach ale myślę że chociaż jeden uda mi się naprawić do soboty! To jak, ktokolwiek? Planuję albo parę moich pętelek po Wilczynie albo Las Bukowy w Trzebnicy!!! Jak zwykle zapraszam a w ofercie mała namiastka kolarstwa górskiego :D Jeszcze się odezwę z dokładniejszymi informacjami dla ewentualnych chętnych (nie wiem co z tymi awariami :D ) Pozdro!

Chaozz mnie się pytać nie musisz:D jasne że jadę mam nadzieję że naprawisz bębenek a ja może stestuję nowe kółeczka jak się uda tak btw do trzebnicy to może byśmy uderzyli tak jak w lutym:)już sama taka pętla wyjdzie 90km+ :( ktoś jeszcze??

Napisano

Elo panowie. A to bardziej sobota czy bardziej niedziela? Czy zaleznie od pogody? Bo ja w piatek do chaty wracam późno w nocy (raczej w sobotę) i na 10 to ja nie wstanę :( .

Napisano

Witam mi sobota pasuje, niedziela niestety nie.

Tylko tadycyjnie nie skoro świt :)

pewnikiem 10-11, bo kto wcześnie wstaje ten więcej śmiga ;) ;) i niekoniecznie szybciej :)

Napisano
:P Spokojnie, spokojnie! Po kolei, możemy jechać w oba dni weekendu, może być Las Bukowy bo jeszcze w tym roku tam nie byłem na te 171 km to jeszcze za wcześnie przynajmniej u mnie :)a co do godziny wyjazdu można później żeby wszystkim pasowało, maksymalnie 13, do 20 można być w trasie a jakby wieczór nas zastał to na lampkach się przecież znacie jak mało kto :D! A tak naprawdę to jeszcze nie wiem czy w ogóle pojadę :D jak wcześniej pisałem jeszcze dam znać co z moim kołem myślę że już jutro będzie sprawa wyjaśniona, najwyżej pojedziecie beze mnie :)
Napisano

W sobotę raczej na pewno będę pracował do 14:00... Ale niedziela, jeśli warunki sprzyjać będą jest jak najbardziej do wykorzystania... Piszę się...

Napisano

Wiem że robię off top-a ale tutaj dużo aktywnych ludzi na forum piszę może mi ktoś powie gdzie we Wrocławiu można kupić ISOSTAR taki w proszku do którego jeszcze najlepiej bidon dadzą. Jak wiesz napisz mi PW żeby zamieszania zbytnio nie robić w tym temacie i dzięki za pomoc !!

Napisano

A może jest ktoś chętny na jazdę z lampką za jakieś 30-40 minut najlepiej po wałach koło Odry albo gdziekolwiek tylko nie po mieście gdzie cały czas jakieś czerwone światła się pojawiają. Zamierzam jeździć jakieś 1,5h z umiarkowaną prędkością :blink:. na odpowiedzi czekam do 21 potem ruszam.

Napisano

Jezeli jutro jest aktualne to mam oferte dla niezdecydowanych :thumbsup:

Mozna by wyjechac troche wczesniej lub nawet szynobusem (tylko wyjazd wtedy jest w okolicach 9.00-9.30 - ok. 6PLN + 1PLN rower), a grupa poscigowa nas znajdzie.

Jakby ktos byl chetny na spokojne tempo niech pisze.

Napisano

lub nawet szynobusem

To akurat mi się w głowie nawet nie mieści ;) [przynajmniej jeśli chodzi o kierunek na Trzebnicę].

Dzisiaj lekko się zmasakrowałem tempem na szosie, ale na jutro się piszę.

Napisano

no to gdzie się ustawiamy i o której??milenijka 10:30?

ps może w końcu się jakaś lux ekipa stworzy;]

Ja niestety odpadam ze względów zdrowotnych. Jutro zobaczę czy jestem w stanie jezdźić :D

Do zobaczyska, mam nadzieję, że wkrótce.

Przyjemnego wypadu ;)

Napisano

Siema! Do wszystkich zainteresowanych dnia jutrzejszego zaplanowany jest wyjazd rowerowy! Start na stacji paliwowej na placu kromera! Planowany wyjazd 11 (do ewentualnych negocjacji) Celem wycieczki będzie kupa radochy z pokonywania o własnych siłach trudów terenowych na pojeździe zwanym rowerem (Las Bukowy w Trzebnicy) Planowany dystans 50km z dużym plusem ;) Preferowana nawierzchnia dróg: trudna (szutry, koleiny, kamienie, kocie łby i jak najmniej asfaltów) Preferowany typ roweru: Sprawny :D Preferowany typ bikera: Nie marudny :D Traska będzie prowadziła w większości trasą ostatniego błotnistego maratonu, rozszerzona oczywiście o Las bukowy i kilka innych ciekawych według mnie miejsc. Satysfakcja gwarantowana!!! Może to nie wyjazd choćby na Ślężę ale pot się na pewno pojawi więc proponuję się zaopatrzyć w prowiant i napoje. Tępo jak zwykle 25-30km\h :D tak że nawet najsłabsi wydolą (około 20) To na tyle, zapraszam wszystkich chętnych! Ps. Przykro mi Jarku że dorobiłeś się kontuzji, szybkiego powrotu di pełnej dyspozycji i do zobaczenia na kolejnej ustawce!!!

Napisano

Fajna wycieczka sie szykuje, a ja niestety jutro w pracy siedze od 14 do 22... Bawcie sie dobrze... I wrzuccie po powrocie jakas fotorelacje...

Napisano

Fajna wycieczka sie szykuje, a ja niestety jutro w pracy siedze od 14 do 22... Bawcie sie dobrze... I wrzuccie po powrocie jakas fotorelacje...

jak nie będzie za szybko to będą foty razem ze śladem gps'a ale jak będzie za szybko to i tak może będą;)

Napisano

Jutro sie strzelam w asg, ale w niedziele smigam z Wami wiec w trakcie jutrzejszej jazdy obmyslcie plan na niedziele :D i tak najlepiej od ok 10.30-11 ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...