Skocz do zawartości

[Wycieczki] Wrocław zgłoś sie

piotrekpasti

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Proponuje ruszyć na Smoczy Las, następnie można uderzyć na Bajkał i powrót na wielką wyspę. Ewentualnie poszlajać się po Lesie Osobowickim i Rędzińskim :)

Napisano

mnie z racji braku czasu nie będzie dziś o 16:30 za to wieczorkiem jadę się powałęsać tylko lampkę przednią muszę znaleźć i możliwe że coś po wałach polatam;)wyruszam ok 19 z psiaka pewnikiem na grunwald a później wałem na osobowice oddać klucz koledze Thrawn'owi bo sobie chłopak kasetę urwi :)

Napisano

Brak czasu powiadasz. Ja kończę dziś zajęcia o 20.25 :P

Ponawiam pytanie, kto chętny na czwartek?

Ja się pisze:). Do 16 jestem w pracy. Pasuje Ci 16.30 wieża ciśnień?

Napisano

Panowie dzięki za jazdę. Wrzucam obiecany ślad .gpx klik.

Jutro ruszam szosowo na wzgórza trzebnickie, jakby ktoś miał ochotę to czekam na info, to podam szczegóły.

Napisano

ja tylko chwilowo z kolegami:)i co szparek dam rady z baltu czy nie bardzo??:P a jak nowi koledzy??daliście im pożyć??czy już nie zawitają na ustawkę?

Napisano

ja tylko chwilowo z kolegami:)i co szparek dam rady z baltu czy nie bardzo??;) a jak nowi koledzy??daliście im pożyć??czy już nie zawitają na ustawkę?

Evo z blatu cieniutko Ci idzie, musisz trenować i jeszcze raz trenować ;P Zobaczysz... pod moim czujnym okiem będą z Ciebie ludzie ;):confused:

Nowi koledzy dali jak najbardziej rade :) Mam nadzieje, że dojechali do domu ;) A czy zawitają na ustawkę?... Nie wiem, trzeba się ich spytać :)

Dzisiejsza ustawka wypadła pozytywnie, tylko koledzy coś cisi byli ;P może następnym razem będzie więcej czasu na gadki ;) Tempo było średniawe ( Argusiol może to potwierdzić ) Nie wiem ile km nam wyszło, Jak Panowie wiecie to piszcie. Mi z całego dnia pękło 72.

Napisano

Ja się pisze. Chyba o 11, bo do 11 to trzeba by wstać skoro świt, czyli koło 8 :whistling: Lepiej koło 12.

Trasa widzę szosowa, a ja właśnie założyłem komplet kół terenowy i nie chce mi się zmieniać na slicki. Ale skoro tempo ludzkie, to ok.

edit:

Niedoczekałem się odpowiedzi, więc nici ze wspólnej jazdy. Może kiedy indziej. Przynajmniej się wyśpię :)

Napisano

Witam. Pierwszy mój post więc zaczne tak:

Adrian, wiek 25lat, nie z wrocka,rower trekingowy...

Polatałbym z kimś w tempie początkującego na trasach 30-50km może z czasem więcej, trasy asfaltowo-leśne... Mieszkam w okolicach FAT-u i dopiero zaczynam kręcić kółkami. Tzn. codziennie coś tam raczkuje na takich dystansach...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...