Skocz do zawartości

[Wycieczki] Wrocław zgłoś sie

piotrekpasti

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Może jutro ktoś chętny na małą, spokojną wycieczkę około 14 :) ?

Może jutro ktoś chętny na małą, spokojną wycieczkę około 14 :) ?

Przepraszam - odwołuję :)

Napisano

jutro idę na rower, jak ktoś ma ochotę mi towarzyszyć to zapraszam!

start ~12:00

dystans 50km

trasa przed siebie (teren)

Napisano
Sobotnia to około 100km.(nie mam obecnie licznika) z czego 80% szuter dość ciężki w pobliżu Trzebnicy i za Obornikami. (gliniaste błoto), około 50% to wzgórza trzebnickie czyli krótkie intensywne podjazdy i zjazdy. Czasowo to z reguły wyjeżdżam około 10 a wracam pod wieczór :)

dzięki za info - ale to chyba ponad moje siły i obawiam się iż z moim crossem mógłbym nie podołać i stanowiłbym "trzecie koło u roweru" ;)

Napisano

Ktoś reflektuje jutro jakąś trasę np: do Trzebnicy albo coś zbliżonego dystansem?? Co do godziny mogę się w miarę dostosować.

Napisano

Szosa, teren? Jak teren to ja rano się wybieram około 9:00 więc moglibyśmy razem śmignąc.

Napisano

Szosa, teren? Jak teren to ja rano się wybieram około 9:00 więc moglibyśmy razem śmignąc.

Zwracam uwagę na pogrubiony tekst. To powinno rozwiać Twoje wątpliwości.

Napisano

Mi się bardzo podobał objazd trasy mega;) szkoda tylko że było tak dużo przystanków. A wam jak się podoba trasa?Tajemniczy jogurt , czy to ty byles pytany przezemnie o wersje swoim Smart Samow?

Napisano

Dogonili ich przy mecie dopiero ponoć, ja w Wojnowicach odbiłem z dwoma kolesiami polatać po lesie jeszcze, bo oni chcieli skrócić żeby dogonić prowadzącego,a ja sobie jeszcze chciałem poszwędać się po lesie.

Niezła fazka, z przejazdu trasy maratonu się zrobiła niedzielna wycieczka. :)

Napisano

Przy mecie pojawiły się osoby jadące mini , a w ogóle na rozjeździe grupa osób , która zdecydowala sie na mega wynosila ok 40 osob , a pozniej liczyła 20.

Napisano

Właśnie po jednym ze zjazdów lider zatrzymał się za daleko, ja jechałem jako jeden z ostatnich którzy improwizowali i trafili na grupę prowadzącą, a reszta nie wiedziała gdzie jechać i niestety pojechała w drugą stronę, zresztą nic dziwnego skoro nie było wiadomo gdzie dokładnie jechać ;) Tak czy inaczej spotkaliśmy się przy końcówce z grupą którą zabłądziła :D

Nie wiem jak trasa mini, ale mega dopiero później się rozkręciło kilka szybkich zjazdów, parę podjazdów. Ogólnie przyjemnie :)

Pozdrawiam

Napisano

Czy ktoś coś będzie kryncił we Wro i okolicach w Święta? Czyli sobotę lub niedzielę, lub poniedziałek... Można by się jakoś zgrać, tylko chciałbym do czwartku znać dzień wypadu, żeby rodzinne odwiedziny poustawiać...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...