Skocz do zawartości

[Wycieczki] Wrocław zgłoś sie

piotrekpasti

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

na 10/11 miały być izery ;)

W tamte rejony ciężko pociagiem dojechać - podróż jest długa, ok 5 godz... Zatem pozostaja auta... Ja moge jechać i na pokłda mogę wziąć jeszcze jedna osobę + rower + dowolną ilość bagażu...

W Izerach byłem dwa ostatnie weekendy i mam dość dobrze objeżdżona polską stronę i kawałek czeskiej...

Od kilku dni chodzi i pomysł dwudniowego wyjazdu z noclegiem w Chatce Górzystów (18 PLN/noc + dycha za pościel) lub Orlem... Zaletą takiego rozwiązania jest to, że są dwa dni na jeżdżenie i nie targa się bagażu z sobą (można zostawić w aucie ewentualnie wieźć ze sobą szczoteczkę i pastę do zębów)...

Są chętni?

Napisano

chaozz - szkoda, że tak wcześnie mówisz ;-P Bo bym się wybrał. Jechałem przed wakacjami tą trasą i wzdłuż Odry dało się spokojnie przejechać - był co prawda drobny myk przy budowie mostu, ale nie było większego problemu.

Napisano

Ok!

Dzięki za info.

Pojadę inną drogą, przez ten lasek koło Łan wałem do Kamieńca, na Bajkał i wzdłuż kanału do Jeszkowic i szosą do Czernicy.

Zaraz wyjeżdżam!

Napisano

Ślad z maja:

Do Czernicy

Chętnie wybrałbym się jeszcze raz.

Poza tym niedawno temu w gazecie wybiórczej napisali, że już niedługo ma nie być przejścia przez/na Wyspę Opatowicką z powodu:

a ) remontu jazu opatowickiego,

b ) zablokowania na amen (monitoring + wzywanie patroli policji/straży miejskiej) przejścia przez wrota śluzy po drugiej stronie wyspy..

Napisano

b ) zablokowania na amen (monitoring + wzywanie patroli policji/straży miejskiej) przejścia przez wrota śluzy po drugiej stronie wyspy..

niezle pizdy.. sorry za slowa, ale to juz jest s######ysynstwo ot co!

Napisano

W tamte rejony ciężko pociagiem dojechać - podróż jest długa, ok 5 godz... Zatem pozostaja auta... Ja moge jechać i na pokłda mogę wziąć jeszcze jedna osobę + rower + dowolną ilość bagażu...

W Izerach byłem dwa ostatnie weekendy i mam dość dobrze objeżdżona polską stronę i kawałek czeskiej...

Od kilku dni chodzi i pomysł dwudniowego wyjazdu z noclegiem w Chatce Górzystów (18 PLN/noc + dycha za pościel) lub Orlem... Zaletą takiego rozwiązania jest to, że są dwa dni na jeżdżenie i nie targa się bagażu z sobą (można zostawić w aucie ewentualnie wieźć ze sobą szczoteczkę i pastę do zębów)...

Są chętni?

Chetnie bym cos po gorkach polatal w ten weekend ,moze byc nawet dwudniowo. :thumbsup:

Napisano

Siema

Dzisiaj dla odmiany atakuje pagórki w okolicach Obornik Śląskich (Wilczyn-Kuraszków-Rościsławice)

Jeśli się komuś chce to dawać odzew tutaj.

Ruszam z pod Milenijki koło południa.

Pozdro!

Napisano
rozumiem ze osobo-rower z wroclawia

Jak najbardziej yes.gif

W takim razie czekam na info, dzięki za zainteresowanie się tematem.

Napisano

Hej, czy ktoś dzisiaj kręci?

Ja kręcę w stronę Czernicy jakby co i zapraszam na 10:30 na przystań zwierzyniecką :) (z boku zoo, przy progach wodnych, nie za zoo przy kładce ;) )

Pozdro!

Napisano

Ja kręcę w stronę Czernicy jakby co i zapraszam na 10:30 na przystań zwierzyniecką :) (z boku zoo, przy progach wodnych, nie za zoo przy kładce ;) )

Ja squashuje o 11.. milej rozgrzewki :D

Napisano

Pozdro!

siema a ile zamierzasz przejechać?

Mam jeszcze pare spraw do zrobienia przed jutrzejszymi "sowami" i nie wiem czy mi starczy czasu po południu...

Napisano

Mam jeszcze pare spraw do zrobienia przed jutrzejszymi "sowami" i nie wiem czy mi starczy czasu po południu...

Kicia orientuj sie! przeczytaj pare postow wyzej.. jedziesz jednak pociagiem jutro tak? wiec dopisz sie do listy ;) zebysmy wiedzieli na kogo czekac

Napisano

Siemq ;) 45 km około ;)

Napisano

Co z weekendem? Może w niedziele jakiś wyjazd całodniowy? Są chętni?

Jeśli komuś nie robi z Wrocławia różnicy 100 km na płd-zach czy na płn-wsch i ten ktoś może wziąć wolny poniedziałek, to jeśli będzie pogoda, zapraszam do siebie, pokręcimy w pięknych lasach między Kaliszem i Wartą :) Spanie (mam tam własny dom w lesie) z niedz/pon a może i nawet z pon/wt, popas, grilla, i pivo zapewniam :) Ze względu na szkolenie pod Wawą, które kończy mi się w niedziele, zbioorka na miejscu byłaby w ndz od 15:00-16:00... Chętnych zapraszam na priv, podam namiary i miejsce zbiórki :)

Napisano

Siema.

Ja zgłaszam swoją aktywność jutro przez cały dzień.

Planuje wstępnie Ślęże-Radunie ale jestem otwarty na jakieś propozycje.

W grę wchodzi wyłącznie sobota także co najwyżej jakieś bliskie góry ewentualnie okolice wro.

Chyba podjadę sobie pociągiem do Mietkowa jeśli przyjdzie jechać na Ślęże.

Czekam tutaj na odzew ewentualnych chętnych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...