miwo Napisano 13 Maja 2011 Napisano 13 Maja 2011 Panowie i Panie dajcie znać jeśli piszecie sie na jutrzejszą Radunie i Ślęże ( kwestia transportu ) Czasu będzie wystarczająco aby spróbować zjechać i wjechać każdą możliwą trasą. Więc jeśli ktoś jeszcze nie był albo wjeżdzał tylko jedną trasą to będzie najlepsza możliwość poznania tej górki.
Melchior Napisano 13 Maja 2011 Napisano 13 Maja 2011 Panowie i Panie dajcie znać jeśli piszecie sie na jutrzejszą Radunie i Ślęże ( kwestia transportu ) Czasu będzie wystarczająco aby spróbować zjechać i wjechać każdą możliwą trasą. Więc jeśli ktoś jeszcze nie był albo wjeżdzał tylko jedną trasą to będzie najlepsza możliwość poznania tej górki. Hey. Chociaz czesto na forum nie bywam, to bym sie chetnie z wami wybral w ta sobote. Na paliwo oczywiscie sie dorzuce Dajcie znac jesli wycieczka dalej aktualna. Pozdrawiam
Gość spamcop Napisano 17 Maja 2011 Napisano 17 Maja 2011 W najbliższą sobotę (21.05) lub niedziele (22.05) - jak będzie pogoda, chce się wybrać na Czarną Góre, wjazd na górę, a następnie zjazd do schroniska pod Śnieżnikiem, a pozniej do Siennej (parking). Mam auto z 3 uchwytami rowerowymi, zapraszam dwie chętne osoby, umowimy termin. Poziom trudności średni, widoki pierwsza klasa Koszty transportu, w zależności od ilości osób 40-60 PLN/os. gg: 21689899
pilon Napisano 18 Maja 2011 Napisano 18 Maja 2011 Zguaszam sieu bardzo wstępnie, ten weekend mam niepewny, więc nie wiem do końca czy się uda. Jeśli będzie komplet pewniaków to można mnie olać Pozdro!
Gość spamcop Napisano 18 Maja 2011 Napisano 18 Maja 2011 Zguaszam sieu bardzo wstępnie, ten weekend mam niepewny, więc nie wiem do końca czy się uda. Jeśli będzie komplet pewniaków to można mnie olać Pozdro! Nie ma pewniaków Poki co jestes pierwszym chętnym ale jeszcze jest troche czasu. Niby ma padac przez weekend, ale z tymi prognozami nigdy nie wiadomo. Decyzje o sobocie mozna praktycznie podjac w piatek wieczorem, a o niedzieli w sobote wieczorem, wiec spoko. Jakby co to to pisz na gadu.
pilon Napisano 19 Maja 2011 Napisano 19 Maja 2011 Oki doki, mi się sprawa wyjaśni jutro czyli w piątek po 16:00, ale nie licz na mnie za bardzo... Wieczorem zainstaluje gadu, bo nie mam i sie odezwe kontrolnie
Gość spamcop Napisano 19 Maja 2011 Napisano 19 Maja 2011 Oki doki, mi się sprawa wyjaśni jutro czyli w piątek po 16:00, ale nie licz na mnie za bardzo... Wieczorem zainstaluje gadu, bo nie mam i sie odezwe kontrolnie Nie ma stresu, najwyzej pojade sam Na priva zapodałem ci nr fona. -- s.
pilon Napisano 20 Maja 2011 Napisano 20 Maja 2011 Hej hej, ja na bank odpadam z wypadu wyjazdowego na sobotę, ale chętnię się przejadę gdzieś blisko, tzn z Wro wypad w okolice. Między 10:00 a 15:00 mam czas, może ktoś sie skusi? Evo07, Wierny Druhu, może tym razem się uda?
Lefqs Napisano 20 Maja 2011 Napisano 20 Maja 2011 Cześć Kolejna duszyczka do rowerowania U mnie z czasem różnie ale może kiedyś się uda dokoptować do jakiegoś wypadu w okolicach
Gość spamcop Napisano 20 Maja 2011 Napisano 20 Maja 2011 Hej hej, ja na bank odpadam z wypadu wyjazdowego na sobotę, ale chętnię się przejadę gdzieś blisko, tzn z Wro wypad w okolice. Między 10:00 a 15:00 mam czas, może ktoś sie skusi? Evo07, Wierny Druhu, może tym razem się uda? Gdzie chcesz sie bujnąć? 5h to mozna 80-100km
Szoppers Napisano 20 Maja 2011 Napisano 20 Maja 2011 Hej hej, ja na bank odpadam z wypadu wyjazdowego na sobotę, ale chętnię się przejadę gdzieś blisko, tzn z Wro wypad w okolice. Między 10:00 a 15:00 mam czas, może ktoś sie skusi? Evo07, Wierny Druhu, może tym razem się uda? Tak wiec jest juz Nas dwoch
Gość spamcop Napisano 20 Maja 2011 Napisano 20 Maja 2011 Tak wiec jest juz Nas dwoch Piszesz o kulnięciu sie na Czarną Górę, czy w okolicy?
pilon Napisano 20 Maja 2011 Napisano 20 Maja 2011 Chyba raczej okolica, jeśli nie będzie totalnie lało
Szoppers Napisano 20 Maja 2011 Napisano 20 Maja 2011 Chyba raczej okolica, jeśli nie będzie totalnie lało Zaiste.. to co Kubus? wstepnie 11 w okolicy mostow jagiellonskich i spokojna petelka trestno-bajkal? z ew modyfikacja z powodu pogody..
pilon Napisano 20 Maja 2011 Napisano 20 Maja 2011 Zaiste.. to co Kubus? wstepnie 11 w okolicy mostow jagiellonskich i spokojna petelka trestno-bajkal? z ew modyfikacja z powodu pogody.. Tomaszu Drogi będę 11:00 na miejscu
Szoppers Napisano 20 Maja 2011 Napisano 20 Maja 2011 Tomaszu Drogi będę 11:00 na miejscu W takim razie jesli bez deszczu to jagiellonskie po stronie kilimandzaro do jutra!
pilon Napisano 20 Maja 2011 Napisano 20 Maja 2011 W takim razie jesli bez deszczu to jagiellonskie po stronie kilimandzaro do jutra! do jutera
evo07 Napisano 25 Maja 2011 Napisano 25 Maja 2011 start - sobota miejsce startu - pod milenijką od str osobowic czas startu - 10:30 - 11:00 target - oborniki (pętla Chaozz'a) przez - lasy, pola, górki i pagórki, piaski, korzenie, zdarzy się też asfalt dystans - 100km+ trasa - chyba wymagająca tempo - szybciej niż po wałach uczestnicy: ja, Chaozz - czekamy na zapisy ps: obowiązkowo zabrać ze sobą : -dobry nastrój - coś mokrego - jakiś popas.
MonoVan Napisano 25 Maja 2011 Napisano 25 Maja 2011 mam do Was pytanko posiada ktoś kółko na pieście 12x135mm ? stan nie ważny jeśli tak pisać na gg 22649465
chaozz Napisano 26 Maja 2011 Napisano 26 Maja 2011 start - sobota miejsce startu - pod milenijką od str osobowic czas startu - 10:30 - 11:00 target - oborniki (pętla Chaozz'a) przez - lasy, pola, górki i pagórki, piaski, korzenie, zdarzy się też asfalt dystans - 100km+ trasa - chyba wymagająca tempo - szybciej niż po wałach uczestnicy: ja, Chaozz - czekamy na zapisy ps: obowiązkowo zabrać ze sobą : -dobry nastrój - coś mokrego - jakiś popas. jaka zachęcająca propozycja!!! Wszyscy umartwiacze swojego organizmu i sprzętu zgłaszać się!! Robert zapomniał dodać że po drodze więcej atrakcji typu biczowanie się linkami i pancerzami oraz rytualne przypalanie rozgrzaną tarczą hamulcową Naprawde będzie to miło i wesoło spędzony czas na robieniu tego co się lubi najbardziej! Pozdro i do soboty rano!
inhibitor Napisano 27 Maja 2011 Napisano 27 Maja 2011 Nareszcie się cos dzieje... Tylko odzew coś mały... A pogoda powinna być w sam raz na taką trasę...
evo07 Napisano 27 Maja 2011 Napisano 27 Maja 2011 Nareszcie się cos dzieje... Tylko odzew coś mały... A pogoda powinna być w sam raz na taką trasę... Zawsze się coś dzieje, nie zawsze z Jarem siedzimy nad oderką i o pierdołach gadamy Odzew mały bo Chaozz nastraszył . A Waszmości we Wro? Może się zabierzesz, bo treningi były pozdrower
evo07 Napisano 27 Maja 2011 Napisano 27 Maja 2011 ja niestety mam sprzęt w rozsypce Nowy Giant gówna wart?? :icon_mrgreen: a co z Urianem?? tam nie trzeba na fullu jechać, to nie DH Trochę relaxu po całym tygodniu zapieprzu się należy
MonoVan Napisano 27 Maja 2011 Napisano 27 Maja 2011 ale Urian to 16" ! to projekt co prawda mój ale ujeżdża go osoba dużo niższa ode mnie, giant idzie do lamusa, ale będzie coś fajnego będziemy musieli ochrzcić nową furkę ! @ sam nie mogę wytrzymać już bez pedałowania, ale pokornie muszę czekać do środy/czwartku.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.