Skocz do zawartości

[Wycieczki] Wrocław zgłoś sie

piotrekpasti

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Szkoda, że nie mogłem się z Wami przejechać... :(

Jakieś plany na niedziele? Czekam na info...

Ja raczej odpoczywam, musze też w kuchni w elektryce podłubać, chyba że mała przejażdżka, dosłownie max 2 godzinki...

Ps. ok jade na 1,5 godzinki max 2, koło 13:00, chce ze wszystkiego błoto wytrzepać, bo tyle w butach i pedałach po wczorajszym, że w domu bez sensu zaczynać czyścić :D

Napisano

Ja raczej odpoczywam, musze też w kuchni w elektryce podłubać, chyba że mała przejażdżka, dosłownie max 2 godzinki...

Ps. ok jade na 1,5 godzinki max 2, koło 13:00, chce ze wszystkiego błoto wytrzepać, bo tyle w butach i pedałach po wczorajszym, że w domu bez sensu zaczynać czyścić :D

Ja odpadam.. chlanko okazalo sie epickie :)

Napisano

Ja odpadam.. chlanko okazalo sie epickie :)

Ja też wczoraj rozpędzałem zakwasy, ale bez przesady ;) także się ruszę :]

Napisano

Ja też wczoraj rozpędzałem zakwasy, ale bez przesady ;) także się ruszę :]

Zakwasoow nie bylo.. ale kac jak zwykle zaatakowal z zaskoczenia ;) i 3ma do terazzzzzzz....

Napisano

Proponuję Wojnowice i okolice albo Wzgórza Trzebnickie asfaltowo

To ja bym wolał Wojnowice, albo powtórkę z ostatniej soboty (kierunek Bajłkał-Kotowice), bo asfaltu staram sie unikać jak ognia... :D

Napisano

Sobota mi wstepnie pasuje.. asfalt nie pasuje totalnie.. jestem za Wojnowicami do ktoorych tez troche przez miasto i tak pokrecimy..

a jesli chodzi o zbiorki to zazwyczaj w miejscu ktoore najlepiej bedzie pasowalo do danej wycieczki

Napisano

jak wojnowice to trasę maratona walnijcie:) 1m-c temu było mnóstwo zamarzniętych kolein po wywozie drwa, więc teraz obstawiam mnóstwo klejącego błocka :icon_mrgreen:

hmm a może coś więcej km?

a gdzie mix? gdzie leśnababka? gdzie paweł??

Napisano

Informuje ze z powodu rozbebeszenia kokpitu i zbyt krotkiego przewodu przedniego hebla odpadam z jutrzejej wycieczki.. docinanie i odpowietrzanie na sobote ;)

Napisano

szkoda :( ale ja nie odpadam, chyba, że będzie tak lało i wiało jak teraz... czyli nadal chętny na jutro i na niedzielę (a w niedzielę ma być lepsza pogoda) :)

Napisano

wczoraj jechalem trase maratonu i sa wielkie blotne koleiny zrobione przez ciagniki wywozace drewno sciete po zimie. niezla masakra,mijalem 5 ciagnikow pelnych drwali ,lipa z ta traska wiec.

Napisano

ja jestem na tak i najchętniej wybrałbym się w okolice Trzebnicy, bo to kompletnie obcy dla mnie teren (tylko terenem, a nie szosą )

Napisano

Panowie, a może jutro pierdykniem do Parku Krajobrazowego Doliny Bystrzycy? Zawsze to ciut bliżej miasta w taką pogodę niż Trzebnica, a może jak nieco obeschnie, dłuższa wycieczka? Czyli w niedzielę Trzebnica itp... Ewentualnie można też jutro wzdłuż Odry w stronę miejscowości Uraz :)

Pozdro pozdro!

Napisano

11:00 krzyżówka Kosmonautów ze Złotnicką i Boguszowicką? To pośrodku do każdej z wymienionych ostatnio tras, myśle, że sprawiedliwy start ;)

Napisano

ja też będę, chyba że będzie tak jak dzisiaj, padało z góry na dół, poziomo i z dołu do góry :D ale jeśli nie będę, to o 9:30 tu dam znać, że zostaje w domu...

Napisano

Jak nie będzie padać to będę.

A ulica to chyba Boguszowska, nie Boguszowicka?

tak, pardon, pisałem z pamięci... KOSMONAUTÓW / BOGUSZOWSKA / ZŁOTNICKA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...