Szoppers Napisano 12 Marca 2011 Napisano 12 Marca 2011 Ja rowniez dziekuje Panowie za przejazdzke bylo morowo.. poniezej sladzik.. a ja ide na obiecane chlanie http://www.gpsies.com/map.do?fileId=amtdckgdpoczvyif
miras74 Napisano 12 Marca 2011 Napisano 12 Marca 2011 Ja rowniez dziekuje Panowie za przejazdzke bylo morowo.. poniezej sladzik.. a ja ide na obiecane chlanie http://www.gpsies.com/map.do?fileId=amtdckgdpoczvyif Szkoda, że nie mogłem się z Wami przejechać... Jakieś plany na niedziele? Czekam na info...
pilon Napisano 13 Marca 2011 Napisano 13 Marca 2011 Szkoda, że nie mogłem się z Wami przejechać... Jakieś plany na niedziele? Czekam na info... Ja raczej odpoczywam, musze też w kuchni w elektryce podłubać, chyba że mała przejażdżka, dosłownie max 2 godzinki... Ps. ok jade na 1,5 godzinki max 2, koło 13:00, chce ze wszystkiego błoto wytrzepać, bo tyle w butach i pedałach po wczorajszym, że w domu bez sensu zaczynać czyścić
Szoppers Napisano 13 Marca 2011 Napisano 13 Marca 2011 Ja raczej odpoczywam, musze też w kuchni w elektryce podłubać, chyba że mała przejażdżka, dosłownie max 2 godzinki... Ps. ok jade na 1,5 godzinki max 2, koło 13:00, chce ze wszystkiego błoto wytrzepać, bo tyle w butach i pedałach po wczorajszym, że w domu bez sensu zaczynać czyścić Ja odpadam.. chlanko okazalo sie epickie
pilon Napisano 13 Marca 2011 Napisano 13 Marca 2011 Ja odpadam.. chlanko okazalo sie epickie Ja też wczoraj rozpędzałem zakwasy, ale bez przesady także się ruszę :]
Szoppers Napisano 13 Marca 2011 Napisano 13 Marca 2011 Ja też wczoraj rozpędzałem zakwasy, ale bez przesady także się ruszę :] Zakwasoow nie bylo.. ale kac jak zwykle zaatakowal z zaskoczenia i 3ma do terazzzzzzz....
inhibitor Napisano 14 Marca 2011 Napisano 14 Marca 2011 Oglądam fotki i nie poznaję okolicy, a znam ją dośc dobrze... Muszę się tam wybrać zaktualizowac pamięć...
pilon Napisano 15 Marca 2011 Napisano 15 Marca 2011 Mamy jakieś plany na sobotę? od około 11:00-12:00? bo ja się generalnie rozkręcam
argusiol Napisano 15 Marca 2011 Napisano 15 Marca 2011 Mamy jakieś plany na sobotę? Proponuję Wojnowice i okolice albo Wzgórza Trzebnickie asfaltowo
pilon Napisano 16 Marca 2011 Napisano 16 Marca 2011 Proponuję Wojnowice i okolice albo Wzgórza Trzebnickie asfaltowo To ja bym wolał Wojnowice, albo powtórkę z ostatniej soboty (kierunek Bajłkał-Kotowice), bo asfaltu staram sie unikać jak ognia...
Szoppers Napisano 16 Marca 2011 Napisano 16 Marca 2011 Proponuję Wojnowice i okolice albo Wzgórza Trzebnickie asfaltowo Sobota mi wstepnie pasuje.. asfalt nie pasuje totalnie.. jestem za Wojnowicami do ktoorych tez troche przez miasto i tak pokrecimy.. a jesli chodzi o zbiorki to zazwyczaj w miejscu ktoore najlepiej bedzie pasowalo do danej wycieczki
evo07 Napisano 16 Marca 2011 Napisano 16 Marca 2011 jak wojnowice to trasę maratona walnijcie:) 1m-c temu było mnóstwo zamarzniętych kolein po wywozie drwa, więc teraz obstawiam mnóstwo klejącego błocka Proponuję Wojnowice i okolice albo Wzgórza Trzebnickie asfaltowo hmm a może coś więcej km? a gdzie mix? gdzie leśnababka? gdzie paweł??
Szoppers Napisano 18 Marca 2011 Napisano 18 Marca 2011 Informuje ze z powodu rozbebeszenia kokpitu i zbyt krotkiego przewodu przedniego hebla odpadam z jutrzejej wycieczki.. docinanie i odpowietrzanie na sobote
pilon Napisano 18 Marca 2011 Napisano 18 Marca 2011 szkoda ale ja nie odpadam, chyba, że będzie tak lało i wiało jak teraz... czyli nadal chętny na jutro i na niedzielę (a w niedzielę ma być lepsza pogoda)
Kosma Napisano 18 Marca 2011 Napisano 18 Marca 2011 wczoraj jechalem trase maratonu i sa wielkie blotne koleiny zrobione przez ciagniki wywozace drewno sciete po zimie. niezla masakra,mijalem 5 ciagnikow pelnych drwali ,lipa z ta traska wiec.
M45 Napisano 18 Marca 2011 Napisano 18 Marca 2011 ja jestem na tak i najchętniej wybrałbym się w okolice Trzebnicy, bo to kompletnie obcy dla mnie teren (tylko terenem, a nie szosą )
pilon Napisano 18 Marca 2011 Napisano 18 Marca 2011 Panowie, a może jutro pierdykniem do Parku Krajobrazowego Doliny Bystrzycy? Zawsze to ciut bliżej miasta w taką pogodę niż Trzebnica, a może jak nieco obeschnie, dłuższa wycieczka? Czyli w niedzielę Trzebnica itp... Ewentualnie można też jutro wzdłuż Odry w stronę miejscowości Uraz Pozdro pozdro!
pilon Napisano 18 Marca 2011 Napisano 18 Marca 2011 11:00 krzyżówka Kosmonautów ze Złotnicką i Boguszowicką? To pośrodku do każdej z wymienionych ostatnio tras, myśle, że sprawiedliwy start
M45 Napisano 18 Marca 2011 Napisano 18 Marca 2011 Nie wiem jak inni ja będę, chyba że będzie tragedia nie pogoda.
pilon Napisano 18 Marca 2011 Napisano 18 Marca 2011 ja też będę, chyba że będzie tak jak dzisiaj, padało z góry na dół, poziomo i z dołu do góry ale jeśli nie będę, to o 9:30 tu dam znać, że zostaje w domu...
argusiol Napisano 18 Marca 2011 Napisano 18 Marca 2011 Jak nie będzie padać to będę. A ulica to chyba Boguszowska, nie Boguszowicka?
pilon Napisano 18 Marca 2011 Napisano 18 Marca 2011 Jak nie będzie padać to będę. A ulica to chyba Boguszowska, nie Boguszowicka? tak, pardon, pisałem z pamięci... KOSMONAUTÓW / BOGUSZOWSKA / ZŁOTNICKA
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.