Skocz do zawartości

[ZLOT] IV Oficjalny Zlot FR.org

n4k5

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

...jakbyś został sam to wszyscy czekają na ciebie(Tak było w zeszłym roku ze mną :thumbsup: )...

Nie jeżeli jedziesz autem na umówioną miejscówkę. Inni jadący autem po prostu polecą i Cię zostawią.

Napisano

Nie, nie autem to spokojnie daję radę ;) nikt na pewno czekać nie będzie ;)

To w takim razie "spytam" o pozwolenie Żonkę i pewnie się spotkamy.

Pozostanie jeszcze dylemat z dojazdem, ale jak wybiorę się autkiem to mogę kogoś zgarnąć ze śląska...

Napisano

Pozostanie jeszcze dylemat z dojazdem, ale jak wybiorę się autkiem to mogę kogoś zgarnąć ze śląska...

Jak coś to mam do Zabrza rzut beretem, mam dwa bagażniki dachowe i wolne miejsce dla vipa z przodu, także chętnie Cię zabiorę ;)

Napisano

:D zaczyna sie robić ciekawie.

Nie śmiem odmówić, ale do wieczora potwierdze mój wyjazd i już dogadamy sie na PM.

Dzęki za propozycję ;)

Napisano

Widzę że coś delikatnie drgnęło :D . Panie i Panowie zbierać du*y w troki, wpłacać kasę i dopisywać się do listy uczestników !!!

Czas ucieka....

Napisano

super rower kiedy wspólna jazda :) dasz się przejechać tym cudownym rowerem, a właśnie na zlocie będziesz

na stronie emtb mam nick seagete1985

Napisano

będę na 2 zlotach forumrowerowego.org - mini zlot dolnośląski a tydzień później na ogólnokrajowym :D

jak będziesz chciał pojeździć to nie ma problemu ;)

Napisano

to może na zawody enduro się wybierzesz.

Zastanawiam się czy nie jechać też na ten mini zlot dolnośląski

przydałoby się więcej zdjęć tego roweru zrobionych w terenie. ja do swojego dokupuje nowe pedały bo te co są w komplecie takie słabe a przymierzam się do Canfield Crampon które kosztują 450 zł ale są warte swojej ceny a błotnik chroniący tylny damper już zamontowany oryginalny ( carbon )

Napisano

wiem też je brałem pod uwagę ale cena jak dla mnie już zaporowa niestety

a na ten zlot dolnośląski też trzeba wpłacać wcześniej kase czy na miejscu była by opcja

Napisano

Tymi zdjęciami dopiąłeś swego ;)

Problem z dzieckiem rozwiązany, więc moge jechać

Melduję wszem i wobec, że ja i mój decatlonowy "super" rower meldujemy się w Zawoji,a na dniach wpłacę pięniążki za pobyt.

Napisano

Tymi zdjęciami dopiąłeś swego ;)

Problem z dzieckiem rozwiązany, więc moge jechać

Melduję wszem i wobec, że ja i mój decatlonowy "super" rower meldujemy się w Zawoji,a na dniach wpłacę pięniążki za pobyt.

No i tak to ma właśnie wyglądać! :) Super!

Miejsce w aucie już dla Ciebie i Twojego roweru zaklepuje :D

Napisano

OK!

3mam za słowo ;) to już będziemy w kontakcie PM

a na razie myśle jakie buty spd kupic i tak co sie w tym gówn... jeździć nauczę do zlotu hehe

Napisano

OK!

3mam za słowo ;) to już będziemy w kontakcie PM

a na razie myśle jakie buty spd kupic i tak co sie w tym gówn... jeździć nauczę do zlotu hehe

Mówisz - masz :)

Ja szczerze polecam jako pierwsze spdki kupić buty turystyczne. Sam mam i gorąco polecam - spece Tahoe - http://twomark.com.pl/buty-mtb-specialized-tahoe,p,21231 (do kupienia w Chorzowie na ul. Gałeczki - sam tam kupowałem :) ) Mam już wiele sezonów i są to buty uniwersalne - bo w górach można bez obawy zrobić w nich długie podejście i jest wygodnie, a i podczas jazdy się sprawdzają. Ewentualnie można coś bardziej budżetowego - pewnie też coś się znajdzie :)

Nauczyć się też nie będzie problemu - na początek lekko skręci się sprężyny bloków, że awaryjnie będą się wypinały i już :)

W ramach wolnego czasu oferuje się jako kompan do jakiejś przejażdżki przedzlotowej (choć czasu nie mam za wiele bo sesja się zaczyna...) ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...