Skocz do zawartości

[ZLOT] IV Oficjalny Zlot FR.org

n4k5

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jeżeli pojawię się na zlocie, a pewnie tak ;), to będę chciał zostać kilka dni dłużej. Pewnie do środy - czwartku, ale to też zależy od pogody...

Napisano

Jeżeli do zlotu uda mi się nabyć rower to bardzo chętnie przyjadę przed zlotem parę dni i wyjadę po zlocie ;)

a to na jaki rower dokładnie czekasz.

W sumie ja też się pisze na ten wyjazd. Będzie to mój pierwszy wypad

• Mod Team
Napisano

Klaniam,

Sie zobaczy. wszystko w rekach Mrs Staff. Jesli pozwoli chlopu wziac za mnie zastepstwo w niedziele to nie powinno byc problemacji. Bede wiedzial w przyszla srode jak moj grafik urlopowy bedzie wygladal...

Szacunek...

I.

Napisano

Coś cisza zapadła w tematach zlotowych.. Lista krótka, koszulek brak - oj oj - będzie optymistycznie? :D

Napisano

Moźe w czerwcu jakoś się ruszy ta lista. Bo będzie skromny zlot.

Ja czekam aż znajomy da znać czy jedzie(bo nie mam czym i z kim dojechać)

Może może, w sumie nie dziwota, że większość to odkłada na ostatnią chwilę - liczę, że pod koniec maja/początek czerwca się wszystko zacznie układać i licznik zlotowiczy podskoczy ;)

Oj tam, oj tam - może ktoś z Twoich okolic się wybierze czy to autem czy pociągiem i już sprawa transportu będzie załatwiona ;)

Napisano

Właściwie to ja planuję pojechać na zlot samochodem. Samemu nie bardzo chcę jechać, a znajomy coś marudzi. Wstępnie myślę, że mógł bym zabrać 1, 2 może i 3 osoby po drodze z Warszawy. 1 miejsce myślę, że mógł bym już teraz zapewnić, reszta zależy od znajomych.

kyloziom jeśli jesteś zainteresowany pisz na priv. Osoba chętna do wspólnego transportu zwiększa moje szanse na pojawienie się na zlocie :)

Napisano

Powinien pojawić się temat z giełdą wolnych miejsc na transport na zlot :)

Co roku takie tematy pojawiają się na forach regionalnych i myślę, że to najlepszy sposób. Każdy wie gdzie szukać. W innym przypadku tworząc jeden temat zrobiłoby się niezłe zamieszanie, gdyż każdy musiałby przeszukiwać cały temat by znaleźć info odnośnie zlotowiczów ze swojej okolicy. ;)

Napisano

Ogólnie na wcześniejszych zlotach w tym momencie było zapisanych więcej osób.

Dla mnie mało czy nie mało ludzi - ważne, aby w dobrej atmosferze spędzić ten czas B)

Napisano

A jak wygląda kwestia przedłużenia pobytu w Diablaku? Chcieli byśmy zostać do poniedziałku, bądź wtorku.

Jaka jest cena indywidualnego pobytu?

• Mod Team
Napisano

Zostało coraz mniej czasu do zlotu, a lista praktycznie stoi w miejscu od dłuższego czasu... Panie i Panowie apeluję o przejście do czynów tak jak miało to miejsce w ankiecie na miejscówkę :thumbsup:

Napisano

A jak wygląda kwestia przedłużenia pobytu w Diablaku? Chcieli byśmy zostać do poniedziałku, bądź wtorku.

Jaka jest cena indywidualnego pobytu?

Też mam zamiar zostać do poniedziałku...myślę że negocjacje przeprowadzimy już na miejscu z obsługą, nie ma co się teraz martwić :)

Ja póki co należę do grupy "czających się" :D Wczoraj wziąłem już urlop, więc klamka zapadła.

ps. z Warszawy jest znakomite połączenie kolejowe, więc nie ma co się martwić. Oczywiście mówię o EX Intercity :) Wychodzi co prawda drożej niż samochodem w kilka osób, ale komfort jazdy też o wiele większy.

Napisano

Info na temat ceny indywidualnego pobytu jest jak najbardziej wskazane ponieważ są osoby które chciały by przyjechać parę dni przed zlotem...

Może Lookasowi uda się wynegocjować jakąś zniżkę ;) ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...