[Ciekawe aukcje] na Allegro, E-Bay'u i in.
Started By Odi, wrz 03 2011 21:33
643 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 03 wrzesień 2011 - 21:33
Kontynuacja tematu. Część poprzednia poniżej:
[Ciekawe aukcje] na Allegro, E-Bay'u i in. - Forum Rowerowe - doświadczenia, rowery, dyskusje sklepy rowerowe, giełda rowerowa
[Ciekawe aukcje] na Allegro, E-Bay'u i in. - Forum Rowerowe - doświadczenia, rowery, dyskusje sklepy rowerowe, giełda rowerowa
Marzenia są rajem, z którego nikt nas nie wygoni.
moja mała wyścigówka - http://img155.images.../img8271mp0.jpg
http://so.pwn.pl/ - słownik ortograficzny
moja mała wyścigówka - http://img155.images.../img8271mp0.jpg
Rowery
Napisano 07 wrzesień 2011 - 16:45
jak dla mnie złotówka to za dużo, masakra
SUPERIOR lightbike project
Rowery
Napisano 07 wrzesień 2011 - 20:11
Ciekawe ile waży:) 20kg? Ładna kotwica, i chyba nawet nurkował
Napisano 09 wrzesień 2011 - 00:38
No to fakt, bardzo przyzwoity sprzęt jak na tą cenę. Gdyby nie to, że hardtaile już dawno temu odpuściłem to bym chętnie kupił.
Schwefel photoblog
"Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"
"Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"
Napisano 20 wrzesień 2011 - 22:45
Tempo!! I tak cały tydzień życie idzie jak na spidzie
Kolarstwo to jedna z najtrudniejszych dyscyplin sportu. Nawet najgorszy kolarz jest wciąż wybitnym sportowcem...
...Nadjeżdzają znienacka. Zawsze cicho, zawsze szybko. Atakują człowieka przyzwyczajonego do zwracania uwagi na odgłsy jezdni. Budzą popłoch, bo dokąd uciekać z ... chodnika. Rowerzyści
Kolarstwo to jedna z najtrudniejszych dyscyplin sportu. Nawet najgorszy kolarz jest wciąż wybitnym sportowcem...
...Nadjeżdzają znienacka. Zawsze cicho, zawsze szybko. Atakują człowieka przyzwyczajonego do zwracania uwagi na odgłsy jezdni. Budzą popłoch, bo dokąd uciekać z ... chodnika. Rowerzyści
Napisano 21 wrzesień 2011 - 06:12
@ up
Oj tam... przecież sprzedawca napisał, że korba jest "w 100% dobra". Za tak okazyjną kwotę z pewnością ktoś to kupi
Oj tam... przecież sprzedawca napisał, że korba jest "w 100% dobra". Za tak okazyjną kwotę z pewnością ktoś to kupi
Napisano 21 wrzesień 2011 - 16:43
Napisano 21 wrzesień 2011 - 16:47
No ten kask to szczególnie z prawej strony znacznie używany, nie wiem jak ktoś może sprzedawać tak wgnieciony kask ...
Napisano 21 wrzesień 2011 - 22:50
Napisano 22 wrzesień 2011 - 09:28
Bo ten cieć jest wynajęty to pilnowania tego jakże drogiego bika
Schwefel photoblog
Napisano 22 wrzesień 2011 - 17:55