[Gliwice- jednodniowe wycieczki]
Started By bajtourka, kwi 14 2011 21:07
30 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 14 maj 2011 - 08:15
21-go, gdzie?, dokąd?
jaka trasa?
Rowery
Napisano 14 maj 2011 - 11:43
Skoro to ma być trening to coś lajtowego myśle, w sensie, że koło 60km? 60-80;) Miejsce można wymyśleć takie, że spotkamy się wszyscy w jakimś punkcie i ruszymy.... Można w kierunku na Jastrzębie? Jakieś propozycje?
Napisano 14 maj 2011 - 12:51
ok. w sensie zobacze czy bedzie czas
...a takie pytanko bo widze ze czesto podajecie długosc trasy..np tak jak wyzej napisałas mam rozumiec znaczy sie mam nadzieje ze te 60-80km to w jedna strone liczone?..hehe...razem ponad 100km...???
Napisano 14 maj 2011 - 13:02
no tak orientacyjnie, co do Góry Św Anny to razem będzie właśnie około 100km z hakiem tak myślę, a nie w jedną
A tu to strzelałam o tak liczbami, zależy jaką traskę się wymyśli w sumie zawsze najpierw wymyśla się trasę, a potem patrzy ile by to było km, a nie na odwrót. Podsumowując jak będzie trasa na 21 to można sprawdzić ile to km mniej więcej byłoby
A tu to strzelałam o tak liczbami, zależy jaką traskę się wymyśli w sumie zawsze najpierw wymyśla się trasę, a potem patrzy ile by to było km, a nie na odwrót. Podsumowując jak będzie trasa na 21 to można sprawdzić ile to km mniej więcej byłoby
Napisano 24 maj 2011 - 19:45
Witam wszystkich. Podepnę się pod wątek
Jestem z Gliwic i śmigam dziadkowato po polach i lasach za sikornikiem. Jeżdżę głównie po 18-tej jak czas i obowiązki pozwolą
20-30km. Jak ktoś ma ochotę się dołączyć to zapraszam, formą nikogo nie zabiję
Rowery
Napisano 25 maj 2011 - 13:53
Ja jutro przed południem ruszam chyba do Tychów przymierzyć buty, nie chce się asfaltem wiec coś a la to chcę zrobić, takie kluczenie. Jeśli ktoś chętny
Chyba full więc tempo bez szału
Route: Zabrze-Tychy-Zabrze | Bikemap.net
Chyba full więc tempo bez szału
Route: Zabrze-Tychy-Zabrze | Bikemap.net
Napisano 15 czerwiec 2011 - 22:00
Hejka,
widzę kilka tematów powstało jeśli chodzi o Gliwice:D może weźmy jakąś grupę ROWEROWE GLIWICE I OKOLICE utwórzmy i można zgadywać się na wspólne śmiganie w wakacyjne weekndy;D fajnie np byłoby wybrać się na jezioro Nakło Chechło, albo za Rudy w kierunku Rybnika;] raz północ od Gliwic innym razem na południe;)
PozdROOWERKi
widzę kilka tematów powstało jeśli chodzi o Gliwice:D może weźmy jakąś grupę ROWEROWE GLIWICE I OKOLICE utwórzmy i można zgadywać się na wspólne śmiganie w wakacyjne weekndy;D fajnie np byłoby wybrać się na jezioro Nakło Chechło, albo za Rudy w kierunku Rybnika;] raz północ od Gliwic innym razem na południe;)
PozdROOWERKi
Napisano 15 czerwiec 2011 - 22:30
Ja się zapisuję do tej grupy
Napisano 16 czerwiec 2011 - 23:58
Jak jak się dorobię formy bo późno zacząłem sezon w tym roku, a teraz jeszcze przeziębienie to z chęcią bym tez wyskoczył gdzieś
No i może z kumplem co tym roku crossa Meridy kupił i też tera dużo śmiga po asfaltach
Napisano 18 czerwiec 2011 - 11:47
Witam, jestem zywo zainteresowany - pochodze z Bytomia
Pozdrawiam
englishtea@onet.pl
374-68-44
Pozdrawiam
englishtea@onet.pl
374-68-44
Napisano 27 czerwiec 2011 - 15:11
W środę planuję zrobić pętlę szosową Zabrze - Opole - Zabrze. Mniej więcej coś takiego: http://maps.google.c...86d6e88d4c650c2
Ktoś zainteresowany?
Ktoś zainteresowany?
Użytkownik Rychlapl edytował ten post 27 czerwiec 2011 - 15:12
Skiing & MTB