1350 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 24 maj 2012 - 13:04
Konrad się nie wybiera, jutro ampy. Swoją drogą poli zrobiła nas w konia....zapłać ze swoich my ci oddamy...
Mały kiedy trzeba, wielki kiedy chcesz
Rowery
Napisano 24 maj 2012 - 17:18
Hej, z dojazdem wyszoby mi ponad 100km, wiec tym razem odpadam. Na cos krotszego chetnie sie wybiore jesli bedzie okazja. Pozdrawiam i udanej wycieczki:)
Napisano 24 maj 2012 - 19:23
Użytkownik lunatic dnia 24 maj 2012 - 17:18 napisał
Hej, z dojazdem wyszoby mi ponad 100km, wiec tym razem odpadam. Na cos krotszego chetnie sie wybiore jesli bedzie okazja. Pozdrawiam i udanej wycieczki:)
Spokojnie, mnie z dojazdem wyjdzie koło 110. Do Włoszczowskiej mi "troszkę" daleko ;-) na ostatniej jeździe dzielnie obstawiałem tyły - wiesz, żeby nikt się nie zgubił albo coś w tym rodzaju ;-) - ale bawiłem się świetnie, atmosfera jest naprawdę fajna (ujmuje poczucie humoru wiew'a). Tempo łagodne - spokojnie dasz radę, w razie czego obaj wsiądziemy do autobusu i wrócimy do Łodzi.Nie chodzi o to żeby bić jakieś rekordy jak "kasztany"- po prostu cool ride ;-)
Użytkownik rebel edytował ten post 24 maj 2012 - 19:25
Napisano 24 maj 2012 - 20:21
Ano, mi też wychodzi ok. 100. A jak nie wyjdzie to i tak pewnie przejadę się do domu tak żeby ją przekroczyć
Nie jedziemy forsować tempa ani dystansu- zresztą akurat ta trasa ma przynajmniej dwie fajne możliwości skrócenia pętli 'jakby co'.
Setka to wbrew pozorom nic strasznego- szczególnie jak się ją robi w koktajlowym tempie(bardzo mi się spodobało to określenie, Rebel:)) w celach przede wszystkim towarzyskich:) spróbuj.
Nie jedziemy forsować tempa ani dystansu- zresztą akurat ta trasa ma przynajmniej dwie fajne możliwości skrócenia pętli 'jakby co'.
Setka to wbrew pozorom nic strasznego- szczególnie jak się ją robi w koktajlowym tempie(bardzo mi się spodobało to określenie, Rebel:)) w celach przede wszystkim towarzyskich:) spróbuj.
Napisano wczoraj, 00:00
Przeginałem ostanio ;p?
Mały kiedy trzeba, wielki kiedy chcesz
Rowery
Napisano wczoraj, 06:37
Nieee, gdzie tam!!! Muszę przyznać, że dawno się tak szczerze nie śmiałem ;-)
Napisano wczoraj, 08:12
No dobra, zobacze jeszcze. Setki co prawda juz pekaly ale nie czuje sie na silach na niedziele, dlugo bylem z rowerem w separacji
Bede sledzil temat.
Napisano wczoraj, 08:47
@lunatic - nie będzie źle, dasz radę spokojnie - widzimy się na kaloryferze w nd o 10.00.
Napisano wczoraj, 10:39
Wbijaj- wbijaj. Naprawdę, najwyżej skrócimy wszyscy albo jakaś grupka, a trzeba wykorzystywać te rzadkie momenty kiedy się udaje zebrać ekipę;]
W każdym razie jakby co to masz w temacie nasze numery telefonów. Wiesz jakbyś się miał spóźnić czy cośD:
W każdym razie jakby co to masz w temacie nasze numery telefonów. Wiesz jakbyś się miał spóźnić czy cośD:
Napisano wczoraj, 13:10
Chyba będę na masie, ładny ten niebieski szerszeń