W regulaminie o sektorach
"...W następnych edycjach, ustawienia w sektorach startowych nastąpią według punktacji w klasyfikacji generalnej uzyskanych przez uczestników w kolejnych edycjach maratonu..."
Nigdzie nie widze klasyfikacji sektorowej. Klasyfikacja generalna jest, ale nie widze rozpiski od ilu punktow przynalezy sie do danego sektora.
sektory
Started By Pulse, cze 02 2009 12:08
8 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 02 czerwiec 2009 - 12:08
Rowery
Napisano 02 czerwiec 2009 - 16:32
na zawodach masz kartke wywieszona przy biurze ktory jestes, a wlasciwie w ktorej setce jestes...no i zgodnie z tym zajmujesz odpowiedni sektor...tak jest w teorii, a w praktyce...hmmm...w bielawie pilnowano kto gdzie wchodzi....w naleczowie byla pelna dowolnosc i tak w pierwszym sektorze mozna bylo spotkac tubylcow na makrokeszach i w trampach
light-bike.eu
Napisano 03 czerwiec 2009 - 10:01
no niezle, moge liczyc na sektor? 413 pkt i 118 miejsce w generalce
m2?
m2?
Napisano 03 czerwiec 2009 - 11:22
no liczyc mozesz...ale na sektor 2 czyli od 101 do 200 albo i nawet na od 201 do 300 bo pamietaj ze bedac 118 w m2 bedziesz pewnie na granicy 200 open
light-bike.eu
Napisano 04 czerwiec 2009 - 20:30
A sektory sa podzielone na medio, mini i gran fondo? Startowalem tylko w chodziezy, i w zasadzie nie bardzo wiem gdzie teraz bede musial sie ustawic :/
Rowery
Napisano 04 czerwiec 2009 - 20:48
Medio razem z Gran Fondo, Mini oddzielnie (jakieś 5 min później).
Przed startem sprawdź na tablicy parafialnej, do którego sektora się łapiesz (po numerach), ale jeśli masz tylko start w Chodzieży, to pewnie zostanie Ci ostatni sektor (tzw. reszta). Niemniej nie jest źle, Mini i rodzinny będziesz miał z tyłu.
Przed startem sprawdź na tablicy parafialnej, do którego sektora się łapiesz (po numerach), ale jeśli masz tylko start w Chodzieży, to pewnie zostanie Ci ostatni sektor (tzw. reszta). Niemniej nie jest źle, Mini i rodzinny będziesz miał z tyłu.
Napisano 05 czerwiec 2009 - 14:19
A moze mi ktos wytlumaczyc czemu sluzy ta lista startowa? ;] Jestem tam na liscie wsrod zawodnikow posiadajacych nr startowy i tak sie zastanawiam czy to do czegos upowaznia czy co ?
Napisano 05 czerwiec 2009 - 14:31
Użytkownik tomeks dnia 5.06.2009, 15:19 napisał
A moze mi ktos wytlumaczyc czemu sluzy ta lista startowa? ;] Jestem tam na liscie wsrod zawodnikow posiadajacych nr startowy i tak sie zastanawiam czy to do czegos upowaznia czy co ? 
Nie musisz podchodzić do okienka przed startem
Napisano 05 czerwiec 2009 - 15:50
pozatym skoro tam jestes to masz pewnosc ze org dostal wplate na konto juz
light-bike.eu

Temat jest zamknięty