[Częstochowa] sklepy rowerowe
Rowerek
Napisano 07 sierpień 2006 - 16:00
1 wieczorek jest w miescie 1 aleja na ulicy ogrodowej
2. bartoleski jest chyba na ulicy drogowcow obok Tesco nazwa sklepu Scott
3.na ulicy okólnej masz kolejny sklep rowerowy
4. na polnocy na granichach jednostek jest sklep rowerowy ale odradzam:)
najbardzije polecal bym ci sklep bartoleskiego we wszystkim ci pomoga i ogolnie spoko ludzie tam pracuja
pozdrawiam
po modernizacji bedzie na wiosne
Napisano 07 sierpień 2006 - 18:33
-przy al. Kościuszki jest rowerowy "Horyzont" bodajze (salon Marin, Kross, KTM)
-przy ul. Wałach Dwernickiego (salon Giant)
-w bramie I al.N.M.P (salon Kelly's)
-na Śląskiej (salon Dema, MBK i jeszcze jakieś)
adresów spróbuje poszukać to dokleje to posta.
Pozdro
Napisano 08 sierpień 2006 - 09:38
ul. Kościuszki 23
http://www.nartyrowery.pl
Przede wszystkim mają KtM,Marin i Kross ale sprowadzić mogą też inne (m.in Meride)
Zniżki, ceny umiarkowane ale co najważniejsze (jak dla mnie) bardzo dobry serwis!!
POLECAM
Salon Authora przy ul. Garibaldiego( obok Filharmonii)--też bardzo miło, estetycznie no i spory wybór
Pozdrawiam
Napisano 08 sierpień 2006 - 13:42
Dzięki byłem już w sklepie w Scout , a nie Scott i naprawde bardzo dobra obsługa, towary dużo a jak zobaczyłem ile Oni mają tam bików to myślałem, że tam zamieszkam
Dlaczego odradzasz ten sklep który napisałeś Jogus ?
Dzięki dzięki
bo caly ich sklep opiera sie na 4ech scianach o powierzchni moze 20 m/2 maja moze 2 rowery w sprzedarzy jakies dzieciece a jesli chodzi o czesci to maja moze z 2 piasty 1 kasete i jakas korbe i zawsze jest tylko ze maja w katalogu i ze moga sprowadzic, btw niemila obsluga :/
ps. blad w literowce w 1 poscie
po modernizacji bedzie na wiosne
Rowerek
Napisano 08 sierpień 2006 - 18:37
bo caly ich sklep opiera sie na 4ech scianach o powierzchni moze 20 m/2 maja moze 2 rowery w sprzedarzy jakies dzieciece a jesli chodzi o czesci to maja moze z 2 piasty 1 kasete i jakas korbe i zawsze jest tylko ze maja w katalogu i ze moga sprowadzic, btw niemila obsluga :/
ps. blad w literowce w 1 poscie
Z tym ze sklep jest maly to sie zgodze - ale to jest "oddzial" - glowny sklep Kocot bikes gdzie jest wiecej towaru jest na Okolnej. Co do obslugi to nie uwazam zeby byla niemila, z katalogu faktycznie sprowadzaja, znizki sa.. ja tam mam blisko i czasem korzystam - jestem zadowolony. Kiedys mialem problem z bikiem i zrobilem rundke po sklepach rowerowych - poszedlem tam najpierw bo cudow sie nie spodziewalem ale okazalo sie ze z kazdym nastepnym serwisem bylo tylko gorzej ( + bluzgi na poprzednich
Pozdrowka
Napisano 14 wrzesień 2006 - 18:07
Napisano 28 wrzesień 2006 - 22:42
Tam kupiłem mój 2 rowerek Kellys'a Salamandra, nie powiem żeby ten sklep był jakąś super rewelacją ale myślę że obawiać się go nie należy. Jeśli znalazłeś okazje to można brać...
PS. Zastrzegam że nie wiem jak jest z wysyłką itp ja byłem i nich w sklepie i odjechałem rowerem spod sklepu
Napisano 05 październik 2006 - 16:35
- na Okólnej (koló krzyżówki z Dekabrystów) jest KOCOT-BIKE - Giant, Scott. Nie ma SRAMa (przynajmniej nie było). Obsługa średnia (zależy jak trafisz), ceny też.
- na Kościuszki HORYZONT (i tak wszyscy mówią "Kateem"
- Garibaldiego za filharmonią (przy Wilsona) CYKLO - sklep z Grupy Accent - Author, Accent i wszystko, co w katalogach ma Velo (np. Manitou). Obsługa i ceny REWELACYJNE - jak chcesz większy zakup i nie spieszy ci się, właściciel ściąga z hutrowni wszystko co tylko mają i po sporej zniżce (stały kielnt jestem
- Drogowców hurtowania BARTOLEWSKI - Scout i inne podobne firmy. Asortyment ten sam od paru lat
- na Ogrodowej WIECZOREK - Scott, Marzocchi. Sklep w ktrym swobodnie wydasz ciężką kasę za jednym posiedzeniem. Obsługa - jak trafisz na tego "gościa z wąsem", dowiesz się wszystkiego co chcesz i jeszcze ci pół sklepu pokaże :lol:
- w Alei NMP KELLYS'a JUŻ NIE MA!!!
- na Rynku Wieluńskim (ten przeniesiony z Dąbrowskiego) - Kellys itp - nie wiem, czy to jeszcze istnieje, chyba z rok tam nie byłem
- Wały Dwernickiego DRACO - dla mnie zbiór barachła, podobnie jak w DUO na Sabinowskiej.
Są jeszcze jakieś (poza filią KOCOTa na Fieldorfa-Nila) sklepy rowerowe w Częstochowie??? Jak coś przeoczyłem, poprawcie!
Użytkownik MrJ edytował ten post 05 październik 2006 - 16:41
Sevenstring.pl - najbardziej niecenzuralny, homosiowy i ogólnie porąbany portal w polskim necie - zapraszam! :D
szkoda dwóch kółek, ale różnie się życie układa...
Napisano 08 październik 2006 - 17:23
Napisano 18 październik 2006 - 20:13
Zna moze ktos jakies fajne sklepy rowerowe z czesciami do duali szczegulnie z ramami prosze o adresy
pozdro ludzie
Napisano 19 październik 2006 - 20:18
Zna ktos fajne sklepy w czestochowie z czesciami do roweród szczegulnie z ramami do duali ?? prosze o adresy z góry dzieki
Napisano 13 maj 2007 - 22:51
Napisano 19 czerwiec 2007 - 10:07
Głównie mi zależy na fachowej obsłudze aby mi doradzili jaki rower wybrac.
I proponował bym przenieść topic
Napisano 19 czerwiec 2007 - 20:47
Napisano 19 czerwiec 2007 - 21:31
Muszę tam wstąpić. A goście znają się na rowerach ? Czy tylko tak średnio?
Similar Topics
| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 15 |
NIERowerowe forum na max! | durnykot |
|
|
|
[dyskonty] Lidl, Biedronka, Aldi i innne sklepy - oferta rowerowa - sezon 2013 :)
|
Odzież rowerowa | mrmorty |
|
|
|
[zabezpieczenie rowerowe] MASTERLOCK 8234 opinie |
Akcesoria rowerowe | hxcv1679 |
|
|
|
Podpięty [2013-14] nowosci rowerowe |
Rowerowe forum na max! | cichy66 |