Kilka tematów o crossach jest, ale wszystkie już poblokowane (albo inne cenowo), dlatego pozwalam sobie założyć nowy.
Dalej rozmyślam o zmianach (zwrot podatku się zbliża
Nie jeżdżę po niewiadomo jakim terenie, bez szaleństw, choć jakieś szlaki leśne się zdarzyć mogą. Głównie nasze wspaniałe drogi, ścieżki i chodniki
Chciałbym za jakiś czas zmniejszyć wagę tego elementu i poprawić jego jakość pracy. Dlatego myślę o czymś powietrznym, choćby ze względu na wagę właśnie i możliwość "ułożenia" amora pod swój ciężar. Zależy mi na blokadzie skoku, nie musi być na kierownicy, choć nie będę żałował jak będzie
Wartość w biletach NBP - kręcimy się wokół 1000zł (może przekroczyć, ale nie dwa razy
I ważne - nowy. Ten element roweru jest dla mnie kompletnie obcy, dlatego po pierwsze pytam Was o radę, a po drugie, chcę nowy.
Tak więc, nie mam pojęcia nad czym się zastanawiać. Na razie kręcę oczami wokół Marzocchi TXC - ale który?
I może na przykład powietrzny Suntour NRX (bodajże)
I pytanie, które mnie nurtuje, czy pod tego crossa podejdą jakieś przyzwoite amorki z 29erów? To w sumie czysto teoretyczne zainteresowanie, chociaż....
Z góry dzięki za rozwianie dylematu,
P.
Użytkownik Pavvel edytował ten post 05 luty 2012 - 21:44

Rower