Czy ktoś z Was posiada lub wie gdzie kupić, mapę/atlas rowerowy obejmującą obszar Alp pomiędzy miastami Leoben, Linz a Wiedniem...
Ja w necie znalazłem tylko mapy Freytagu, jednak nie ma tam żadnego atlasu rowerowego i żeby objąć interesujący mnie obszar musiałbym nakupić map za 120 zł... więc jakiś atlas byłby dużo lepszym rozwiązaniem
[mapa rowerowa] alpy, czy ktoś posiada lub wie gdzie kupić
Started By kamfan, lut 05 2012 14:11
4 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 05 luty 2012 - 14:11
"People are stupid. [...] They will believe a lie because they want to believe it's true, or because they are afraid it might be true." - Terry Goodkind
Rowery
Napisano 05 luty 2012 - 14:27
Może w Empiku mają?
Napisano 08 kwiecień 2012 - 20:26
Serwus
Nie wiem do czego potrzebne Ci te mapy-jeśli szosa wystarczy dobrej klasy atlas samochodowy, całe lata temu (około 19?) przejechaliśmy Europę na atlasie Shella i sięsprawdziła.
Jeśli zaś myślisz o terenie-nie pozostaje nic innego jak kupić "kupę map" w skali 1:20-25 000 (KOMPASS). Ja tak zrobiłem dwa lata temu jadąc transalp i nie żałuję wydatku. Nie ma nic gorszego niż ruszyć w trasę bez dobrego zestawu map.
Nie wiem do czego potrzebne Ci te mapy-jeśli szosa wystarczy dobrej klasy atlas samochodowy, całe lata temu (około 19?) przejechaliśmy Europę na atlasie Shella i sięsprawdziła.
Jeśli zaś myślisz o terenie-nie pozostaje nic innego jak kupić "kupę map" w skali 1:20-25 000 (KOMPASS). Ja tak zrobiłem dwa lata temu jadąc transalp i nie żałuję wydatku. Nie ma nic gorszego niż ruszyć w trasę bez dobrego zestawu map.
Rowery