Witam, mam prośbę i sugestię , aby moderatorzy nie zamykali tak szybko tematów gdzie rozmowa się toczy. Nie fajne jest ucinanie dyskusji.
Pozdrawiam:)
[zamykanie tematów] zbyt szybkie
Started By asp891, sty 30 2012 12:33
4 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 30 styczeń 2012 - 12:33
Rowery
Napisano 30 styczeń 2012 - 13:56
jeżeli dyskusja zmienia się w bezsensowne bicie piany i nie prowadzi do niczego konkretnego za wyjątkiem awantury, moderator powinien zamknąć taki temat.
Jeżeli chcesz dodać coś ważnego i istotnego do zamkniętego tematu, użyj funkcji RAPORTUJ ten temat.
niektóre tematy, w których dyskusja nie toczy się od dłuższego czasu, zamykane są automatycznie.
Jeżeli chcesz dodać coś ważnego i istotnego do zamkniętego tematu, użyj funkcji RAPORTUJ ten temat.
niektóre tematy, w których dyskusja nie toczy się od dłuższego czasu, zamykane są automatycznie.
Napisano 31 styczeń 2012 - 11:29
Zgadzam się, że niektóre tematy są za szybko zamykane, szczególnie te w których użytkownicy chcieliby wprowadzenia jakieś zmiany na forum
Czasem zamykanie tematów kojaży kojarzy mi sięz działaniami MO - 3 osoby, to trzeba rozgonić, bo robi się zbiorowisko
Użytkownik Franio edytował ten post 31 styczeń 2012 - 15:18
Ortografia..
Napisano 31 styczeń 2012 - 11:49
Jak w temacie nikt nie pisze to ok , jak jest bez sensowne bicie piany również ok, jak jest awantura to lepiej ukarać awanturujących się a nie zamykać temat, wtedy tracą wszyscy dyskutujący przez dwie trzy osoby. Ale są również tematy w których jest fajna dyskusja i ni z gruszki ni z pietruszki jest zamykany temat.
Z mojej strony to wszytko na ten temat.
pozdrawiam
Z mojej strony to wszytko na ten temat.
pozdrawiam
Rowery