Skocz do zawartości

[Góry Wałbrzyskie] 1 lub 2 października

Cox

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Godzina z 20 po to może uda nam się kupić bilety wspólnie to na jakąś promocje się załapiemy?

Będę 15 po, bo kolejki zwykle są do kas. A kupując razem bilet rzeczywiście bardziej się opłaca.

Napisano

Łooo, co zrobiliscie?

załatwili mi sprężynki do klocków- jednak muszę poszukać w sklepie tego towaru, bo mam za dużo pary w rękach i potrafię je połamać bardzo szybko :D

Napisano

Jednak jadę- ogromne DZIĘKUJĘ dla Chaozza i Evo :)

niech ma - prezenta od wujka robsona :icon_mrgreen: miłego śmigania i niech Ci tą sprężynkę Chaozz założy bo więcej nie mam :confused:

Napisano

niech ma - prezenta od wujka robsona :icon_mrgreen: miłego śmigania i niech Ci tą sprężynkę Chaozz założy bo więcej nie mam :confused:

sam się nawet za to nie biorę :D za delikatna to rzecz dla mnie :) Jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI :)

Napisano

Ja niestety odpadam. Żałuje bo to ostatnia szansa na wspólny wypad w tak ładną pogodę. Ale moje psinka zachorowała i będę musiała iść z nią do weta :/...

Miłej wycieczki życzę i czekam na relacje :).

Napisano

Jesli dobrze ogarnalem temat to wlasnie jezdzicie tak? :) wrocilem dopiero o 9.30 z pracy wiec nie dalbym rady.. a wczoraj byl problem z dostepem do kompa :)

jesli smigacie.. to milego smigania :) jesli to jutro... to dajcie znac :)

Napisano

No to panowie dzisiaj to sobie pojeździliśmy!!

Te 37 km dało mi w kość niemiłosiernie :D

Jak jeżdżę w takim terenie to mi wstyd za okolice wro :) Cox ekstra trasa, się spisałeś kolego!

Jak pod górę to max stromo i po luźnych kamieniach, jak w dół to jeszcze stromiej i w najlepszym wypadku po wymytej drodze z rowem po środku albo max po zboczu góry po korzeniach między drzewami!

Ten twój singiel z Trójgarbu w dół i podjazd pod Mniszka na długo zapadną mi w pamięci. he he a i jeszcze dojazd z Boguszowa do Wałbrzycha szybciej niż pociąg i kolega Bartek z jednym hamplem!!!

Super że pogoda dopisała i oby więcej takich wyjazdów!!

Pozdro!

Napisano

Ano pojeździliśmy :icon_mrgreen: Podjazdy, zjazdy, jedne lepsze od drugich.

Dzięki Panowie za pokazanie super trasy.

Mniszek rzeczywiście będzie pamiętny.

Przewyższenie wyniosło 1465m

Link do kilku moich zdjęć klik

Do następnego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...