Skocz do zawartości

<<CROSS - Bike Team>>

Selvan82

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Spotkanie jak najbardziej aktualne, czym nas wiecej tym lepiej. Godzina jest chyba ok, mozemy przeciez co tydzien sie tak spotykac i w droge!!! Kobiety oczywiscie mile widziane.

Napisano

Czyli na 15?? szkoda ze tak pozno ale trudno... wolalbym wczesniej :):P a Kobiet niech jest najwiecej... oczywiscie pieknych :D

Napisano

No to cześć!

Przyłączam się do klubu Cross-owców. Od tygodnia mam Authora Reflex '06. na razie kompletny brak formy. Ale jeździ się bardzo przyjemnie. Rowerek śmiga aż miło. Teraz zbieram na SPD.

P.S. Moja żona ma Authora Integra. Twierdzi, że jest bardzo wygodny i dobrze się jej jeździ.

Napisano

Witam, i zgłaszam się już jako "pełnoprawny" klubowicz CBT :-) od tygodnia na Viperku. Niestety pogoda nad morzem nie dopisuje i sesja się zbliża :-(. Pozdrower

Czy jest więcej Crossowcóz z Gdyni - pytam bo nie wszyscy mają aktywną informację "Skąd"

Napisano

Witamy nowych crossowców i mamy nadzieję, że deszczowa pogoda niebawem się skończy. :D

Jeśli o mnie chodzi, to nie tak dawno, złapałem obrzydliwego snake'a... :) Ktoś zapodał butelkę na chodnik...Nie przejechałem więcej, niż 300 m....Dobrze więc, że było blisko domostwa. :029:

Teraz wybieram się na przejażdżkę, zawsze w asyście małego zestawu naprawczego (o pompce ręcznej już nie wspomnę...). :blush: To moja "polisa ubezpieczeniowa" na szkiełka, gwoździe, kolce i podobne paskudztwa. Bo trzeba niestety przyznać, że semislicki, są bardzo podatne na przebicia... :D

Ale i tak, nie zamieniłbym 28', na żadne inne. :)

Pozdrówki.

Napisano

Czy przestanie kiedyś padać? Na najblizszy tydzien znów deszcz i troche słonca czyli badziewie a nie ładna pogoda. Jeszcze w tym sezonie nei było ładnej pogody przez dłuzszy czas, juz prawie lato a tu gówniana pogoda.....ehhhh.....mam rower od miesiąca a tu zaledwie 120km przejechane.szkoda gadać. ide spac.

Napisano

A ja mam rower od 2 miesiecy i zrobione 1900km :)

Nie chcecie może kupic ładnego CROSS'a - AUTHOR PRIME, ten w signie.

Wszystki czesci zostały zmienione prócz ramy i hamulców. Moze macie znajomego, ktory potrzebuje crossówkę 28".

Napisano

mam rower od miesiąca a tu zaledwie 120km przejechane.szkoda gadać. ide spac.

A ja mimo badziewnej pogody przejechałem w ciągu 9 dni 260 km. Jeżdżę do pracy na rowerze - niezależnie od pogody :) .

Napisano

Witam...

mam pytanie do wszystkich crossowcow... Mianowicie jakie proponowalibyscie zakup tylnego kola... oczywiscie w miare niedrogiego... piszcie propozycje i ceny:P pozdrawiam.... C-BT!! :)

Napisano

Specjalnie tutaj napisalem bo tutaj jest ich najwiecej... :) i moze zaproponuja cos z doswiadczenia... a cena to nie wiem ale od 0- ok 120 zl.

Napisano

no tak tylko ja mam do pracy troche daleko więc dojazd codzienny odpada a jak wróce z pracy to jest po piątej, często wracam zmęczony ze palcem nie chce mi sie kiwnąć, do tego studiuje zaocznie więc weekendy tez nie są wolne, a jak gdzies znajde chwile wolnego to wali deszczem. totalna klęska.

Napisano

no tak tylko ja mam do pracy troche daleko więc dojazd codzienny odpada a jak wróce z pracy to jest po piątej, często wracam zmęczony ze palcem nie chce mi sie kiwnąć, do tego studiuje zaocznie więc weekendy tez nie są wolne, a jak gdzies znajde chwile wolnego to wali deszczem. totalna klęska.

Jak pech to pech :glare: . Ja na szczęście jestem już po studiach, a zajmować się muszę tylko pracą :angry: i żoną ;) .

Liczę jednak poważnie, że pogoda się w końcu ustabilizuje. Wyskoczymy z moimi miłościami (rowerkiem i ślubną :( ) na wycieczkę całodniową. Najlepiej w weekend.

EDIT: poprawka stylistyczna.

Napisano

Panowie termin spotkania blisko. Przypominam 03-06-2006 godzina 15 00 DSD. Pogoda jest do bani ale moze w sobote bedzie slonecznie. Jak nie, to ubrac sie cieplo i w droge. Ciekawe ilu nas bedzie?

Napisano

Czy przestanie kiedyś padać? Na najblizszy tydzien znów deszcz i troche słonca czyli badziewie a nie ładna pogoda. Jeszcze w tym sezonie nei było ładnej pogody przez dłuzszy czas, juz prawie lato a tu gówniana pogoda.....ehhhh.....mam rower od miesiąca a tu zaledwie 120km przejechane.szkoda gadać. ide spac.

piętro wyżej od miejsca gdzie pobieram nauki siedzą klimatolodzy....

ale nawet juz mi sie nie chce ich pytac...

trzeba wsiadac na rower jak jest troche słońca i nie dać sie zmoczyć :)

A w Metropolu Zubilewicz mówił, że pod koniec tygodnia się zrobi ładnie, lipiec bedzie brzydki i deszczowy ( tak jak maj powiedzmy) natomiast czerwiec i sierpień mają byc ponoć ładne.

A jak bedzie to zobaczymy.

Napisano

Witam ...

Co to jest z ta pogoda?? Bedzie jeszcze slonce kiedys?? :blink: :eek: cos mi sie wydaje ze z tego zlotu bedzie lipa... bo w taka pogode to malo ludzi przyjedzie... :huh: jesli bedzie taka jak dzis to mnie tam raczej tez nie zobaczycie... gdyby chociaz nie bylo tego wiatru okropnego... Pozdrawiam... moze do jutra na DSD... pa

Napisano

A czemu? Dzis była w miare ładna pogoda, NIE PADAŁO więc dzień był udany:) Jesli jutro taka będzie to ja na pewno jestem, jeśli będzie padało to hmmm sam nie wiem. Gdyby mnie nie było punkt trzecia to nie uciekajcie bo bardzo możliwe ze się spóżnie.

Napisano

Dzis jest fajna pogoda, ja juz se trening zrobilem.

A Wy nie pekajcie,bo pogoda jest fajna, nie pada,jest w miare cieplo - najlepsza pogoda na rower, no moze lepiej by sie w krotkich rekawach jechalo,ale i tak jest dobrze :blink:

Gdzie sie spotykamy jutro,bo ja jadę,byle by nie padalo.

Napisano

Jak już wrócicie to zdajcie relacje :arrow: Dla mnie to troszkę za daleko. Pozdrawiam. Ja jutro wybiorę się na sam ale też będzie fajnie

Napisano

A gdzie dokładnie jest ta restauracja? Co to jest DSD? Niech mi ktoś poda swój nr tel na GG (1428888) to zadzwonię jakbym gdzieś pobłądził.

Napisano

Chłopaki,ja niestety nie mogę... jak nastepnym razem bedziecie organizowac coś, to troszeczke wczesniej i bedę :(

Napisano

No i już po wszystkim. Fajnie było. Kto plaszczył dupsko przed telewizorem niech żałuje. Opłacało się jechać 35 km, żeby potem razem przejechać 27, a potem wracać jeszcze 20. Pozdro dla wszystkich crossowiczów, którzy dopisali. Moje 3 fotki: 1, 2, 3.

Napisano

Witam mieliśmy szczęście, pogoda dopisala. 75 km przejechane w doborowym towarzystwie,czasem pod wiatr. Krótki pobyt w knajpie na ciepłej kawie. Potem powrot w zawrotnym tempie lesnymi drogami. Ogolnie super, moze to poczatek wspolnych wypadow. Szkoda że inni nie dotarli, niech żałują.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...