anza123 Napisano 1 Sierpnia 2011 Napisano 1 Sierpnia 2011 Witam! Mam tą obręcz i jeżdżę czasami na tylnym kole dla przyjemności.Scentrowana może jest 0.5-1 cm.Czy to jest od jazdy na tylnym kole?Czy wymienić tą obręcz nic się z nią nie będzie działo ?Widać dokładnie przy hamulcach v-brake które ja mam że obręcz w jednym miejscu jest scentrowana.
MTBike Napisano 1 Sierpnia 2011 Napisano 1 Sierpnia 2011 Bardzo prawdopodobne ze jest to scentrowanie spowodowane jazda na tylnym kole ta obrecz nie jest do tego przeznaczona i lepiej ja wymien na cos mocniejszego .
anza123 Napisano 1 Sierpnia 2011 Autor Napisano 1 Sierpnia 2011 a nic się nie stanie jeśli nie wymienię?Dalej się będzie scentrować ?
dawid Napisano 1 Sierpnia 2011 Napisano 1 Sierpnia 2011 możesz spróbować sam ją wycentrować, lub podrzucić do serwisu żeby Ci to zrobili. Od jazdy na tylnym kole nic nie powinno się stać. Nie jest to jakieś straszne obciążenie dla koła, jak byś bawił się w trial to może jeszcze, ale od samej jazdy nic mu nie bedzie
Yoshimitsu9 Napisano 1 Sierpnia 2011 Napisano 1 Sierpnia 2011 Możesz na niej jeździć. Ew. Dla komfortu możesz tak ustawić v-ki żeby Ci nie obcierały Centrowanie średnio kosztuje koło 2 dych , więc jakiś bogactw nie płacisz.
dovectra Napisano 1 Sierpnia 2011 Napisano 1 Sierpnia 2011 wycentrować kup sobie kluczyk za 5 zł i lecimy.. nie jest to jakaś tajemna wiedza, z jednej strony popuszczasz w drugą ciągniesz i gitara no chyba że masz pogięte felgi to przy alusach kiszka stalowki wyklepiesz pozdro
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.