lubierowery12345 Napisano 30 Lipca 2011 Napisano 30 Lipca 2011 jak nastawić przednią i tylnią przerzutke tak aby dobre działały? Przedni przerzutka shimano tourney fd-tz21 Tylna prerzutka shimano tourney(sis) rd-tz 50 Menetki shimano st-ef50-l
damianEr Napisano 30 Lipca 2011 Napisano 30 Lipca 2011 I po co go odsyłasz do internetu zamiast pomóc ? Chyba nie za bardzo rozumiesz ideę forum co ? Bo według mnie , takie forum to jest właśnie miejsce na zadawanie takich pytań... Nie znoszę takiego cwaniactwa ! A może odesłałeś kolegę do www.google.pl , bo sam nie potrafisz takiej przerzutki wyregulować , i w tym wypadku jedyna pomoc dla Ciebie to Google hmm ?
psycho Napisano 30 Lipca 2011 Napisano 30 Lipca 2011 paweloko ma rację. Ten temat był na forum poruszany już setki razy więc znaleźć odpowiedź jest banalnie łatwo ale.. najłatwiej założyć nowy temat..
beskid Napisano 30 Lipca 2011 Napisano 30 Lipca 2011 I po co go odsyłasz do internetu zamiast pomóc ? Chyba nie za bardzo rozumiesz ideę forum co ? Bo według mnie , takie forum to jest właśnie miejsce na zadawanie takich pytań... W czym pomóc Najpierw niech przeczyta całą procedurę regulacji, zabierze się za nią a dopiero jak czegoś konkretnego nie będzie wiedział to niech wtedy zadaje pytania.
Krzyq Napisano 30 Lipca 2011 Napisano 30 Lipca 2011 Dokładnie http://www.forumrowerowe.org/topic/41729-regulacja-przerzutki-tylnej/ i http://www.forumrowerowe.org/topic/42083-regulacja-przerzutki-przedniej/
ProjeC19 Napisano 30 Lipca 2011 Napisano 30 Lipca 2011 I po co go odsyłasz do internetu zamiast pomóc ? Chyba nie za bardzo rozumiesz ideę forum co ? Bo według mnie , takie forum to jest właśnie miejsce na zadawanie takich pytań... Nie znoszę takiego cwaniactwa ! A może odesłałeś kolegę do www.google.pl , bo sam nie potrafisz takiej przerzutki wyregulować , i w tym wypadku jedyna pomoc dla Ciebie to Google hmm ? No to rzeczywiście pomogłeś Nie rozumiesz sam idei tego forum i podwieszania w nim tematów które już były setki razy, po to by można było szybko do nich dotrzeć po 2 na forum funkcjonuje wyszukiwarka
damianEr Napisano 30 Lipca 2011 Napisano 30 Lipca 2011 W czym pomóc Najpierw niech przeczyta całą procedurę regulacji, zabierze się za nią a dopiero jak czegoś konkretnego nie będzie wiedział to niech wtedy zadaje pytania. kolego beskid , dlaczego wczoraj "zjechałeś" mnie za to że cytuję posta do którego się odnoszę , a dziś sam to robisz hmmm ??? Czy masz poczucie może że jesteś lepszym "userem" , bo jesteś dłużej na forum , i Tobie wolno cytować , a mi nie ? Oj nieładnie.....
ProjeC19 Napisano 30 Lipca 2011 Napisano 30 Lipca 2011 kolego beskid , dlaczego wczoraj "zjechałeś" mnie za to że cytuję posta do którego się odnoszę , a dziś sam to robisz hmmm ??? Czy masz poczucie może że jesteś lepszym "userem" , bo jesteś dłużej na forum , i Tobie wolno cytować , a mi nie ? Oj nieładnie..... Może zajmij się pomocą (itp. innym) a nie wszczynasz jakieś tutaj kłótnie i piszesz rzeczy które są najmniej tutaj potrzebne. Masz problem to pisz na PW do kogoś. A jak nie umiesz pomóc to siedź cicho.
Mod Team safian Napisano 30 Lipca 2011 Mod Team Napisano 30 Lipca 2011 Zamykam i rozdaję nagrody dla aktywnych. A autora odsyłam do wyszukiwarki - ten temat był bardzo dokładnie poruszany.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.