Skocz do zawartości

[przerzutka] regulacja

lubierowery12345

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

I po co go odsyłasz do internetu zamiast pomóc ?

Chyba nie za bardzo rozumiesz ideę forum co ?

Bo według mnie , takie forum to jest właśnie miejsce na zadawanie takich pytań...

Nie znoszę takiego cwaniactwa ! A może odesłałeś kolegę do www.google.pl , bo sam nie potrafisz takiej przerzutki wyregulować , i w tym wypadku jedyna pomoc dla Ciebie to Google hmm ?

Napisano

paweloko ma rację. Ten temat był na forum poruszany już setki razy więc znaleźć odpowiedź jest banalnie łatwo ale.. najłatwiej założyć nowy temat..

Napisano

Bo według mnie , takie forum to jest właśnie miejsce na zadawanie takich pytań...

W czym pomóc :blink: Najpierw niech przeczyta całą procedurę regulacji, zabierze się za nią a dopiero jak czegoś konkretnego nie będzie wiedział to niech wtedy zadaje pytania.

Napisano

Nie znoszę takiego cwaniactwa ! A może odesłałeś kolegę do www.google.pl , bo sam nie potrafisz takiej przerzutki wyregulować , i w tym wypadku jedyna pomoc dla Ciebie to Google hmm ?

No to rzeczywiście pomogłeś :D Nie rozumiesz sam idei tego forum i podwieszania w nim tematów które już były setki razy, po to by można było szybko do nich dotrzeć :) po 2 na forum funkcjonuje wyszukiwarka :excl:
Napisano

W czym pomóc :blink: Najpierw niech przeczyta całą procedurę regulacji, zabierze się za nią a dopiero jak czegoś konkretnego nie będzie wiedział to niech wtedy zadaje pytania.

kolego beskid , dlaczego wczoraj "zjechałeś" mnie za to że cytuję posta do którego się odnoszę , a dziś sam to robisz hmmm ???

Czy masz poczucie może że jesteś lepszym "userem" , bo jesteś dłużej na forum , i Tobie wolno cytować , a mi nie ?

Oj nieładnie.....

Napisano
kolego beskid , dlaczego wczoraj "zjechałeś" mnie za to że cytuję posta do którego się odnoszę , a dziś sam to robisz hmmm ???

Czy masz poczucie może że jesteś lepszym "userem" , bo jesteś dłużej na forum , i Tobie wolno cytować , a mi nie ?

Oj nieładnie.....

Może zajmij się pomocą (itp. innym) a nie wszczynasz jakieś tutaj kłótnie i piszesz rzeczy które są najmniej tutaj potrzebne. Masz problem to pisz na PW do kogoś. A jak nie umiesz pomóc to siedź cicho.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...