Skocz do zawartości

[Napój] Co na zabicie pragnienia?

KamilT

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam . Jedni mówią ,że najelpiej pragnienie gasi Woda. W sumie każdy pije co innego na zabicie pragnienia . A co wy bierzecie na podróże?

Napisano

Podroze szeroko rozumiem jak rozumiem, nie tylko rowerowe. Zwlaszcza ze ten dzial jest NIErowerowy.

Napisano

Na rower tylko Isostar- uzupełnia to co wypocisz podczas wysiłku.

W podróży nie rowerowej piję cokolwiek byle nie słodkie, gazowane i nie jakieś gęste soki.

Woda niegazowana lub lekko gazowana (Staropolanka). Można wcisnąć trochę cytryny albo wrzucić rozpuszczalny magnez ewentualnie multiwitaminę.

Pozdrawiam

Napisano

Ooo . Będę musiał wypróbować tego Isostara ,bo zazwyczaj te wszystkie Tigery i Redbulle średnio działały na mnie pobudzająco , a co dopiero gasić pragnienie... Woda z cytryną i cukrem, taka lemoniada ,też może być ciekawa ;)

Napisano

Piję czystą wodę gazowaną. Im bardziej kwaśna, tym lepiej gasi pragnienie. Magia polega oczywiście na tym, żeby pić często i mało. Ale zaznaczę, że ja jeżdżę rekreacyjnie. Jazda wysiłkowa/wyczynowa to inna para kaloszy.

Napisano

zazwyczaj te wszystkie Tigery i Redbulle średnio działały na mnie pobudzająco , a co dopiero gasić pragnienie

Energetyki to najgorsze co można wypić na rowerze ;) Lepiej już pij wodę :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...