gomez Napisano 18 Lipca 2011 Napisano 18 Lipca 2011 Witam. Mam zamiar zamówić na tył hydraulike, teraz jest V-ka. Czy jest jakaś standardowa długość przewodu czy wystarczy jak zmierze po obecnym pancerzu i dołoże ten odcinek od v-ki do miejsca zacisku - wtedy wychodzi mi 142 cm
marky5 Napisano 18 Lipca 2011 Napisano 18 Lipca 2011 To zależy przede wszystkim od rozmiaru ramy i jak wysoko jest umiejscowiona kiera.Ja wcześniej u siebie(rama 17,5)miałem długość 120cm i było dobrze,obecnie mam 135cm i jest troszkę za dużo,ale nie na tyle aby żle wyglądało. W żaden sposób nic też nie przeszkadza,z niczym nie koliduje i nie ociera.
Mod Team sznib Napisano 18 Lipca 2011 Mod Team Napisano 18 Lipca 2011 wystarczy jak zmierze po obecnym pancerzu i dołoże ten odcinek od v-ki do miejsca zacisku - wtedy wychodzi mi 142 cm Tak właśnie będzie najlepiej.
gomez Napisano 15 Sierpnia 2011 Autor Napisano 15 Sierpnia 2011 zmierzyłem po obecnym pancerzu i jest ok
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.