TGL Napisano 9 Lipca 2011 Napisano 9 Lipca 2011 Witam wszystkich. Jestem tutaj nowy, więc prosze o wyrozumiałość. Mój problem polega na tym, że przednie amortyzatory w rowerze Kross Nomia +2 http://sklep.rower.com/products/big/1993.jpg chodzą zdecydowanie za luźno. Wlałem jakiś tydzień temu oleju, po paru dniach zrobiły sie bardzo miękkie. Wystarczy mała dziura i amor wchodzi mi do końca. Miał ktoś z Was tak? Co mam z tym zrobić? Bo tak w terenie jeździć sie nie da. Z góry dzięki i pozdrawiam.
TGL Napisano 9 Lipca 2011 Autor Napisano 9 Lipca 2011 Waże 65kg a amortyzator to Enjoy 123... Tak znalazłem na stronce, chociaż jest napisane na nim ZOOM
radomir82 Napisano 9 Lipca 2011 Napisano 9 Lipca 2011 To nie jest amortyzator tylko jego atrapa, nic z tym nie zrobisz, poza wymianą na lepszy jakościowo widelec oczywiście.
Mod Team Puklus Napisano 10 Lipca 2011 Mod Team Napisano 10 Lipca 2011 Spokojnie po tygodniu jazdy w suchych warunkach zrobi sie twardszy a pozniej sztywny
rybciasum Napisano 10 Lipca 2011 Napisano 10 Lipca 2011 Naciesz się tym że się w ogóle JESZCZE ugina :icon_mrgreen: :icon_mrgreen:
CentrumRoweroweWWA Napisano 11 Lipca 2011 Napisano 11 Lipca 2011 Witam, używaj go na razie a potem pozostaje wymiana na jakiś nieco lepszy widelec np. marki Suntour albo RST. Z Zoomem niestety nic więcej nie zrobisz co nie mienia faktu że już go masz i jest na swoim miejscu więc trzeba go zużyć! Pozdrawiam Centrum Rowerowe Jabłonna
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.